Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Panaszkodó pasik! Miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Panaszkodó pasik! Miért hibáztatjátok állandóan a nőket?

Figyelt kérdés

néha-néha felnézek az oldalra és többnyire nőgyűlölő kérdések vannak (szinte ugyanazok a kérdések) amiről szólnak : alacsonyság, rondaság, kövérség, vékonyság vagy éppen, hogy milyen bunkók a nők.

Nemrégiben visszautasítottam egy pasit, őszintén elmondtam neki, hogy nem jön be, próbáltam finoman mondani, nem is kiabáltam, nem röhögtem rajta. Erre meg válaszolta: te is egy hülye felszínes seggarc vagy.

Azt hozzáteszem, hogy régebben tiniként dagadt voltam és sorba aláztak meg a fiúk, lányok egyaránt, durvábbnál durvább visszautasításokat kaptam, de mégse bélyegeztem meg a pasikat, hogy mind szemét, mert tudom jól, hogy vannak normálisak is, ami a külsőtől független.

2013. jan. 29. 20:09
❮❮ ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... ❯❯
 141/261 Noydra ***** válasza:
57%

Helike értsd már meg hát nem vagy te hülye: KELL valamennyire testi vonzalom, te együtt lennél egy olyan lánnyal aki neked KicsitSE tetszik?! De tényleg annyira hogy fel se álljon rá... Naugye hogy nem. Most akkor miről beszélünk?

Akkor a hímek is "felszínesek", mert teljesen jogosan nem lennének együtt egy olyannal aki egyáltalán nemjön be nekik?...

2013. jan. 30. 15:51
 142/261 anonim ***** válasza:

Csak a kérdést olvastam, korrekt a lány.

Noydra te most milyen nemű vagy?

Egyszer azt írtad, fiú. Most meg hímnek nevezed a saját fajtádat? :D

2013. jan. 30. 15:54
 143/261 anonim ***** válasza:
91%
Most mondtál ellent magadnak: "Akárhogy néz ki valaki, akkor is tudna párt találni ha akarna." vs. "KELL valamennyire testi vonzalom".
2013. jan. 30. 15:55
 144/261 anonim ***** válasza:
54%
Lehet arra értette, hogy minden típushoz vonzódhat valaki. Vagy ha nem is, a bensője alapján vonzódni kezdhet. Hiába hangsúlyozom mindenhol a külső fontosságát, ezt még nekem is el kell ismernem.
2013. jan. 30. 15:59
 145/261 Noydra ***** válasza:
87%

Nem mondtam ellent magamnak, mert bármilyen a külsőd, van olyan lány akinek tetszhet, egyszerűen arról van szó, hogy ez a csaj nem az a csaj akinek tetszik az adott fiú külsője. Vágod? :D

Hát biológiai megfogalmazásban hímek vagyunk na, nemtom miért írtam így :D

2013. jan. 30. 16:01
 146/261 Noydra ***** válasza:
78%
Igen 144es válaszban ott a megoldás, te legalább megérted és felfogod, hogy ez akkoris ígyvan :) A legfontosabb a külső ez tény, de nem minden :)
2013. jan. 30. 16:03
 147/261 anonim ***** válasza:
91%

Ja, hogy most már a "szubjektív szépség"-nél tartunk. Azt is megcáfolom, idézek magamtól először:

Hazugság numéro 2: "A szépség szubjektív"

Hányszor hallottuk, hogy: "Azért, mert nekem nem jössz be, más lánynak biztos bejössz...."

Lószart, mama!

Először Leonardo da Vinci kezdett el foglalkozni ezzel a kamu dumával, ennek hatására alkotta meg a Vitruviai embert. Csak szegénykém kályha volt, így nem tudta, hogy a nőknek elsősorban az arc számít, nem a test, de lényegében az arcon is teljesünie kell jónéhány matematikai arányosságnak ahhoz, hogy szép legyen. Itt elsősorban a Fibonacci-sorozatra és az aranymetszés arányára gondolok. De egyébként alap, hogy a vertikális tengelye mentén szimmetrikusnak kell lennie.

Amúgy ezt már kitalálták az USA-ban Darwin Dating néven, ott vannak a követelmények, amik a regisztrációhoz kellenek. Egyébként tényleg, azoknak a feltételeknek a férfiak kb. 20%-a felel meg, tehát igazolódik a statisztika, miszerint a nők a férfiak 80%-át rondának tartja.

Nálunk az ellenkezőjét találták ki: rondarandi.hu

No, akkor jelentkezzen az a nő, aki szépnek tartja:

[link]

Továbbá jelentkezzen az a férfi, aki ezt szépnek tartja:

[link]

Ugye, hogy a szépség nem is annyira szubjektív?

2013. jan. 30. 16:16
 148/261 anonim ***** válasza:
92%
Noydra, ellentmondasz magadnak. A 139-es hozzászólásodban azt írod, akárhogy néz ki vki, akkor is tudna párt találni. A 141-esben meg azt, h kell a külső vonzalom is. Akkor aki csúnya (mindenki szerint), az hogyan tud mégis párt találni?
2013. jan. 30. 16:22
 149/261 Noydra ***** válasza:
41%

Előszöris: A tudomány nagy része találgatás, ezzel szenben persze nem ítélem semmisnek ezeket a ... "felfedezéseket". Da Vinci a kedvenc történelmi személyem és nagyon elismerem.

DE azt, hogy a nők a férfiak 80%át csúnyának hiszik, csak mert egy arc matematikai szabályainak nem felelnek meg, hát ezen ku*va nagyot kellett röhögnöm :D Hihetetlenül nagy baromság :) Az emberek akiket mutattál RITKÁK, mert ilyet én még nem nagyon láttam, ezért gondolom nincs minden utcában ilyen ;)

2013. jan. 30. 16:27
 150/261 anonim ***** válasza:
92%
A nők az átlagos külsejű férfiakat is élből lerondázzák, úgyhogy egyáltalán nem elképzelhetetlen az a 80%.
2013. jan. 30. 16:29
❮❮ ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!