Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van itt ennyi nőgyűlölő férfi?
Okoskák,akkor hogy lehet, az,hogy a nők azt mondják, illetve hazudják, hogy nekik nem a külső a legfontosabb, de ennek ellenére, én hiába próbálkoztam bármilyen nőnél,nem jött össze semmi. Mondhattam,vagy csinálhattam akármit le se szartak. Ezért van ki a f..om a nőkkel, így magyarul megmondva.
- Valaki egy hete írta le egy nagyon fasza kérdésben, hogy nagyon is fontos a külső és igazat is adok neki, tőlem biztosan nem olvastad, hogy nekem nem fontos, mert nekem is az. Csak más mércével. Mindenkinek más jön be, ezért van az, hogy a legjobb barátnőm pasiját én bottal se piszkálnám meg olyan csúf a számomra, de neki ez tetszik. Ő pedig frászt kapna az én pasim méreteitől, mert nekem meg ez tetszik.
Te a fejedbe vetted, hogy ocsmány vagy (nem tudom mi az igazság, fogalmam sincs hogy nézel ki), ezt sugárzod kifele és ezért nem kellesz még a kutyának sem. Bármilyen furcsa is, az, ahogy érzed magad kisugárzik, látszik a testtartásodon, a testbeszédeden, ezt tükrözöd vissza. Talán itt a hiba. De el ne fogadd, nyugodtan támadj meg a szokásos kis óvódáslányka szöveggel, hiszen tudom, hogy nekem nem lehet igazam és a hiba biztosan nem benned van.:-)
Sokat el is értem annak idején,amikor próbáltam rendbe szedni magam, annyit,hogy továbbra is leszartak. Ennyit az okoskodásodról. Az,hogy meg úgy csinálsz,mintha törődnél velem, semmit nem jelent a számomra, csupán egy felhasználó vagy ezen az oldalon,akivel épen vitatkozok, ezen kívül jelentéktelen vagy nekem. 0,semmi.
- Valszeg rosszul indultál neki. Nem vitatkozol. A vitához érvek kellenek, neked meg nincs. Ez így nem vita. Te csak támadsz és mocskolódsz. Bocs. :-)
Nem is kell személyesen ismernem téged, mivel te magad mutatkozol be. Többek között azzal, hogy egy teljesen korrekt hozzászólásra is ilyen színpadias választ adsz.
-Egy teljesen korrekt hozzászólásra egy teljesen korrekt választ adtam. Nem tudom melyik része volt színpadias. Kérlek emeld ki. Állítottál valamit rólam, aminek az igazságtartalmáról fogalmad sincs, de mivel te állítottad, neked kellene bizonyítanod, hogy az úgy van. Ehelyett személyeskedsz. Szép. :-(
AHogy mondod, veled ellentétben képes vagyok ilyen összefüggéseket felismerni.
Ha egyetlen érvet sem fedeztél fel a mondandómban, akkor fuss neki mégegyszer, hátha sikerülni fog.
Én kihoztam magamból a maximumot és nekem bevált. A legtöbb embernek sikerült. Neked azért nem sikerül, mert agyilag még mindig ott tartasz, hogy ocsmány vagy és ezt sugárzod kifelé. Nem írom le mégegyszer, gyakorold az értő olvasást. Előbb utóbb menni fog.
EZt az ugyanaztszajkózod szöveged pedig csak azért nem veszem be továbbra sem, mert te is ugyan ezt csinálod, csak a másik oldalon. Ez pedig nem vezet sehova. Mondtam, vita, érvek, ilyesmi.
"Bocs, hogy én nem indítok napi 10 kérdést a témáról, mivel fel tudtam dolgozni ezeket. Nahááát, így is lehet. Milyen érdekes. Csak nektek nem sikerül az ami másnak... Hűűűha. Pedig nem varázslat."
Először is nem én kérdeztem. Véleményt nyilvánítottam.
"Naháát.. Hűűűha...Miylen érdekes."
Főleg ezekre gondoltam. Ezek mik akarnak itt lenni? Kérlek magyarázd el nekem, tudatlan, ostoba férfinak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!