Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Panaszkodó pasik! Miért hibáztatjátok állandóan a nőket?
néha-néha felnézek az oldalra és többnyire nőgyűlölő kérdések vannak (szinte ugyanazok a kérdések) amiről szólnak : alacsonyság, rondaság, kövérség, vékonyság vagy éppen, hogy milyen bunkók a nők.
Nemrégiben visszautasítottam egy pasit, őszintén elmondtam neki, hogy nem jön be, próbáltam finoman mondani, nem is kiabáltam, nem röhögtem rajta. Erre meg válaszolta: te is egy hülye felszínes seggarc vagy.
Azt hozzáteszem, hogy régebben tiniként dagadt voltam és sorba aláztak meg a fiúk, lányok egyaránt, durvábbnál durvább visszautasításokat kaptam, de mégse bélyegeztem meg a pasikat, hogy mind szemét, mert tudom jól, hogy vannak normálisak is, ami a külsőtől független.
56. Egészséges önérzetű férfi kell a nőknek. Mert az kellemes. És ez fordítva is igaz.
Ha a nő maga is ilyen, akkor nem tud mit kezdeni egy kapcsolatfüggő, ráakaszkodó, túlérzékeny, folyton rettegő illetővel.
Sem az ellenkezőjével, aki le akarja uralni, irányítani akarja vagy birtokolni.
Tehát se a "hisztis", se a "bunkó".
Igen, az erős mindkét részről kellemes tud lenni, ha te magad is az vagy.
Ha nem, akkor általában egy hasonlóval keveredsz kapcsolatba, nem ritkán kudarckerülésből, bebiztosítási vágyból vagy azért mert úgy érzed, nem érdemelsz mást.
Helike most kicsit keménynek fog tűnni, de muszáj megkérdeznem- mivel gyönyörű magyarázatot adtál. Te miért nem lettél "alfahím" ha nagyapád az volt?
Jól járt nagymamád, hogy tőle szült? :)
22/F
Elmész a fagyishoz:
"-Jó napot kívánok, két gömb kókuszt kérek!"
"-Nincs már kókusz b@zdmeg!"
vagy pedig:
"-Sajnálom, fiatalember, a kókuszom elfogyott!"
Ha a második lenne az általános, a legtöbb fiú-ha nehezen is-de elfogadná a nem-et. De mivel az első stílus manapság igen gyakori, ezért születnek a kérdések.
Noydra igen, szerintem is.
A következő kérdés már az, hogy mikor hagyják abba ezt a nyafogó pasik? :DD
de azt hiszem, hogy tudom a választ:soha :/
köszönöm ezt a sok sok választ! :))
remélem, hogy legalább EGY (kérdésben feltett) alany észrevette magát és nem általánosít többet!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!