Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Olyan sok nőgyűlölő, nőket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olyan sok nőgyűlölő, nőket lenéző férfi van itt. Az életben nekem ez nem ilyen feltünő. Csak én nem veszem észre, hogy ennyien vannak, vagy azért mert csak a virtuális világban, arc és név nélkül merik csak kinyilvánítani a véleményüket?

Figyelt kérdés
Kíváncsi lennék, hogy hány embernek van olyan ismerőse, aki akár már egyetlen nő szemébe is elmondta a véleményét. Hm?
2011. dec. 22. 16:26
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
88%
Tanuld meg, hogy általában az osztja legjobban az észt, aki a legsötétebb! :)
2011. dec. 22. 16:54
 12/33 A kérdező kommentje:

Mártír gyanús? Ha arra gondolsz, hogy megbàntott itt egy csúnya bàcsi és most vigasztalást keresek, akkor ki kell, hogy ábrándítsalak:) Csak olvasok kommenteket, nem szoktam ilyen vitákba beszállni, mert nem érveken alapul, csak a másik nem dühödt, értelmetlen pocskondiázása.

Egyébként köszi a válaszokat, a többség azt mondta amit vártam és reméltem. Más véleményeket is tiszteletben tartok még ha messze nem is értek egyet vele:)

2011. dec. 22. 17:01
 13/33 A kérdező kommentje:
Imádlakemese, neked miért van ilyen kevés szàzalékod? Pedig normàlis válaszolónak látszol.
2011. dec. 22. 17:04
 14/33 anonim ***** válasza:
72%

Nekem is ez a furcsa... itt tényleg olyan sötét pasasok vannak, vagy tényleg jobb puskával közlekedni?

Volt olyan, hogy annyira rosszul éreztem magamat ezektől a sötét alakoktól, hogy nem látogattam ezt az oldalt (szex-szerelem részt) mert különben ideges lettem egész napra.

Aztán gondoltam egyet és én is elkezdetem nekik osztani a köcsögségek garmadát, na azóta ennyi % is vagyok, de legalább nem idegesedek fel hanem jót röhögök a sok sötét sikertelen, megkeseredett kockán :)

2011. dec. 22. 17:08
 15/33 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó

Nem akarok vitatkozni meg semmi de ha jobban magadba néznél azzal hogy leálltál velük veszekedni semmivel se lettél különb tőlük és lényegében magadat írtad le ezzel és magadat ócsárolod ...

2011. dec. 22. 17:12
 16/33 A kérdező kommentje:
10es válaszoló, egy nőt sem tisztelsz? Akik veled szemben nem úgy viselkednek azokkal mi van? Egy dolog nem tisztelni valakit a viselkedése miatt, de 4 milliárd embert nem tisztelni 20 miatt már más. Nálad melyik helyzet àll fenn?
2011. dec. 22. 17:12
 17/33 A kérdező kommentje:
Volt idő mikor én is ideges lettem tőlük, de mostanság már nem. Némelyiket még sajnàlom is kicsit, mert nagyon rossz lehet úgy élni, hogy a fél világot gyűlöli az ember. Vagy a fene tudja. Lehet, hogy ők csinàlják jól, bàr kétlem. Biztosan nem kell nekik a sajnálatom sem, kampányolni sem akarok mellettük:)
2011. dec. 22. 17:19
 18/33 anonim ***** válasza:
100%
én ott se és itt se szidom a nőket meg ne nézem le őket , velük kedvesnek kell lenni:D
2011. dec. 22. 17:22
 19/33 anonim ***** válasza:
10-es vagyok ez a nem tisztelés úgy megy, hogy addig nem tisztelem ameddig meg nem ismerem jobban, vannak is kivételek 1-2 akikkel elvagyok de olyan közel 1 nőt sem engedek magamhoz hogy kapcsolatot alakítsak ki, de ettől nem nézem le és nem utálom őket, csak kerülöm őket. Hasonló vagyok mint azok akik itt siránkoznak hogy nem kellenek a nőknek, nem tud nőt szerezni, csak én nem siránkozok/nem is akarok, az okát tudod.
2011. dec. 22. 17:31
 20/33 anonim ***** válasza:
Amúgy a lányok/nők velem szemben sem viselkedtek éppúgy hogy tiszteletet érdemeljenek tőlem, de ezzel nem foglalkoztam.
2011. dec. 22. 17:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!