Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Panaszkodó pasik! Miért hibáztatjátok állandóan a nőket?
néha-néha felnézek az oldalra és többnyire nőgyűlölő kérdések vannak (szinte ugyanazok a kérdések) amiről szólnak : alacsonyság, rondaság, kövérség, vékonyság vagy éppen, hogy milyen bunkók a nők.
Nemrégiben visszautasítottam egy pasit, őszintén elmondtam neki, hogy nem jön be, próbáltam finoman mondani, nem is kiabáltam, nem röhögtem rajta. Erre meg válaszolta: te is egy hülye felszínes seggarc vagy.
Azt hozzáteszem, hogy régebben tiniként dagadt voltam és sorba aláztak meg a fiúk, lányok egyaránt, durvábbnál durvább visszautasításokat kaptam, de mégse bélyegeztem meg a pasikat, hogy mind szemét, mert tudom jól, hogy vannak normálisak is, ami a külsőtől független.
Elolvastam. És?
Amúgy meg sehol nem állítottunk olyat, h utálnánk a nőket, én biztosan nem, mert ez nem igaz. Csak egy hibátokra hívjuk fel a figyelmet, arról pedig nem mi tehetünk, h nem bírjátok a kritikát.
Az "alfát" meg hagyjátok már. Az a lényeg ki tetszik a nőknek. Melyiknek ki? Ezek szerint minden nő számára kicsit más lehet "alfa".
Nincs "alfa" és "béta"- árnyaltabb a dolog. Egy mérsékelt(!) szelekció megfigyelhető annak függvényében, hogy a nők melyik típust akarják jobban "szaporítani", de nyilván csak addig, míg számukra nem fordul hátrányba mindez. Illetve annak függvényében, hogy a férfiak egymás közötti versenye hová vezet.
A kettő fedheti egymást, de nem feltétlenül. A férfiak nem mindig abban úgy akarnak versengeni, ahogy a nők válogatni kívánnak.
Kedves 91-es, milyen hiba? És ki nem bírja a kritikát? A "hiba" fogalma relatív. Minden férfi szerint más lehet. A magas, izmos, kigyúrt szerint hiba, ha a nők a "kis, b.zis kinézetű" srácokat szeretik. Utóbbiak szerint meg az ellenkezője hiba.
Vagy az volna a hiba, hogy a nők nagy részének a külső IS számít?
dehogynem bírom a kritikát. csupán az általánosítást nem :) ennyivel ez olyan, mintha azt mondanám, hogy az összes csúnya pasi egy nyafogós semmirekellő akárki, vagy éppen az összes jóképű pasinak nincs lelke. de ugye ezek nem igazak! :) és ha az egyik ilyen, nem fogom az összesre rábélyegezni ezeket!
77%ossal teljesen egyetértek! köszi :)!
szóval a kérdés: az lenne a hiba, hogy a nőknek (ahogy a férfiaknak is) a külső IS!(mert a belső is nagyon fontos) számít?
ha egy pasinak szar személyisége van, ő sem ér semmit... hidd el, csak egyéjszakások jutnak neki max. a másik nemnél ugyanez!
Amiket felsoroltál, azok valóban nem igazak. De van olyan általánosítás is, ami igaz, pl. amit én írtam.
Az meg, h csak egyéjszakások jutnának olyan férfinak, akinek szar személyisége van? Hány olyan kérdést látsz itt is, h évek óta olyan pasival van a csaj, aki megalázza, bunkó vele, orrba-szájba csalja, netán még meg is veri, de a csaj mégse hagyja ott, mert szereti. Azt persze nem teszik hozzá általában, h azért szeretik, mert jóképű, de attól még nyilvánvaló, ilyen emberben mást egyébként se lehetne szeretni.
a kérdést pedig azért raktam fel, hogy ezek a nyafogós pasik észrevegyék magukat! ugyanis miért lenne az a nők hibája, hogy nem vonzódnak hozzájuk? arról ők nem tehetnek! kell a vonzalom! ez fontos, úgy ahogy a belső is nagyon fontos!
jó lenne ha nem a nőket hibáztatnák emiatt! és a média nem igazán befolyásolta a vonzó személyeket! ugyanis régen is voltak csúnya, gyenge emberek, akikhez a szülők még pénzért sem adták volna oda a lányukat! a taigetosz hegyről meg ne is beszéljünk :D ...
szóval ideje lenne nem a nőket hibáztatni!ENNYIVEL MIÉRT NEM HIBÁZTATJÁK A SZÜLŐKET???! nekik sokkal nagyobb szerepük volt az egészben :D...
:D én sem vagyok nagyon elégedett még a külsőmmel, de megteszek mindent, hogy vonzóbb legyek.
én mindig is úgy láttam, hogymindenkinek olyan pár jut, amilyet ő megérdemel! ha neki bunkó pasi kellett akkor sok szerencsét.
én személy szerint gyűlölöm, ha egy pasi a bunkóságával akar felszedni, aztán meg jön bocsánatot kérni, hogy ez csak egy "taktika"... én tiszteletet várok el, nem azt hogy udvaroljon, mert az manapság már rémciki a pasiknak. fontos, hogy érdekelt legyek és számomra is érdekelt legyen a pasi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!