Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Panaszkodó pasik! Miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Panaszkodó pasik! Miért hibáztatjátok állandóan a nőket?

Figyelt kérdés

néha-néha felnézek az oldalra és többnyire nőgyűlölő kérdések vannak (szinte ugyanazok a kérdések) amiről szólnak : alacsonyság, rondaság, kövérség, vékonyság vagy éppen, hogy milyen bunkók a nők.

Nemrégiben visszautasítottam egy pasit, őszintén elmondtam neki, hogy nem jön be, próbáltam finoman mondani, nem is kiabáltam, nem röhögtem rajta. Erre meg válaszolta: te is egy hülye felszínes seggarc vagy.

Azt hozzáteszem, hogy régebben tiniként dagadt voltam és sorba aláztak meg a fiúk, lányok egyaránt, durvábbnál durvább visszautasításokat kaptam, de mégse bélyegeztem meg a pasikat, hogy mind szemét, mert tudom jól, hogy vannak normálisak is, ami a külsőtől független.

2013. jan. 29. 20:09
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/261 anonim ***** válasza:
100%
"Te miért nem lettél "alfahím" ha nagyapád az volt?" - mert az nem olyan formában örökletes, ahogy azt te gondolod. A legalább 30 nagybátyámat nem ismerem, nem tudom, van-e köztük alfahím. Csak a temetésen találkoztam velük. De lehet, hogy ha lesz gyerekem, ő alfahím lesz. Ez olyan, hogy csúnya embereknek is lehet szép gyerekük és fordítva. Ha nem így lenne, akkor nem lennének csúnya emberek, mert kihaltak volna már.
2013. jan. 29. 21:53
 72/261 anonim ***** válasza:
89%

Egyébként lehet, hogy helike is simán lehetne alfa-hím, csak nem kellene ennyire lekorlátoznia a szóbajöhető lányok, nők körét.

Ha pl. egy fiatal lány odalenne érte, akkor őt is visszautasítaná, csak mert túl fiatal pl.?

2013. jan. 29. 21:57
 73/261 anonim ***** válasza:

"mert az nem olyan formában örökletes, ahogy azt te gondolod."

Nem erre gondoltam. De így főleg semmi értelme, hogy a nő az "alfát" válassza, hisz semmiben sem növeli jobban fiú utódai rátermettségét ezzel.

2013. jan. 29. 21:58
 74/261 anonim ***** válasza:
Igen, a nagypapa nyilván kevésbé volt válogatós. Mit számít ha a falu két harmadának nem kell? Jó lesz a maradék egy harmad.
2013. jan. 29. 22:05
 75/261 anonim ***** válasza:
De egyébként az alfa-ság nem kizárólag külső kérdése, hanem több. Bizonyos viselkedési mintákkal szintúgy elérhető.
2013. jan. 29. 22:08
 76/261 anonim ***** válasza:
78%

#58: Nem azért, mert hülye, vagy nem hülye, hanem mert más hatások érték, más közegben szocializálódott. Pl. te, mint 19 éves, hallottad-e az iskolában azt, hogy "KLÁSSZ SZMIRNÁ"? Illetve tudod-e, hogy a tavaszank hány pillanata van, neadjisten tudod-e folytatni a következő mondatot: "Sose hallok olyan gyönyörű nótaszót....."? (Google nem ér)

Van még kérdésed?

Van egy '91-es születésű ismerősöm, sokszor hallotta már a szólást, hogy "Leesett a tantusz", csak éppen nem tudta, mi az a tantusz, én meséltem el neki, holott az én gyerekkoromban se volt már nagyon tantuszos telefon, max. ovis koromban.

2013. jan. 29. 22:10
 77/261 anonim ***** válasza:

El, de nem "alfaság" és ne úgy, ahogy sokan gondolják.

Az elérhető, hogy legyen barátnője valakinek.

A többivel azért vigasztalják magukat a férfiak, mert kimozdulhatnak a "passzív" szerepből és elhihetik, hogy befolyással bírhatnak az egész folyamatra. Mégpedig nem is akárhogyan (sőt, kicsit bosszút állva a nőkön).

Azt írtam, hogy a rossz külső is megkedvelhető. Ez nyilván igaz.

2013. jan. 29. 22:11
 78/261 anonim ***** válasza:
87%
76 És abban semmi motivációt nem látsz, hogy kölcsönösen megismerni egymás "világát"? Jó értelemben. Azért nem olyan borzalmas az a szakadék szerintem. Főleg, ha rugalmas az ember.
2013. jan. 29. 22:13
 79/261 A kérdező kommentje:

helike13 éééés??? annál érdekesebbek a sztorik!

nem nem tudom mit jelent, de érdekelne, ha erről beszélne a pasim...! ne legyél már ilyen szűklátókörű :D ezért vagy te ilyen.

2013. jan. 29. 22:15
 80/261 anonim ***** válasza:
80%
Helikeről kellene írni egy könyvet. Egy olyat, hogy beleszeret egy szép lány és ezzel megmenti a gonosz erőktől. :D
2013. jan. 29. 22:20
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!