Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Sok férfi miért "tart" szeretőt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok férfi miért "tart" szeretőt?

Figyelt kérdés
mostanában a munkám miatt bekerültem egy új környezetbe ahol ez szinte természetesnek számít. engem ez nagyon zavar. nem értem miért kell nekik egyszerre több "barátnő" is látszólag és elmondásuk alapján is rendben van a házasságuk...
2011. dec. 22. 08:56
1 2 3
 11/27 zokniszörny ***** válasza:
80%
Igen, egyetértek Gyakori Válaszadóval, emberek vagyunk, nekünk tudnunk kellene uralkodnunk az ösztöneinken. Ha egy férfi igazán szereti a párját, akkor nem csalja meg kapásból azért, mert a nőnek csökkent a libidója, hanem először megkérdezi, miért van ez, és megpróbálnak rá megoldást találni. (Ez persze fordítva is igaz!) Az a férfi, aki meg nem tudja elfogadni, hogy az asszony nem úgy néz ki, mint egy 20 éves, miután megszült 3 gyereket (ezen persze nem azt értem, hogy 3 gyerek után lehet 50 kilókat hízni), az a férfi meg olyan is... Szerintem ha igazán szeretek valakit, akkor nem hagyom el 10 kiló fölösleg meg kicsit kevesebb szex miatt, mert azért vagyok vele, mert SZERETEM, nem azért, hogy köpülőcsészének meg kéjtárgynak használjam.
2011. dec. 22. 09:23
 12/27 A kérdező kommentje:
most kezdtem volán társaságnál dolgozni. 30-40éves férfiak 16-18 éves lányokkal szórakoznak a pihenoidejukben... egyikőjük úgy fogalmazott hogy ha délután/este ráér a "barátnője" akkor dug kettőt hármat idegenben, aztán hazamegy és otthon is a feleségével...
2011. dec. 22. 09:24
 13/27 zokniszörny ***** válasza:
51%
Ez vagy kamu (azért szerintem az átlag 16-18 évesek nem harmincas férfiakkal kavarnak), vagy igazi arrogancia a férfi részéről.
2011. dec. 22. 09:26
 14/27 anonim ***** válasza:
50%
Jól van, pihizzél, szívem, a végén még infarktust kapsz. Vár a feminista liga a du-i összejövetelen.
2011. dec. 22. 09:27
 15/27 A kérdező kommentje:
mindennap ezt tapasztalom.. ezeknek a lányoknak a nagyrésze még középiskolába jár.
2011. dec. 22. 09:28
 16/27 anonim ***** válasza:
37%
zokniszörny, te álomvilágban élsz. Azért, mert nem látsz valamit, attól még lehet létező jelenség.
2011. dec. 22. 09:31
 17/27 zokniszörny ***** válasza:
20 éves vagyok, az ismerőseim nagy része pont ez a 16-18 éves korosztály. Nem állítom, vannak lányok, akik 30-as férfiakkal vannak együtt, de mondjuk ez az ilyen korú ismerőseim 2%-a.
2011. dec. 22. 09:36
 18/27 anonim ***** válasza:
100%
Jajj hát a butácska középiskolás lányok, meg a buszsofőrök... no comment :D
2011. dec. 22. 09:39
 19/27 anonim ***** válasza:
100%

3 oka lehet:

otthon nem kap meg valamit, amit a szeretőtől igen

kaland

csak úgy

2011. dec. 22. 19:05
 20/27 anonim ***** válasza:
Biztos a buszsofőr hajnaltól éjjelig nyomja az ipart, mire hazaér az asszony alszik, sajnálja felébreszteni és a kis tinilányokon éli ki magát. Ha pénzért, pénzért, ha csak úgy akkor csak úgy.
2011. dec. 22. 19:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!