Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Panaszkodó pasik! Miért hibáztatjátok állandóan a nőket?
néha-néha felnézek az oldalra és többnyire nőgyűlölő kérdések vannak (szinte ugyanazok a kérdések) amiről szólnak : alacsonyság, rondaság, kövérség, vékonyság vagy éppen, hogy milyen bunkók a nők.
Nemrégiben visszautasítottam egy pasit, őszintén elmondtam neki, hogy nem jön be, próbáltam finoman mondani, nem is kiabáltam, nem röhögtem rajta. Erre meg válaszolta: te is egy hülye felszínes seggarc vagy.
Azt hozzáteszem, hogy régebben tiniként dagadt voltam és sorba aláztak meg a fiúk, lányok egyaránt, durvábbnál durvább visszautasításokat kaptam, de mégse bélyegeztem meg a pasikat, hogy mind szemét, mert tudom jól, hogy vannak normálisak is, ami a külsőtől független.
helike
én 19 éves vagyok és otthonülős. Természetesen nem hiába, mert tanulok elég durván(szóval nem a herceget várom)... de mégis megtalálnak a pasik :) szóval, attól mert valaki nem él olyan nagy szociális életet, attól még meg van rá a mód, hogy megismerjék.
Mégis mennyi idős vagy? mert amúgy elég sok fiatal csajnak bejön az idősebb korosztály... meg nem hiszem, hogy olyan elérhetetlen lenne minden lány. Nem lehet hogy éppen neked vannak nagy igényeid? :))
Az alfa-hím elmélettel kapcsolatban nekem most eszembe jutott egy hátulütő. Ha minden nőnek ők kellenének, velük csináltatnának gyereket, akkor jelentősen összezsugorodna az egyenes vérvonalak száma, mert pl. egy adott, kis mennyiségű férfi csinálna minden nőnek gyereket. Az azokból születő összes fiú alfa-hímnek számítana, ahol ugyebár ismét kezdődhetne a genetikai csata és a végeredmény az lenne, hogy a belterjesség miatt erősen megnőne a különböző genetikai eredetű betegségek száma.
Nekünk, magyaroknak pl. állítólag éppen az az előnyünk, hogy a Kárpát-medence átjáróház-mivolta miatt erősen keveredtünk más népekkel.
Ezzel szemben pl. az angolok kint élnek egy szigeten, egymás között házasodnak és az angol nők között legendásan kevés a szép nő.
Tehát mégiscsak hasznosabb a változatosság, mint kizárólag ugyanarra a típusra bukni mindenkinek.
Helike 28 körül van és nem akar 20 körüli csajt. De prostihoz se jár.
Miért is van ennyi prosti?
És fiúból miért nem?
E kettő megint magyarázza egymást. Egy fiúnak ki fizetne?
Mellesleg mint látjuk a fiúk is szívesen lennének prostik, mint ahogyan szívesen fizetnek is, ha épp az kell.
Más téren is azt figyelem meg, hogy a hímnem stratégiái többfélébbek. Nyilván ennek megvan az oka. Ha az kell a nőnek, a férfi domináns, ha az kell, behódoló. Általánosságban írom, hogy jobban tudnak váltakozni ezekben. A lényeg általában: legyen nő, kapcsolat, szex, (végső értelme a szaporodás- bár attól függ, honnan közelítjük meg).
Tudok neked egy jó csajozási stratégiát.
Kezdj beszélgetni ezekről az irományokról egy értelmes, kellően kihívás mániás nővel. Ő majd következetesen vitatkozni kezd veled, meg akar győzni, miközben te nagyon óvatosan, fokozatosan elhagyod ezeket, egyre többet foglalkozik veled és a végén szépen megkedvel.
Én folyton kihangsúlyozom a külső fontosságát. Azért mert az ember vizuális. És mert azt tapasztaljuk először.
Általában nehezen adsz esélyt, ha a külső nem tetszik.
De a külső megszépülhet, elfogadhatóvá válhat, ha már jobban megismernek.
28 éves vagyok. Nálam max. 2 év fér bele pluszba-mínuszba, de nagyon jóindulattal 3.
Nekem a 20-22 éves sajnos nem társaság......
Azért hibáztatják a nőket, mert elmennek csajozni, visszautasítják őket. Ilyenkor sértettnek érzik magukat, és vagy befelé fordulnak vagy pedig tovább próbálkoznak GÖRCSÖSEN. Görcsösen, erőszakosan nem lehet próbálkozni, ilyenkor kellene szünetet tartani. Ha a lány érzi a másikon, hogy nagyon kell neki valaki, nem laza, akkor el fogja utasítani. Nem kell egy görcsös, lelkileg bizonytalan, gyenge valaki, erős férfi kell nekik. A lányoknak vannak a legjobb szenzoraik. Azért szidják a nőket, mert könnyű másra hárítani a felelősséget, nem megoldani a problémát, hanem keresni egy kollektív csoportot, akit lehet szidni és anyázni. (zsidók, cigányok példája) :)
22 / F
úgy látom helikét nagyon jól ismeritek x))
max 2 év :O?? miért? úgy gondolod, hogy buta vagy mi? :D egy 28 éves is lehet síkhülye, meg éretlen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!