Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Panaszkodó pasik! Miért hibáztatjátok állandóan a nőket?
néha-néha felnézek az oldalra és többnyire nőgyűlölő kérdések vannak (szinte ugyanazok a kérdések) amiről szólnak : alacsonyság, rondaság, kövérség, vékonyság vagy éppen, hogy milyen bunkók a nők.
Nemrégiben visszautasítottam egy pasit, őszintén elmondtam neki, hogy nem jön be, próbáltam finoman mondani, nem is kiabáltam, nem röhögtem rajta. Erre meg válaszolta: te is egy hülye felszínes seggarc vagy.
Azt hozzáteszem, hogy régebben tiniként dagadt voltam és sorba aláztak meg a fiúk, lányok egyaránt, durvábbnál durvább visszautasításokat kaptam, de mégse bélyegeztem meg a pasikat, hogy mind szemét, mert tudom jól, hogy vannak normálisak is, ami a külsőtől független.
109 Dehogynem tudnak.
Szerencsére ezek szerint normális nőket ismerek. Én is azt tapasztalom, hogy legfeljebb kalandozni, vagy szex kapcsolatra, futólag állnak le azokkal a szépfiúkkal, akikkel belül valami gubanc van.
Utána a legkisebbért menesztik őket (akár bunkó, akár hisztis, stb.)
" hiba ott van, h a nők nem tudnak egy férfi személyiségébe beleszeretni."
naa... légyszi ne már. már megint általánosítás... nem is egy olyan duci csajt ismerek, aki már azt is elfogadta, hogy egyedül fogja leélni az életét és mégse nyavajog itt, ráadásul egy csomó csúnya pasi fintorgott rá meg fújjogott, szóval "köztetek" is van elég undorító személyiség.
Én máshogy tapasztaltam. Minden nő összejön egy férfival, ha az külsőre tetszik neki, és addig marad vele, amíg nem talál még jóképűbbet. Függetlenül attól, h mennyire kedves v bunkó az illető.
Ja, persze nekünk pasiknak nincs jogunk külső alapján válogatni, csak nektek, mi sem természetesebb :)
Azoknak a duci csajoknak is lehetne párjuk, csak jobban szét kéne nézniük, nemcsak a jóképű fiúkat észrevenni.
Én meg pont férfiaknál láttam rengeteg ilyet, képzeld. Őszintén szólva az ilyesmi (is) képes felháborítani. Kinyalja a párja kis popsiját is, közben a nő a porig alázza, csalja, kihasználja, stb.
És képzeld, egy ilyen nő után több ilyen férfi is futhat.
Ráadásul ha még szép nők lennének! De nem mindig azok.
Felőlem olyan szempontok alapján válogatsz, amilyenek alapján akarsz.
"Én máshogy tapasztaltam. Minden nő összejön egy férfival, ha az külsőre tetszik neki, és addig marad vele, amíg nem talál még jóképűbbet. Függetlenül attól, h mennyire kedves v bunkó az illető."
Ez nem így van. Rövid távon az előnyösebb külsejűt választják. Hosszabb távon már inkább kiegyeznek. Legyen helyes, de azért lehessen vele kijönni. Kivéve, a beteges önértékelési zavarokban szenvedőket, de náluk meg tényleg alig számít a külső is.
nagyon nem jóképűek voltak, amint leírtam, de úgylátszik, hogy te mindent jobban tudsz :).
csúnya pasikat te nem látsz nőkkel? mert szerintem te azt hiszed, hogy az összes pasi jóképű... ilyen nem létezik, hogy valakinek ilyen gondolkodása legyen. :D valószínűbb, hogy a gondolkodásod nem tetszik a nőknek, nem pedig a külsőd. ha hiszed ha nem, a belső kisugázik az arcra, testre elég durván. persze, erre is mindjárt írsz valamit, hogy nem igaz :)
nem megtéríteni akarlak, mert tudom, hogy az lehetetlen. de ezek az általánosítások, undorítóak.
#116 Ez a közhiedelem, de a valóság pont az ellenkezőjét mutatja.
#117 Ha hülyék, hát fussanak az ilyen lányok után, megérdemlik. Mégis azt mondom, h fordítva sokkal megszokottabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!