Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van itt ennyi nőgyűlölő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van itt ennyi nőgyűlölő férfi?

Figyelt kérdés
Akinek nem inge... de akkor is manapság azt tapasztalom sajnos, hogy egy csomó kérdést úgy tesznek fel, hogy már eleve a nőket szidják benne, szóval kíváncsi lennék az oka. Ugyanis kedves férfiak, akik ennyire utálják a női nemet, mi nők is naponta 50 kérdést fel tudnánk tenni amiben titeket szidunk, mert mi nők is csalódunk nagyon sokszor. De ha egy férfi egyszer csalódik vagy elhagyja a csaj vagy nem jön össze neki a dolog akkor már az összes nő egy r.banc, szóval ez egy kicsit undorító viselkedés szerintem, holott nagyon sok olyan nő van akik pont nem ilyenek. Ebből az általánosításból meg már kicsit elég. Szóval kíváncsi lennék mi is az oka???

2013. nov. 4. 10:39
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/75 A kérdező kommentje:
Na ez egy nagy baromság. Mármint hogy a külső nem számít. Ez egy nagyon nagy hülyeség. Valaki ezt mondja persze, de szerintem el ne hidd neki. Nyilván a belső értékek fontosabbak azt tény, de hogy a külső nem számít ez nem igaz.
2013. nov. 4. 13:38
 22/75 anonim ***** válasza:
"Amennyi időt elcsesztél az önsajnáltatással már akár rendbe is szedhetted volna magad és az önbecsülésed, de itt is nekem van igazam, neked kényelmesebb másokat okolni a saját hibáid miatt". Sokat el is értem annak idején,amikor próbáltam rendbe szedni magam, annyit,hogy továbbra is leszartak. Ennyit az okoskodásodról. Az,hogy meg úgy csinálsz,mintha törődnél velem, semmit nem jelent a számomra, csupán egy felhasználó vagy ezen az oldalon,akivel épen vitatkozok, ezen kívül jelentéktelen vagy nekem. 0,semmi.
2013. nov. 4. 13:42
 23/75 anonim ***** válasza:
31%

Okoskák,akkor hogy lehet, az,hogy a nők azt mondják, illetve hazudják, hogy nekik nem a külső a legfontosabb, de ennek ellenére, én hiába próbálkoztam bármilyen nőnél,nem jött össze semmi. Mondhattam,vagy csinálhattam akármit le se szartak. Ezért van ki a f..om a nőkkel, így magyarul megmondva.

- Valaki egy hete írta le egy nagyon fasza kérdésben, hogy nagyon is fontos a külső és igazat is adok neki, tőlem biztosan nem olvastad, hogy nekem nem fontos, mert nekem is az. Csak más mércével. Mindenkinek más jön be, ezért van az, hogy a legjobb barátnőm pasiját én bottal se piszkálnám meg olyan csúf a számomra, de neki ez tetszik. Ő pedig frászt kapna az én pasim méreteitől, mert nekem meg ez tetszik.

Te a fejedbe vetted, hogy ocsmány vagy (nem tudom mi az igazság, fogalmam sincs hogy nézel ki), ezt sugárzod kifele és ezért nem kellesz még a kutyának sem. Bármilyen furcsa is, az, ahogy érzed magad kisugárzik, látszik a testtartásodon, a testbeszédeden, ezt tükrözöd vissza. Talán itt a hiba. De el ne fogadd, nyugodtan támadj meg a szokásos kis óvódáslányka szöveggel, hiszen tudom, hogy nekem nem lehet igazam és a hiba biztosan nem benned van.:-)

Sokat el is értem annak idején,amikor próbáltam rendbe szedni magam, annyit,hogy továbbra is leszartak. Ennyit az okoskodásodról. Az,hogy meg úgy csinálsz,mintha törődnél velem, semmit nem jelent a számomra, csupán egy felhasználó vagy ezen az oldalon,akivel épen vitatkozok, ezen kívül jelentéktelen vagy nekem. 0,semmi.

- Valszeg rosszul indultál neki. Nem vitatkozol. A vitához érvek kellenek, neked meg nincs. Ez így nem vita. Te csak támadsz és mocskolódsz. Bocs. :-)

2013. nov. 4. 13:43
 24/75 anonim ***** válasza:
Nem is kell személyesen ismernem téged, mivel te magad mutatkozol be. Többek között azzal, hogy egy teljesen korrekt hozzászólásra is ilyen színpadias választ adsz.
2013. nov. 4. 13:44
 25/75 anonim ***** válasza:
"Na ez egy nagy baromság. Mármint hogy a külső nem számít. Ez egy nagyon nagy hülyeség. Valaki ezt mondja persze, de szerintem el ne hidd neki. Nyilván a belső értékek fontosabbak azt tény, de hogy a külső nem számít ez nem igaz." Régóta tudom,hogy baromság,hogy nem számít a külső, de akkor miért mondanak,meg írkálnak ilyeneket a nők,hogy nem számít a külső? Érdekes, az ilyen kérdéseknél mindig az van,hogy a nők többségének nem jó képű a barátja, de én akárhogy viselkedtem egy lánnyal, soha nem jött össze kapcsolat. Némelyik kérdésnél pedig kiderül,hogy aki jóképű, az bizony szinte mindent megengedhet magának. Ez hogy van?
2013. nov. 4. 13:46
 26/75 anonim ***** válasza:

Nem is kell személyesen ismernem téged, mivel te magad mutatkozol be. Többek között azzal, hogy egy teljesen korrekt hozzászólásra is ilyen színpadias választ adsz.

-Egy teljesen korrekt hozzászólásra egy teljesen korrekt választ adtam. Nem tudom melyik része volt színpadias. Kérlek emeld ki. Állítottál valamit rólam, aminek az igazságtartalmáról fogalmad sincs, de mivel te állítottad, neked kellene bizonyítanod, hogy az úgy van. Ehelyett személyeskedsz. Szép. :-(

2013. nov. 4. 13:51
 27/75 anonim ***** válasza:
Someone's dream eddig tőed sem olvastam eygetlen értelmes érvet sem, csak mint már mondtam, ugyanazokat a közhelyeket szajkózod, mint mindenki,aki sikeres a párkapcsolatban. Gondolod, hogy a legtöbben nem próbálták kihozni magukból a maximumot,akik itt siránkoznak? Próbálták, csak nem vette senki figyelembe. Az önbizalom hiány általában a sok negatív tapasztalat hatására alakul ki a legtöbb esetben, de ezt ugye neked felesleges írnom,mert veszett nagy intelligenciával rendelkezel, és már rég tudtad.
2013. nov. 4. 14:00
 28/75 A kérdező kommentje:
Aki ilyet mond meg irkál hogy nem számít a külső az hazudik. Na őket nyugodtan szidhatod akkor,tényleg. Én ilyet sosem mondtam, és nem is fogok mert nagyon jól tudom hogy nálam igenis számít a külső is. De ahogy megírtam már korábban nekem sem az a legfontosabb, inkább a belső, de valamilyen %-ban a külső is számít ez egyértelmű.
2013. nov. 4. 14:02
 29/75 anonim ***** válasza:

AHogy mondod, veled ellentétben képes vagyok ilyen összefüggéseket felismerni.

Ha egyetlen érvet sem fedeztél fel a mondandómban, akkor fuss neki mégegyszer, hátha sikerülni fog.

Én kihoztam magamból a maximumot és nekem bevált. A legtöbb embernek sikerült. Neked azért nem sikerül, mert agyilag még mindig ott tartasz, hogy ocsmány vagy és ezt sugárzod kifelé. Nem írom le mégegyszer, gyakorold az értő olvasást. Előbb utóbb menni fog.

EZt az ugyanaztszajkózod szöveged pedig csak azért nem veszem be továbbra sem, mert te is ugyan ezt csinálod, csak a másik oldalon. Ez pedig nem vezet sehova. Mondtam, vita, érvek, ilyesmi.

2013. nov. 4. 14:04
 30/75 anonim ***** válasza:

"Bocs, hogy én nem indítok napi 10 kérdést a témáról, mivel fel tudtam dolgozni ezeket. Nahááát, így is lehet. Milyen érdekes. Csak nektek nem sikerül az ami másnak... Hűűűha. Pedig nem varázslat."

Először is nem én kérdeztem. Véleményt nyilvánítottam.

"Naháát.. Hűűűha...Miylen érdekes."

Főleg ezekre gondoltam. Ezek mik akarnak itt lenni? Kérlek magyarázd el nekem, tudatlan, ostoba férfinak!

2013. nov. 4. 14:06
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!