Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Panaszkodó pasik! Miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Panaszkodó pasik! Miért hibáztatjátok állandóan a nőket?

Figyelt kérdés

néha-néha felnézek az oldalra és többnyire nőgyűlölő kérdések vannak (szinte ugyanazok a kérdések) amiről szólnak : alacsonyság, rondaság, kövérség, vékonyság vagy éppen, hogy milyen bunkók a nők.

Nemrégiben visszautasítottam egy pasit, őszintén elmondtam neki, hogy nem jön be, próbáltam finoman mondani, nem is kiabáltam, nem röhögtem rajta. Erre meg válaszolta: te is egy hülye felszínes seggarc vagy.

Azt hozzáteszem, hogy régebben tiniként dagadt voltam és sorba aláztak meg a fiúk, lányok egyaránt, durvábbnál durvább visszautasításokat kaptam, de mégse bélyegeztem meg a pasikat, hogy mind szemét, mert tudom jól, hogy vannak normálisak is, ami a külsőtől független.

2013. jan. 29. 20:09
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/261 anonim ***** válasza:
69%

Ezek mind ezt csinálják, linkelgetik a vezérüket össze vissza. Bár betűhatékony megoldás.

De helike tényleg értelmesnek tűnik pár kérdésnél.

2013. jan. 29. 21:00
 32/261 Noydra ***** válasza:
69%

Helike, amiben te hiszel baromság. Kell indok mi nem igaz belőle? Látom az előbb azt kértél.

1 indok, amit az egész szöveg folyamatosan mondogat: Az, hogy a lányol CSAKIS kizárólag ezekkel az "alfahímekkel" jönnek össze. Hatalmas nagy tévedés, azért van az odaírva mert gondolom a blogírója is egy megkeseredett ember, kinek még sosem volt barátnője. Ennyire egyszerű.

2013. jan. 29. 21:03
 33/261 A kérdező kommentje:

nem vettem észre hogy helike ne lenne értelmes, egyszerűen csak kíváncsi vagyok a saját tapasztalatára, véleményére, amiért megbélyegzik a nőket felszínes undi lényekké.

barátok közt..

linkelgetik a vezérüket... xDD ezeken jót röhögtem, köszi

34/261 anonim ***** válasza:
100%

De nem vagyok gondolatolvasó!!

Hidd el, hogy ha csak ezen múlna, akkor simán kikerültem volna minden megalázó szituációt, de ez nem ilyen egyszerű!

Egy példát mondok: Együtt dolgoztam egy lánnyal, aki állandóan amiatt panaszkodik, hogy minden férfi csak azt akarja tőle. Én barátnőnek szerettem volna, ő a viselkedésemből rá is jött, mi a helyzet. Később tudtam meg, hogy a távollétemben beszélt egy másik lánnyal a pasikról és a másik szóba hozott engem is. Mondjuk úgy, hogy nyomdafestéket nem tűrő dolgot mondott rólam. És természetesen ezek után olyanokat ír ki a közösségi oldalakra, hogy az összes normális férfi vagy foglalt vagy meleg. Én megértem, ha nem vagyok az esetem, de ahhoz nincs joga, hogy ilyen stílusban beszéljen rólam.

35/261 anonim ***** válasza:

Pontosan itt van a logikai buktató a dologban.

De ezt már többször levezettem, miért kellemes ezt gondolni.

2013. jan. 29. 21:05
 36/261 anonim ***** válasza:
85%

#26: Ehhez:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

Azért számoljuk össze, hogy a 18-30 éves korosztályban a férfi:nő arány 106:100, továbbá a 40-50 éves férfiak is előszeretettel fogyasztják ezt a korcsoportot, vannak ilyen korú házas férfiak, akik több huszonéves lányt kitartanak. Volt ilyen topik, hogy édes 4-esben az asszonnyal elmentek nyaralni. Illetve a hivatásos nénik is jóval többen vannak, mint a hivatásos bácsik, tehát nagyon kevés egyedülálló nő van (akikkel sanszos párkapcsolatot kialakítani), ők meg megtehetik ennél fogva, hogy csak a legfullosabban kinéző alfákat szelektálják ki maguknak, és így mi, sánta, tróger, ronda pasik kiestünk a pikszisből.

2013. jan. 29. 21:05
 37/261 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarok bántani senkit se, de a nők se különbek és akkor büszkén verik magukat, ha egy pasi így viselkedik. A nők meg egyszerűen.......-.-" Szenvedtem már a női agykapcitással és nem csak beképzeltséggel avgy flegmasággal is. Nincs értelme a másikat kritizálni, mert a másik se különb! Ha rám csunyát mondanak elfogadom és nem hisztizek, hogy "jaj...". Nevetséges az egész:D Mind a férfi mind a nő...
2013. jan. 29. 21:06
 38/261 anonim ***** válasza:
Jaja, ezért egókirály lesz. Mert imádja őt egy csomó FIÚ. :)
2013. jan. 29. 21:06
 39/261 anonim ***** válasza:
68%

De nekem is lenen most egy kérdésem itt, a kérdésen belül. Létezik olyan lány itt és most, aki képes leírni, hogy MI KELL VALÓJÁBAN A NŐKNEK?! Mert azt nagyon könnyű leírni, hogy fogalmatok sincs róla, mit akarnak a nők, de azt leírni, hogy mit akarnak valójában, annál nehezebb.

És nem véletlen a nagybetű, mert még itt, egy névtelen fórumon sem kap őszinteséget az ember.

2013. jan. 29. 21:08
 40/261 Noydra ***** válasza:
20%
Áhh helike, hidd el hogy ez hülyeség, sőt szerintem vagy annyira értelmes, hogy te sem hiszed el amit most leírtál,csak csak menj ki az utcára és máris bebizonyosul az ellenkezője :)
2013. jan. 29. 21:09
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!