Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Panaszkodó pasik! Miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Panaszkodó pasik! Miért hibáztatjátok állandóan a nőket?

Figyelt kérdés

néha-néha felnézek az oldalra és többnyire nőgyűlölő kérdések vannak (szinte ugyanazok a kérdések) amiről szólnak : alacsonyság, rondaság, kövérség, vékonyság vagy éppen, hogy milyen bunkók a nők.

Nemrégiben visszautasítottam egy pasit, őszintén elmondtam neki, hogy nem jön be, próbáltam finoman mondani, nem is kiabáltam, nem röhögtem rajta. Erre meg válaszolta: te is egy hülye felszínes seggarc vagy.

Azt hozzáteszem, hogy régebben tiniként dagadt voltam és sorba aláztak meg a fiúk, lányok egyaránt, durvábbnál durvább visszautasításokat kaptam, de mégse bélyegeztem meg a pasikat, hogy mind szemét, mert tudom jól, hogy vannak normálisak is, ami a külsőtől független.

2013. jan. 29. 20:09
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯
 121/261 anonim ***** válasza:
A "bunkót" meg néha be akarják törni, ezt is kalkuláld bele. Bár ez is önértékelési zavarból, bizonyítási vágyból fakad. És ha nem sikerül, vezethet ugyanoda, mint az előbbi. Inkább elhiteti magával, hogy "nem is olyan rossz az", csak hogy igazolja önmagát.
2013. jan. 30. 11:58
 122/261 anonim ***** válasza:
32%

Nem, nem látok csúnya pasikat nőkkel, max ha gazdagok. Akiket te látsz, azok nem csúnyák, hanem átlagosak. A valóban csúnyákat észre se veszitek.

Ez a kisugárzás duma pedig szimplán hülyeség. Kisugárzásuk legfeljebb a csernobiliaknak van.

2013. jan. 30. 11:58
 123/261 anonim ***** válasza:

Fordítva megszokottabb? Mert te ezt akarod látni! Ráadásul talán azért is előnyös ezt látnod, mert így vigasztalódsz kicsit, hogy "lám, a hülye nők legalább jól megjárják!"

Én tényleg több férfit látok fenemód lekezelő nőkkel.

És ahogy jeleztem: egyáltalán nem örülök neki.

2013. jan. 30. 12:00
 124/261 anonim ***** válasza:
49%

Blackmore:

Elég sivár lehet a valóságod, mert mindenhova ugyanazt írod... Ha néha felállnál a számítógép elől tudhatnád, hogy ez bizony igaz.

2013. jan. 30. 12:00
 125/261 anonim ***** válasza:
Ha rám írtad, látatlanban állítom, hogy minimum 3-szor több embert ismerek, mint te. Ráadásul a munkám folytán is emberekkel foglalkozom, részben. Mégpedig igen közelről.
2013. jan. 30. 12:03
 126/261 anonim ***** válasza:
54%
Azért tölthetnétek fel valami hozzátok hasonló fotót ide, mert mind azt írja, akit a nők "csúnyának" neveznek, az inkább az "átlag".
2013. jan. 30. 12:04
 127/261 anonim ***** válasza:
A te nicked Blackmore? Mert akkor igen.
2013. jan. 30. 12:04
 128/261 anonim ***** válasza:
45%

Egyébként fölöslegesen vitáztok.

Képtelenek vagytok megérteni a másik álláspontját, pedig a vita lényege az lenne.

Blackmore meg halmozottan hátrányos helyzetű, mert olyan szintű csőlátással bír, amivel nem is érdemes foglalkozni. Ja igen, ő az 57%-os válaszoló.

2013. jan. 30. 12:11
 129/261 anonim ***** válasza:

Nem vagyok Blackmore, azt sem tudom ki az.

Nő? Férfi?

2013. jan. 30. 12:18
 130/261 anonim ***** válasza:
57%-os a móré, nem te, mert te 77%-os vagy.
2013. jan. 30. 12:18
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!