Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Sok férfi miért "tart" szeretőt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok férfi miért "tart" szeretőt?

Figyelt kérdés
mostanában a munkám miatt bekerültem egy új környezetbe ahol ez szinte természetesnek számít. engem ez nagyon zavar. nem értem miért kell nekik egyszerre több "barátnő" is látszólag és elmondásuk alapján is rendben van a házasságuk...
2011. dec. 22. 08:56
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
78%

Mert biztos lusták otthon dolgozni, besegíteni kicsit a házimunkában és a nő hulla fáradt velük szeretkezni. Főleg még ha gyerek is van meg mellette már újra dolgozik. Ennyi a titka. És nem csak a férfiaknak van szeretőjük sök nőnek is, mert kifogták az asszexuális párjukat....

23/N

2011. dec. 22. 09:02
 2/27 anonim ***** válasza:
40%
mert úgy gondolják nyugodtan megtehetik, hisz nekik hinteniük kell a magokat mindenfelé... kis butusok...
2011. dec. 22. 09:05
 3/27 anonim ***** válasza:
90%
Sajnos én is ezt tapasztalom:(komolyan nem értem.És csak reménykedek hogy ez velem sose fog megesni
2011. dec. 22. 09:05
 4/27 anonim ***** válasza:

Olvasd el az emberről szóló részt:

[link]

2011. dec. 22. 09:08
 5/27 anonim ***** válasza:
48%

A válasz 74%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 80%-ban hasznos válaszokat ad.

Ja, igen, valahogy mindig a férfiak a hibásak. Akkor is, ha a nők tartanak szeretőt, (akkor elhanyagolja a férjük őket), és akkor is, ha a férfi. Jaj, szegény nők. Hihetetlen, a nők mindig csak áldozatok.

2011. dec. 22. 09:12
 6/27 anonim ***** válasza:
83%

Mi emberek vagyunk nem állatok. Van önmegtartóztatás és gondolkodás. Ha az asszonytól kevés a szex, meg kell kérdezni miért nem kívánja. Talán azért, mert sok a házimunka egyedül? Fáradt? Akkor tessék a pasiknak is megfognia pórszívót és a fakanalat! Megfürdetni a gyereket. Ha más gond van párterápia. Szexuálpszhiológus stb.

23/N

2011. dec. 22. 09:13
 7/27 anonim ***** válasza:
33%
Ezt tényleg nem érted? Azért , mert egy 35 éves nő- főleg szülés után - nem néz úgy ki, mint egy 17-18 éves, minden férfi fiatalra vágyik, akkor is, ha erről nem vesznek a nők tudomást. Érdemes körülnézned a chaten, egyéb netes oldalakon, mennyi házas férfi keres titokban fiatal lányt.
2011. dec. 22. 09:15
 8/27 anonim ***** válasza:
47%

A válaszíró 80%-ban hasznos válaszokat ad.

Mi franc köze van a házimunkának ahhoz, hogy sok férfi szeretőt tart, te idióta ?:)

2011. dec. 22. 09:19
 9/27 anonim ***** válasza:
93%

JA, igen. Én több nőről tudok aki megcsalta a párját, mint férfiról. Két esetet említek.

1. Szerető férj, KIVÁLÓ APA, megcsinál, MINDENT! És a felesége mégis csalja, hol evvel hol avval. Szerintem a pasi munkamániás és ott pő fárad el a szexhez.

2. Bunkó férj, felesége gürizik 3 műszakban, istápolja Apukáját meg a gyerekét, ellátja a kertet, a házimunkát. Pasi viselkedése és alkalmazkodási kézsége nulla. Hát volt egy jó pasi akivel lehetett volna is valami, de ez már hosszú lenne elmagyarázni, hogy mivel, de a férj nyert, szintén a galád módszerével.

Mindenkiben van hiba, meg kéne beszélni és , mindkét félnek.

2011. dec. 22. 09:19
 10/27 anonim ***** válasza:
67%
Meló mellet házimunka meg gyerek vagy gyerekek. Feleség elfárad, nincs kedve szexelni. Idióta meg az aki nem tud szöveget értelmezni. Üdw!
2011. dec. 22. 09:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!