Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Panaszkodó pasik! Miért hibáztatjátok állandóan a nőket?
néha-néha felnézek az oldalra és többnyire nőgyűlölő kérdések vannak (szinte ugyanazok a kérdések) amiről szólnak : alacsonyság, rondaság, kövérség, vékonyság vagy éppen, hogy milyen bunkók a nők.
Nemrégiben visszautasítottam egy pasit, őszintén elmondtam neki, hogy nem jön be, próbáltam finoman mondani, nem is kiabáltam, nem röhögtem rajta. Erre meg válaszolta: te is egy hülye felszínes seggarc vagy.
Azt hozzáteszem, hogy régebben tiniként dagadt voltam és sorba aláztak meg a fiúk, lányok egyaránt, durvábbnál durvább visszautasításokat kaptam, de mégse bélyegeztem meg a pasikat, hogy mind szemét, mert tudom jól, hogy vannak normálisak is, ami a külsőtől független.
"érdekes. nem sok választ kaptam a panaszkodó pasiktól. pedig kíváncsi lettem volna, hogy milyen létező okot tudnak írni az általánosításokra."
Még nincsenek itt, várd meg a Barátok közt végét... :D
És vajon ajánlatos volt régen egy nőnek egyedül maradni? Mi lehetett úgy? Szülők nyakán élősködő, prosti, apáca. Szép életút. Még gyereket se szülhetett, mert megbélyegezték.
A bohóc, akit linkeltél meg pont a legnyilvánvalóbb tényeket tagadja. Javaslom felejtsd el, aki rákattan, reménytelenül nem talál barátnőt utána.
Tudom, számtalan fiú elbukott már így körülöttem. Végképp elszigetelődtek a női mentől.
Egyébként tudom, ki ő. :)
Szerintem nemsok köze van ennek a médiához. Valamennyi igen persze mert ezeket a műembereket mutogatja a sok szenny médiacsatorna, ezért nem nézek olyat :) Az ilyen kérdések feltevőinek ahogy észrevettem kb 90%a szerencsétlen gyökér aki vár a csodára. Persze vannak kivételek helike :/ :)
A 2 kedvencem az a fajta aki azt hiszi hogy pénz=p*na (De nagyon durván)
A másik, a legfogyatékosabbja pedig azt várja hogy egy lány hívja el találkozni, meg biztos csúnya ha még nem teperte le senki ... Ettől kiakad az agyam annyira szánalmas :D
Hogy mást ne mondjak, szerinte az összes nő az "alfákra", a pasik kb. 30%-ra bukik. Vajon mihez vezetne ez? Csodás szelekció- mi?
Neked van annyi sütnivalód helike, vele ellentétben, hogy végiggondold ezt. Én nem írom le, magadtól is rájössz.
Ha mégsem, az is mindegy. :)
Én több alkalommal is írtam már ki kérdéseket, olyanokat, amikre te gondolsz. De meg is volt rá az okom, mivel a kinti világ közel sem olyan egyenes és korrekt, mint azt itt leírjátok.
A következőket vettem észre:
-a lányok a megismerésem vagy az arra irányuló törekvés helyett elkezdenek méricskélni és mindenáron keresnek valami hibát bennem, az erősségeim helyett
-rendre megtapasztalom, milyen átélni, ha gúnyolódnak rajtam . Ez lehet nyílt vagy utalás is, amikor pl. előttem beszélik meg, xy milyen jó fickó és senki más a közelébe nem ér.
-Több alkalommal átéltem már olyan pillanatokat, amikor a megszólított lány arcából szinte ömlött a tömény undor. Holott nem vagyok undorító, sem hülye és mégis.
Megvan ennek nagyon is az oka, nem véletlen a tengernyi hasonló kérdés itt.
helike amit belinkeltél valami rémgagyiság. Most hogy belinkelted még több pasi elolvassa és fertőzött lesz.
Saját véleményre vagyok kíváncsi, nem egy blogos kitalált hülyeségeire.
Egyébként: a külső igenis számít, akárki akármit mond. Mert általában, ha x számára vonzó vagy megfelelő y, csak azután érdekli a belső ami eléggé fontos(hacsak nem kalandot akar) ez mindig is így volt!
74%-os: én meg nem tudom felfogni, hogy miért kell egy olyan lányhoz odamenni, akinek a stílusáról már látszik, hogy királynőnek hiszi magát (ha nem így van akkor bocsi), sajnálom hogy ilyen élményeid voltak... de nem mindenki ilyen. Az is lehet, hogy te értetted félre az arckifejezését a lánynak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!