Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan sok nőgyűlölő, nőket lenéző férfi van itt. Az életben nekem ez nem ilyen feltünő. Csak én nem veszem észre, hogy ennyien vannak, vagy azért mert csak a virtuális világban, arc és név nélkül merik csak kinyilvánítani a véleményüket?
Egyrészt: akiknek itt általában nagy a pofájuk, azok az életben utolsó kis porbafingó csírák, akik nőt sem kapnak soha. Nézd meg az önbizalom-hiányos kommentjeiket, lásd: "minden csaj csak a pénzre megy", "a rendes, de ronda srácok nem kellenek senkinek", stb.
Én egyébként általában megmondom a véleményem élőben is, de nem is olyan, mint az övék. Persze ehhez az is kell, hogy az ismerősi köröm nagy része művelt, szóval képesek felfogni az általam mondottakat. A tálalás sem mindegy, lehet bunkón, és normálisan is fogalmazni, ez leginkább stílusfüggő. :)
Azért nem veszed észre a valóságba mert még itt hülye kérdéseket tesznek fel vagy esetleg ők néznek le minket akkor jó hogy mi is megmondjuk nekik illetve vissza "támadunk" még a való életben annyira nem gyakori az olyan cselekedet amiért mi férfiak lenézzük a nőket. De nem akarok állatalánosítani mert mindenki más kivételek is vannak biztos de ez ilyen.Én nem nézem le egyik felet se mert a nem az ilyen biológiai dolog tehát mind2-nek megvannak a maga előnyei hátrányai.
Remélem segítettem !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!