Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van itt ennyi nőgyűlölő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van itt ennyi nőgyűlölő férfi?

Figyelt kérdés
Akinek nem inge... de akkor is manapság azt tapasztalom sajnos, hogy egy csomó kérdést úgy tesznek fel, hogy már eleve a nőket szidják benne, szóval kíváncsi lennék az oka. Ugyanis kedves férfiak, akik ennyire utálják a női nemet, mi nők is naponta 50 kérdést fel tudnánk tenni amiben titeket szidunk, mert mi nők is csalódunk nagyon sokszor. De ha egy férfi egyszer csalódik vagy elhagyja a csaj vagy nem jön össze neki a dolog akkor már az összes nő egy r.banc, szóval ez egy kicsit undorító viselkedés szerintem, holott nagyon sok olyan nő van akik pont nem ilyenek. Ebből az általánosításból meg már kicsit elég. Szóval kíváncsi lennék mi is az oka???

2013. nov. 4. 10:39
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/75 anonim ***** válasza:
39%
A nők is sokszor mondogatják hogy minden pasi egyforma úgyhogy 50-50
2013. nov. 4. 10:40
 2/75 anonim ***** válasza:
40%

Ugyan már.Sok?Az a 6 ember?Mert azok teszik fel ugyan úgy a kérdéseket,hogy provokálják az embereket.Addig amíg mindenki ki nem mondja.Igen a nők mocskok.

Sajnos sok indokot adnak egyes nők az ilyen cselekedetre.De akik itt sírnak általában 1-2 alkalommal próbálkoztak felsültek és jöttek ide.Vagy meg se próbálják a dolgokat.

Nem kell velük foglalkozni

2013. nov. 4. 10:41
 3/75 anonim ***** válasza:
36%

Jajj Kedveském, hát nem szabad szidni a nőket, hiszen minden nő egyenes, őszinte, becsületes fajtából való...:):D Biztosan a férfiak tehetnek róla, hogy jól elrejtik a nők ezeket a tulajdonságaikat...:'D

Egyik kutya másik eb. Megérdemli mindenki, amit kap :)

2013. nov. 4. 10:45
 4/75 anonim ***** válasza:
100%

Nem nőgyűlölőbbek a pasik, mint amennyire férfigyűlölőek a nők. Mindkét nemnek megvannak a maga hibái, én úgy tapasztalom, hogy a nők gyakrabban problémáznak olyan dolgokon, amik nem feltétlen problémák, csak fel vannak nagyítva.

Csúnya dolog ler****cozni a nőket, és csúnya dolog lehü**epö***zni a pasikat is. Nem kell messzemenő következtetéseket levonni egy-egy rosszul sikerült randiból vagy párkapcsolatból, és már sem olyan sötét a világ.

2013. nov. 4. 10:48
 5/75 A kérdező kommentje:
3-as pont azt mondtam, hogy nem minden nő ugyanolyan, nyilván van aki megérdemli az ilyeneket. Csak az a baj hogy mindenki általánosít, tehát minden nőre érti a dolgokat, holott ez közel sem igaz.
2013. nov. 4. 10:54
 6/75 anonim ***** válasza:
Kérdező a többieknek nem jött át az iróniám. Vicces :D
2013. nov. 4. 10:58
 7/75 anonim ***** válasza:
44%

Azért mert minket mindig mindenki elutasít. Ezért.

JA és egy idő után már minden nőt 1 kalap alá veszünk ez miatt, általánosítás, de nem tudunk mit tenni, ez van.

2013. nov. 4. 11:05
 8/75 Zakathol ***** válasza:
Valahol lenniük kell.
2013. nov. 4. 11:30
 9/75 anonim ***** válasza:

Általában elmondható, ha egy nő csalódik és nem jön össze neki valakivel akkor pár nap múlva máris új jelentkezők vannak neki (feltéve, ha eljár valahová). Még, ha azok a férfiak csupán szexre is mennek de ott vannak csak nézz ki jól. Viszont ez mindkét nemnél igaz.

De egyébként nincs sok nőgyűlölő férfi itt sem csak a sok csalódás miatt kialakult keserűséget ki kell adniuk magukból és ez csak úgy lehetséges, ha a nőket szidják.

2013. nov. 4. 11:35
 10/75 anonim ***** válasza:
44%
Nekem nem szabad őket szeretnem,mert rossz néven veszik, akármelyiknél próbálkozok, amiatt mert ronda vagyok. Úgyhogy ezek után ne várják már el,hogy kedves leszek velük, ahogy hozzám viszonyólnak, én is úgy viszonyulok hozzájuk. Ha kaptam volna esélyt, másképp gondolkodnék.
2013. nov. 4. 11:39
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!