Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért néznek állandóan?
Figyelt kérdés
Az osztályban van 2 fiú, jó haverok. Órákon egymás mellett szoktak ülni. Ilyenkor sokszor veszem észre, hogy vagy engem vagy a mellettem ülő barátnőmet nézik. Az egyikük (aki többször szokott már szinte tátott szájjal bámulni) párszor megérintett, de nem véletlen volt. Többször azt veszem észre, mikor ránézek, hogy épp engem néz és gyorsan elkapja a tekintetét. A barátnőmmel ilyen szinten nem is foglalkozik egyikőjük sem, meg a másik fiú velem se, csak órán néha ránk néz. Miért néznek? Tetszik nekik valamelyikünk?2013. jan. 22. 22:59
1/13 anonim válasza:
Tetszetek nekik..ha nem kölcsönös ne foglalkozz velük :)
2/13 anonim válasza:
Jah bejöttök nekik cska félnek sztem :D
De ha Mellette Röhögnek is meg BAromkodnak egymással .. akk lehet csak Szórakoznak mint a hülyék ..
De ha nem barmulnak akkor mosolyogj rá az egyikre egy rövidet mikor néznek és ha tökre ledöbben a gyerek.. akk tuti h tetszel neki jah :D
3/13 anonim válasza:
még mikor iskolás voltam, én is szerettem órákon nézegetni a lányokat, hátulról, oldalról, amikor nem látják (elvileg) h nézem őket.
4/13 anonim válasza:
ha nem tetszenétek nem törödnének veletek. Aki téged nem érdekel észre sem evszed nem? egyértelmű hogy tetszetek nekik.
5/13 A kérdező kommentje:
nekem pont az a fiú tetszik, aki többször néz. akkor ezek szerint lehetséges, hogy tetszenék neki?
2013. jan. 22. 23:04
6/13 anonim válasza:
jah De mondom csináld amit mondtam teeeee! xDD omg! (második)
7/13 A kérdező kommentje:
jólvan, de amikor írtam még nem láttam a válaszod
2013. jan. 22. 23:17
8/13 anonim válasza:
Tetszhetsz nekik, de hogy a barátnődet is bámulják az nem épp romantikus:)
9/13 A kérdező kommentje:
nem úgy bámulják, hanem írtam hogy mellettem ül és ilyenkor néznek minket, vagyis vagy engem vagy őt
2013. jan. 22. 23:26
10/13 anonim válasza:
Te vagy az Viki? XD
Amugy suliba járok, és ahogy a második válaszoló is írta én is nézem (a fiu oszt. társaimmal együtt) az osztályomból órán azokat a lányokat, akik tetszenek. Aki nem tetszik azt nem nézem.
Ebből azt a következtetést vonom le, hogy IGEN, tetszel nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!