Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Panaszkodó pasik! Miért hibáztatjátok állandóan a nőket?
néha-néha felnézek az oldalra és többnyire nőgyűlölő kérdések vannak (szinte ugyanazok a kérdések) amiről szólnak : alacsonyság, rondaság, kövérség, vékonyság vagy éppen, hogy milyen bunkók a nők.
Nemrégiben visszautasítottam egy pasit, őszintén elmondtam neki, hogy nem jön be, próbáltam finoman mondani, nem is kiabáltam, nem röhögtem rajta. Erre meg válaszolta: te is egy hülye felszínes seggarc vagy.
Azt hozzáteszem, hogy régebben tiniként dagadt voltam és sorba aláztak meg a fiúk, lányok egyaránt, durvábbnál durvább visszautasításokat kaptam, de mégse bélyegeztem meg a pasikat, hogy mind szemét, mert tudom jól, hogy vannak normálisak is, ami a külsőtől független.
jó akkor a kérdésre is tudsz válaszolni?
hogy miért hibáztatod a nőket? :)??
"Hány olyan kérdést látsz itt is, h évek óta olyan pasival van a csaj, aki megalázza, bunkó vele, orrba-szájba csalja, netán még meg is veri, de a csaj mégse hagyja ott, mert szereti. Azt persze nem teszik hozzá általában, h azért szeretik, mert jóképű, de attól még nyilvánvaló, ilyen emberben mást egyébként se lehetne szeretni."
Nem. Csak függ tőle. Kapcsolatfüggés. Ismerek ilyen lányokat, sajnos olyan környezetben nőttek fel, általában, ahol apuka is ilyen volt. Menekültek otthonról. Fejletlen a személyiségük, önértékelésük, azt hiszik, ők nem érdemelnek jobbat. Itt aztán főleg nem számít a pasi külseje! Abszolút nem.
Sőt, néha bűn rondák ezek a férfiak, kövérek, öregek, ápolatlanok, stb. Jóképűek? Menj már. :D
De a fordítottjára is elég példát látok, hogy a csaj megcsalja, megalázza, mégis kinyalja a férfi a fenekét is.
És végül, amit "általánosnak" mondanék: lehet bármilyen helyes egy fiú, ha belül "gáz", rövid úton menesztik a normális lányok.
A szülői hatás, igen. Meg a környezet hatása. Egy külön történet.
Például ez érdekes szerintem:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__39..
Ha ez a lány gyengébb jellem lenne, már kibukott volna attól, hogy ennyire szekálják.
Neki rendes a barátja, de nézzük meg egy más felállásban.
Ha ilyenek a szülők, sok fiatal lány tényleg menekül otthonról. Ahhoz, aki először teszi neki a szépet. Aztán ott ragad.
Nemcsak a nőket hibáztatom. Egyrészt az a baj, h csúnya vagyok, másrészt h a nők ilyen felszínesek. Ha bármelyik nem így lenne, nekem is lehetne párom.
Van olyan ember, aki senki számára nem vonzó, én az ilyenekre mondom h csúnya. Ebbe a kategóriába tartozom én is, és a panaszkodók nagy része is.
#103 Márpedig tapasztalataim szerint ilyenkor mindig az van, h jól néz ki a pasi, és a csaj nem hisz benne, h találhat nála jóképűbbet. Ha mégis talál, na akkor képes otthagyni, de akkor otthagyja úgy is, ha a pasi a fenekét is kinyalja.
"Márpedig tapasztalataim szerint ilyenkor mindig az van, h jól néz ki a pasi, és a csaj nem hisz benne, h találhat nála jóképűbbet. Ha mégis talál, na akkor képes otthagyni, de akkor otthagyja úgy is, ha a pasi a fenekét is kinyalja."
Én meg pont az ellenkezőjét tapasztaltam. Amit nagyjából levezettem. Egész véletlenül nézhet ki jól a férfi, de általában tökmindegy, hogy néz ki.
A csaj meg esetleg akkor hagyja ott, ha valaki kiráncigálja a kapcsolatból, vagy megjön az "esze"- ami ritka. Ezek a nők utolsó percig védelmezik az őket bántalmazó férfit. Ez gyakorlatilag egy önigazolás is. Egyébként el kellene ismerniük, milyen lúzer módon döntöttek.
És azt mivel magyarázod, hogy számtalan férfi hagyja a porig alázni magát, kihasználni, megcsalni, mert betegesen imádnak lekezelő csajokat, a feneküket is kinyalják? Ez sem ritka.
És igen, itt sem feltétlen arról van szó, hogy annyira szép a lány. Sokszor kifejezetten csúnya, kövér, stb. És nagyon-nagyon érzéketlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!