Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Olyan sok nőgyűlölő, nőket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olyan sok nőgyűlölő, nőket lenéző férfi van itt. Az életben nekem ez nem ilyen feltünő. Csak én nem veszem észre, hogy ennyien vannak, vagy azért mert csak a virtuális világban, arc és név nélkül merik csak kinyilvánítani a véleményüket?

Figyelt kérdés
Kíváncsi lennék, hogy hány embernek van olyan ismerőse, aki akár már egyetlen nő szemébe is elmondta a véleményét. Hm?
2011. dec. 22. 16:26
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
73%

Összességében már a téma is necces, ugyanis NŐKről és FÉRFIAKról beszél. Pedig ez egy művi egyszerűsítés, személyekben kell gondolkodni, és nem szabad általánosítani. Mindkét nem képviselői között ismerek olyat, akit tisztelek, meg olyat is, akit leköpnék. Pedig elhiheted, nem könnyű kivívni az én tiszteletemet. Azt még hozzátenném, hogy több nőnek sikerült, mint férfinak. :)

A lepontozás pedig érthető, általában megmondom a frankót mindenhol, a sok önbizalom-hiányos pancsernak pedig ez nem tetszik. Nem nézem a %-okat amúgy. :)

2011. dec. 22. 17:44
 22/33 anonim ***** válasza:
55%

"Kedves utolsó

Nem akarok vitatkozni meg semmi de ha jobban magadba néznél azzal hogy leálltál velük veszekedni semmivel se lettél különb tőlük és lényegében magadat írtad le ezzel és magadat ócsárolod ..."

Nem baj. Feláldozom magamat, mint egyetlen nőt itt, aki szembeszáll a sok keseredett kockával. Amúgy jó buli, én pihenésképpen szoktam őket nyúzni.

Őket is kell hogy valaki megpiszkálja néha...

2011. dec. 23. 20:23
 23/33 anonim ***** válasza:
en is no vagyok, de megmondom oszinten elkepedek azon micsoda hulye kerdeseket tesznek fel egyes nok... es hogyan vazoljak fel onmagukat mint nok! ennek koszonhetik a legtobb utalatot lenezest ezert adnak a ferfiak olyan valaszokat... mert nincs sok noben maga irant sem tisztelet. sajnos. en a helyedben nem aggodnek tulsagosan ez ugyben. mindenkinek megvan a maga velemenye ne aggodj. meg akkor is ha nem mondjak ki.
2011. dec. 24. 01:06
 24/33 anonim ***** válasza:
SArolta 11 hidd el nekem a hülye kérdések és hülye válaszok nagy részét pasik írják ki nő nevében, hogy hergeljék a népet!
2011. dec. 24. 12:25
 25/33 anonim ***** válasza:
100%
Te sem vagy normális kedves utolsó :) ilyen erővel azt is feltételezhetnénk hogy a hülye kérdéseket nők írják ki férfiak nevében hogy hergeljék a népet.De ezek csak feltételek alá is kéne támasztani őket és ha ez még sikerülne akkor se lenne ilyen az összes férfi :) Ismért csak magadat jellemezted egy NŐT-t bár nem álltalánosítok én tisztelem a nőket és vannak normálisak és hülyék is akárcsak férfiak között ....
2011. dec. 24. 12:28
 26/33 anonim ***** válasza:
63%

20. válaszoló, ha nem tiszteled a nőket, akkor miért sajnáltatod magad, hogy ők sem tisztelnek téged?

20/f

2011. dec. 24. 12:58
 27/33 anonim ***** válasza:
0%
K*rvára nem sajnáltattam magam te észlény. Nagyon buta vagy. -.-"
2011. dec. 24. 14:51
 28/33 A kérdező kommentje:
Én nem hiszem, hogy az itteni kérdések és válaszok okozzák a problémát. Aki tipikusan az a nőket általánosságban lenéző férfi, annál szerintem sokkal mélyebben gyökerezik a dolog mint néhány 100 hülye beszólás:) Azt már meg sem merem említeni, hogy intelligens ember kerüli az általánosítást. Ha negatív vélemény a tét:) Én is álralánosítottam mondjuk, csak inkább pozitív irányba:D 100 szónak is egy a vége: jó tudni, hogy talán nem is olyan sok a sügér, csak túl aktívak:)
2011. dec. 27. 07:34
 29/33 anonim ***** válasza:

24es válaszoló,

Akkor te minek neveznéd? Egyébként meg lemerném fogadni, hogy nem régen még csak egy siránkozó p*cs voltál, és azon hisztiztél, hogy miért nincs barátnőd, nyomi gyerek...

20/f

2011. dec. 27. 12:23
 30/33 anonim ***** válasza:
0%
soha nem hisztiztem ilyeneken a mostani nagytöbbséggel ellentétben... akkora egy hülyegyerek vagy hogy találgatod itt a marhaságaidat, de közben k*rvára nem igaz... szóval shut the fuck up, bitch!
2011. dec. 27. 16:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!