Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról ha egy családos férfi szeretőt tart?
Mi a véleményetek az olyan férfiakról akik azért tartanak szeretőt mert a feleségük teste megváltozott a terhesség és a szülés miatt? Milyen lehet az ilyen kapcsolat? Ismerősi körömben van ilyen, amúgy meg úgy látszik minden a legnagyobb rendben van. Nevelik a gyerekeket, nyaralni meg mindenhová eljárnak. A férfi már egyszer le is bukott, de visszafogadták.
Működhet egy kapcsolat így?
Hát elnézve az átlag gyeses anyukát nem csodálom, hogy sok férfinek elmegy a gusztusa az otthoni szextől.
Mondom ezt úgy, hogy én is itthon vagyok a két gyerekemmel, de mindent megtettem, hogy visszanyerjem az alakomat, ugyanolyan csinosan öltözködöm mint amikor megismert a férjem.
Sok nő a trampliságát ráfogja a szülésre. Ez butaság, nem feltétlenül kell együtt járjon a kettő.
Megdöbbentő volt tegnap is a gyermeknapon az a sok igénytelen anyuka, egy kezemen meg tudtam volna számolni hány csinos és jól öltözött kisgyermekes nő volt ott.
Nem kell mindig a férfit hibáztatni, bár a megcsalás elég megalázó dolog, a férfi akkor lenne korrekt ha őszintén megmondaná a feleségének, hogy változtasson a külsején, próbálja meg kihozni magából a legtöbbet, mert neki így már kevésbé tetszik.Sajnos sok férfi nem ilyen őszinte, inkább félrelép, pedig sok nő összekapná magát a férje kedvéért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!