Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van itt ennyi nőgyűlölő férfi?
Figyelt kérdés
Akinek nem inge... de akkor is manapság azt tapasztalom sajnos, hogy egy csomó kérdést úgy tesznek fel, hogy már eleve a nőket szidják benne, szóval kíváncsi lennék az oka. Ugyanis kedves férfiak, akik ennyire utálják a női nemet, mi nők is naponta 50 kérdést fel tudnánk tenni amiben titeket szidunk, mert mi nők is csalódunk nagyon sokszor. De ha egy férfi egyszer csalódik vagy elhagyja a csaj vagy nem jön össze neki a dolog akkor már az összes nő egy r.banc, szóval ez egy kicsit undorító viselkedés szerintem, holott nagyon sok olyan nő van akik pont nem ilyenek. Ebből az általánosításból meg már kicsit elég. Szóval kíváncsi lennék mi is az oka???2013. nov. 4. 10:39
51/75 anonim válasza:
"Akkor beszélek, amikor akarok. Sajnálom. ;)"
Nincs megtiltva. De mivel neked ismeretlen dologról van szó, ezért nem tartom hitelesnek a véleményedet, ebben a témában. Másban még lehetsz jó.
52/75 anonim válasza:
"Én meg téged, amiért egyre ocsmányabb és ocsmányabb lesz a fejed és végül megdöglesz egyedül, és a szomszédok fognak felfigyelni a szagra hetek múlva, mert annyira nem fogsz hiányozni senkinek, hogy észre sem veszik, hogy nem vagy már.:)" Hidd el kis bogaram,hogy sok embernek hiányoznék :)
53/75 anonim válasza:
Tévedsz. Adtam esélyt egy ocsmány fiúnak egész pontosan 3 éve. Azt hittem, hogy rendes, őszinte, és tényleg annyira szeret, amennyire mondja, és végre találtam egy olyan fiút, akivel megnyílunk teljesen egymásnak, és normális kapcsolatot lehet építeni. Már nem érdekelt, hogy 50 kiló (180 cm-hez), sem a valószínűtlen fejformája, sem az össze-vissza álló, atomsárga fogai, sem pedig a béna frizurája és a csúnya bőre.
Fél évig voltam vele, és eközben kiderült, hogy a lelke is olyan, mint a külseje. :)
54/75 anonim válasza:
Érdekes itt minden nő adott esélyt egy ocsmány fiúnak, de az életben valahogy mindig mást tapasztalok.
55/75 anonim válasza:
Kinőttem már régen abból a korszakomból,hogy elhiggyem, azt,hogy egy nő esélyt adna egy ocsmány fiúnak,ha így lenne, akkor én is kaptam volna esélyt többek között.
56/75 anonim válasza:
Ne aggódj, egyszeri fatal error volt. :) Azóta úgy távolítottam el mindet, hogy azóta is repülnek a jóképű, de belsőre üresekkel együtt.
57/75 A kérdező kommentje:
Látod most is általánosítasz, nem minden nő. Én például nem. Na meg olyan is volt, aki nem volt egy adonisz, megpróbáltam volna vele, de eszméletlen bunkó, arrogáns stílusa volt. És pont emiatt nem.
2013. nov. 4. 15:05
58/75 anonim válasza:
"Látod most is általánosítasz, nem minden nő. Én például nem. Na meg olyan is volt, aki nem volt egy adonisz, megpróbáltam volna vele, de eszméletlen bunkó, arrogáns stílusa volt. És pont emiatt nem". Itt is csak annyi volt a gond, hogy nem volt adonisz, különben nem számított volna,hogy mennyire arrogáns bunkó lett volna, vele lennél simán, csak mert jól néz ki.
59/75 anonim válasza:
Nem érdekel, hogy elhiszed-e, én adtam és kész. Édesanyám, barátnőim, fiú barátaim mind értetlenül álltak a dolog előtt, finoman, köntörfalazva kérdezték meg, hogy mégis hogyan vagyok képes hozzáérni. :D
60/75 A kérdező kommentje:
Hát pont hogy marhára nem, Jézusom már nagyon durva csőlátásod van, ti hülyék vagytok??? Van bennem annyi tartás , és lesz is mindig, hogy tapló paraszttal akármilyen jól is néz ki nem állnék össze,könyörgöm gondolkodj már, hogy nem csak a külső a fontos.
2013. nov. 4. 15:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!