Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért néznek állandóan?
Figyelt kérdés
Az osztályban van 2 fiú, jó haverok. Órákon egymás mellett szoktak ülni. Ilyenkor sokszor veszem észre, hogy vagy engem vagy a mellettem ülő barátnőmet nézik. Az egyikük (aki többször szokott már szinte tátott szájjal bámulni) párszor megérintett, de nem véletlen volt. Többször azt veszem észre, mikor ránézek, hogy épp engem néz és gyorsan elkapja a tekintetét. A barátnőmmel ilyen szinten nem is foglalkozik egyikőjük sem, meg a másik fiú velem se, csak órán néha ránk néz. Miért néznek? Tetszik nekik valamelyikünk?2013. jan. 22. 22:59
11/13 anonim válasza:
Valószínűleg tetszel nekik. És próba szerencse, ismerkedj a srácokkal! :D
12/13 anonim válasza:
szerintem mindketten tetszetek nekik..
13/13 anonim válasza:
Azon gondolkoznak, melyikőtöket erőszakolják meg órák után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!