Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Panaszkodó pasik! Miért hibáztatjátok állandóan a nőket?
néha-néha felnézek az oldalra és többnyire nőgyűlölő kérdések vannak (szinte ugyanazok a kérdések) amiről szólnak : alacsonyság, rondaság, kövérség, vékonyság vagy éppen, hogy milyen bunkók a nők.
Nemrégiben visszautasítottam egy pasit, őszintén elmondtam neki, hogy nem jön be, próbáltam finoman mondani, nem is kiabáltam, nem röhögtem rajta. Erre meg válaszolta: te is egy hülye felszínes seggarc vagy.
Azt hozzáteszem, hogy régebben tiniként dagadt voltam és sorba aláztak meg a fiúk, lányok egyaránt, durvábbnál durvább visszautasításokat kaptam, de mégse bélyegeztem meg a pasikat, hogy mind szemét, mert tudom jól, hogy vannak normálisak is, ami a külsőtől független.
Helike: nem arról van szó, ki van egyedül, ki nem.
Genetikailag nem hasznos a nő számára a "poligámi". Lesz végre annyi sütnivalód, hogy átláss saját adottságaidon és átgondold?
A nők "kurvulásáról" meg ennyit. Olvasd a válaszokat!
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__38..
Ott egyébként te magad állítottad, hogy az átlag 2-3 év korkülönbség az egészséges. Én ismerek számtalan nőt, aki épp úgy magányos (egyedül él) huszonévesen, mint a hasonló férfiak.
fú. ilyenek tényleg vannak, de pasiban is előfordul :))
ettől függetlenül léteznek még normális lányok(ahogy pasik is!) és én az általánosítást nem szeretem! mert ez már kezdett számomra is sértő lenni. pár szemét nő miatt ezek az általánosító pasik megbélyegzik az összes többi nőt és szerintem ennél nagyobb felszínesség nem is létezik a világon!
A nők könnyebben megtehetik(!) ha akarják(!) hogy "kitartatják" magukat. De kb. ennyi a történet. Az az édesnégyes azért nem lehet valami gyakori. Szülni pedig valószínűleg ott sem az idős kitartótól fog a nő.
A vezéred ráadásul olyan butaságot terjeszt, hogy a nők azért hajlamosabbak a "kurvulásra", mert nők.
Nem- esetleg könnyebb nekik véghezvinni.
Másik butaság. Épp a külső fontosságát tagadja.
A nőknek nem hasznos a poligámia. Ebben egyetértünk.
Én, mint hímnemű egyed nem vagyok a poligámia híve, de lássuk be, férfi oldalról, evolúciós szempontból nézve pedig a poligámia a húzóstratégia. Ezért van az, hogy a nők között ugyanaz a 30% férfi forog közkézen.
Aki pedig passzív és magányos, azt nem lehet megkörnyékezni, ő a herceget várja fehér lovon, nem a sánta parasztot, gyalog, szakadt gúnyában......
Illetve az én korosztályomban már majd' mindenki házas/gyerekes, így nagyon beszűkültek a lehetőségek.
Én nem arról beszéltem, ki teheti meg könnyebben, hogy ebből éljen. Hanem arról, kik lennének hajlamosabbak rá. :)
Miért is nem hasznos a nők számára a poligámia? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!