Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok férfi miért "tart" szeretőt?
Én úgy gondolom, hogy ha egy férfi megcsalja a feleségét, akkor azt általában hosszas kínlódások előzik meg, pl. "fáj a fejem, most nincs kedvem hozzá". Persze ez nem jelenti azt, hogy az első kihagyott alkalom után már rohanni kell a szeretőhöz. Azok az általam ismert férfiak, akik más nők társaságát keresték az asszony mellett, rendszerint arra panaszkodtak, hogy az asszonnyal nem lehetett megbeszélni a dolgokat, pedig próbálták és néhány év elteltével odáig jutottak, hogy akkor máshonnan szerzik be azt, amit egészséges asszony mondjuk megadna a férjének.
Én is nő vagyok, rohadt szarul esne, ha megcsalna a párom, de valószínűleg magamba szállnék, hogy vajon mit ronthattam el. De persze nincs két egyforma eset, vannak olyan férfiak, akiknek lételeme az élvhajhászás.
Baromi furcsának azt, mikor egy nő azt mondja, hogy nincs kedve a szexhez és itt most nem arra gondolok, hogy netán fáj valamije vagy szimplán elfáradt a napi teendői miatt.
Nekem még sosem volt úgy, hogy ne lett volna kedvem hozzá.
És drága nőtársaim, higgyétek el, hogy fejfájáskor a legjobb a szex, nincs jobb orvosság ;-)
30/L
Bocs, előző vagyok: "Baromi furcsának tartom azt"
Így helyes.
A másik hogy pár nem szexre, szeretőt nem párnak választ az ember.
A szerető nem baj ha egy "mocskos" ... .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!