Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Panaszkodó pasik! Miért hibáztatjátok állandóan a nőket?
néha-néha felnézek az oldalra és többnyire nőgyűlölő kérdések vannak (szinte ugyanazok a kérdések) amiről szólnak : alacsonyság, rondaság, kövérség, vékonyság vagy éppen, hogy milyen bunkók a nők.
Nemrégiben visszautasítottam egy pasit, őszintén elmondtam neki, hogy nem jön be, próbáltam finoman mondani, nem is kiabáltam, nem röhögtem rajta. Erre meg válaszolta: te is egy hülye felszínes seggarc vagy.
Azt hozzáteszem, hogy régebben tiniként dagadt voltam és sorba aláztak meg a fiúk, lányok egyaránt, durvábbnál durvább visszautasításokat kaptam, de mégse bélyegeztem meg a pasikat, hogy mind szemét, mert tudom jól, hogy vannak normálisak is, ami a külsőtől független.
Egyébként lehet, hogy helike is simán lehetne alfa-hím, csak nem kellene ennyire lekorlátoznia a szóbajöhető lányok, nők körét.
Ha pl. egy fiatal lány odalenne érte, akkor őt is visszautasítaná, csak mert túl fiatal pl.?
"mert az nem olyan formában örökletes, ahogy azt te gondolod."
Nem erre gondoltam. De így főleg semmi értelme, hogy a nő az "alfát" válassza, hisz semmiben sem növeli jobban fiú utódai rátermettségét ezzel.
#58: Nem azért, mert hülye, vagy nem hülye, hanem mert más hatások érték, más közegben szocializálódott. Pl. te, mint 19 éves, hallottad-e az iskolában azt, hogy "KLÁSSZ SZMIRNÁ"? Illetve tudod-e, hogy a tavaszank hány pillanata van, neadjisten tudod-e folytatni a következő mondatot: "Sose hallok olyan gyönyörű nótaszót....."? (Google nem ér)
Van még kérdésed?
Van egy '91-es születésű ismerősöm, sokszor hallotta már a szólást, hogy "Leesett a tantusz", csak éppen nem tudta, mi az a tantusz, én meséltem el neki, holott az én gyerekkoromban se volt már nagyon tantuszos telefon, max. ovis koromban.
El, de nem "alfaság" és ne úgy, ahogy sokan gondolják.
Az elérhető, hogy legyen barátnője valakinek.
A többivel azért vigasztalják magukat a férfiak, mert kimozdulhatnak a "passzív" szerepből és elhihetik, hogy befolyással bírhatnak az egész folyamatra. Mégpedig nem is akárhogyan (sőt, kicsit bosszút állva a nőkön).
Azt írtam, hogy a rossz külső is megkedvelhető. Ez nyilván igaz.
helike13 éééés??? annál érdekesebbek a sztorik!
nem nem tudom mit jelent, de érdekelne, ha erről beszélne a pasim...! ne legyél már ilyen szűklátókörű :D ezért vagy te ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!