Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Panaszkodó pasik! Miért hibáztatjátok állandóan a nőket?
néha-néha felnézek az oldalra és többnyire nőgyűlölő kérdések vannak (szinte ugyanazok a kérdések) amiről szólnak : alacsonyság, rondaság, kövérség, vékonyság vagy éppen, hogy milyen bunkók a nők.
Nemrégiben visszautasítottam egy pasit, őszintén elmondtam neki, hogy nem jön be, próbáltam finoman mondani, nem is kiabáltam, nem röhögtem rajta. Erre meg válaszolta: te is egy hülye felszínes seggarc vagy.
Azt hozzáteszem, hogy régebben tiniként dagadt voltam és sorba aláztak meg a fiúk, lányok egyaránt, durvábbnál durvább visszautasításokat kaptam, de mégse bélyegeztem meg a pasikat, hogy mind szemét, mert tudom jól, hogy vannak normálisak is, ami a külsőtől független.
jajj már! légyszi olvass vissza!
az alacsonyság nem negatívum, valaki pont azt keresi.
vékony alacsony srác, belegondoltál már abba, hogy a nagyon magas, duci csajok milyen nehezen találnak párt? ők mégse hibáztatják a pasikat!
57es! én sosem röhögnék ki senkit a külseje miatt.. azt hiszem hogy aki kiröhög valakit a külseje miatt jobb is elkerülni!!
tegyük, fel hogy nem kelletek senkinek! de az nem biztos, hogy a külsőtök miatt lesz! mit értek el ezzel a hisztivel? semmit, csak rontjátok..
jó lenne ha nem szemeteznétek le az összes nőt!
amint írtam, igen, számít a külső, mert nekem is csak azután érdekel a belső, ha vonzó vagy "megfelelő" számomra az illető. ez mindig is így volt, lányoknál, fiúknál egyaránt! nem értem, hogy miért kell ezen fenn akadni... a külsőn mindig lehet javítani, ha tökéletesíteni nem is lehet. tökéletes ember nincs! de ti ezzel a nyafogással csak rontotok a helyzeten.
Nem is állítottam olyat, h minden lány kiröhögi az alacsony, csúnya srácokat. Csak h minden lány visszautasítja őket (minket), amit most is fenntartok, mert tény.
Utóbbit pedig én is mondhatnám: ha egy alacsony és ronda pasi bőrébe bújhatnál, te is megtapasztalnád, mennyire reménytelen a helyzetünk, és jobban megértenél minket.
olvasd el, hogy mit írtad a kérdés alá!
másrészt, biztos rossz lehet, de nem bélyegezném meg a nőket, nem általánosítanék.
ha ennyire útálnátok a nőket mint ahogy írjátok egyébként, akkor már heteronak se lehetne titeket nevezni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!