Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Panaszkodó pasik! Miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Panaszkodó pasik! Miért hibáztatjátok állandóan a nőket?

Figyelt kérdés

néha-néha felnézek az oldalra és többnyire nőgyűlölő kérdések vannak (szinte ugyanazok a kérdések) amiről szólnak : alacsonyság, rondaság, kövérség, vékonyság vagy éppen, hogy milyen bunkók a nők.

Nemrégiben visszautasítottam egy pasit, őszintén elmondtam neki, hogy nem jön be, próbáltam finoman mondani, nem is kiabáltam, nem röhögtem rajta. Erre meg válaszolta: te is egy hülye felszínes seggarc vagy.

Azt hozzáteszem, hogy régebben tiniként dagadt voltam és sorba aláztak meg a fiúk, lányok egyaránt, durvábbnál durvább visszautasításokat kaptam, de mégse bélyegeztem meg a pasikat, hogy mind szemét, mert tudom jól, hogy vannak normálisak is, ami a külsőtől független.

2013. jan. 29. 20:09
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/261 anonim ***** válasza:
76%
Én alacsony, vékony fiú vagyok és csak egy lányra vágyom, aki elfogadna annak ellenére is, hogy már nőni nem fogok és hízni sem tudok hiába zabálom tele magam, mégsincs ilyenlány. Mégis kit hibáztassak?!
2013. jan. 29. 23:35
 82/261 anonim ***** válasza:
70%
Aki nem néz ki jól, az csinálhat bármit, viselkedhet bárhogy, sose lesz belőle alfa, és sose fog kelleni egy csajnak se, legfeljebb kiröhögik.
2013. jan. 30. 08:10
 83/261 A kérdező kommentje:

jajj már! légyszi olvass vissza!

az alacsonyság nem negatívum, valaki pont azt keresi.

vékony alacsony srác, belegondoltál már abba, hogy a nagyon magas, duci csajok milyen nehezen találnak párt? ők mégse hibáztatják a pasikat!

2013. jan. 30. 08:49
 84/261 anonim ***** válasza:
91%
Nincs olyan, aki az alacsony férfiakat keresi. Akik ezt állítják magukról, azok is inkább választanának egy magasat, mint egy alacsonyt, ha feltételezzük, h ezt leszámítva ugyanúgy néznek ki. Egy magas, duci nő pedig sokkal könnyebben talál párt, mint egy alacsony férfi.
2013. jan. 30. 08:58
 85/261 A kérdező kommentje:

57es! én sosem röhögnék ki senkit a külseje miatt.. azt hiszem hogy aki kiröhög valakit a külseje miatt jobb is elkerülni!!

tegyük, fel hogy nem kelletek senkinek! de az nem biztos, hogy a külsőtök miatt lesz! mit értek el ezzel a hisztivel? semmit, csak rontjátok..

jó lenne ha nem szemeteznétek le az összes nőt!

amint írtam, igen, számít a külső, mert nekem is csak azután érdekel a belső, ha vonzó vagy "megfelelő" számomra az illető. ez mindig is így volt, lányoknál, fiúknál egyaránt! nem értem, hogy miért kell ezen fenn akadni... a külsőn mindig lehet javítani, ha tökéletesíteni nem is lehet. tökéletes ember nincs! de ti ezzel a nyafogással csak rontotok a helyzeten.

2013. jan. 30. 08:59
 86/261 A kérdező kommentje:
mondod ezt. úristen! majd akkor állíts ilyet hogy kinek mi a könnyű, miután átélted saját magad! addig ne állíts olyat, amit nem tudsz!
2013. jan. 30. 09:00
 87/261 anonim ***** válasza:
91%

Nem is állítottam olyat, h minden lány kiröhögi az alacsony, csúnya srácokat. Csak h minden lány visszautasítja őket (minket), amit most is fenntartok, mert tény.

Utóbbit pedig én is mondhatnám: ha egy alacsony és ronda pasi bőrébe bújhatnál, te is megtapasztalnád, mennyire reménytelen a helyzetünk, és jobban megértenél minket.

2013. jan. 30. 09:43
 88/261 A kérdező kommentje:

olvasd el, hogy mit írtad a kérdés alá!

másrészt, biztos rossz lehet, de nem bélyegezném meg a nőket, nem általánosítanék.

ha ennyire útálnátok a nőket mint ahogy írjátok egyébként, akkor már heteronak se lehetne titeket nevezni...

2013. jan. 30. 09:47
 89/261 A kérdező kommentje:
írtam*
2013. jan. 30. 09:48
 90/261 anonim ***** válasza:
49%
A szép lányok, nők errefelé már szívesebben választanak egy alacsony, cuki, aranyos srácot (de ahhoz olyan természet is kell!) mint mondjuk egy kigyúrt égimeszelőt. Eszméletlen sok szép lánynak van 170 körüli fiúja.
2013. jan. 30. 10:50
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!