Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Panaszkodó pasik! Miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Panaszkodó pasik! Miért hibáztatjátok állandóan a nőket?

Figyelt kérdés

néha-néha felnézek az oldalra és többnyire nőgyűlölő kérdések vannak (szinte ugyanazok a kérdések) amiről szólnak : alacsonyság, rondaság, kövérség, vékonyság vagy éppen, hogy milyen bunkók a nők.

Nemrégiben visszautasítottam egy pasit, őszintén elmondtam neki, hogy nem jön be, próbáltam finoman mondani, nem is kiabáltam, nem röhögtem rajta. Erre meg válaszolta: te is egy hülye felszínes seggarc vagy.

Azt hozzáteszem, hogy régebben tiniként dagadt voltam és sorba aláztak meg a fiúk, lányok egyaránt, durvábbnál durvább visszautasításokat kaptam, de mégse bélyegeztem meg a pasikat, hogy mind szemét, mert tudom jól, hogy vannak normálisak is, ami a külsőtől független.

2013. jan. 29. 20:09
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/261 anonim ***** válasza:
39%

Nem a nők a hibásak, hanem a média, ami az agyukat mossa.

[link]

2013. jan. 29. 20:22
 12/261 anonim ***** válasza:
69%

Helike a te agyadat is átmossák kicsit néha. :) Annyiról van szó, hogy régen NEM lehettek egy nőnek külsővel kapcsolatos igényei, ma meg már igen. Semmi köze ennek a médiához.

"Őszintén, te összejönnél egy csúnya v alacsony sráccal? Ugye h nem, ahogy senki. Nektek csajoknak könnyű, mert ti akárhogy néztek ki, úgyis kelleni fogtok vkinek. Mi ugyanis nem vagyunk ennyire felszínesek."

Nem felszínesek nem vagytok, hanem a hímnem könnyebben kapható evolúciósan és kevésbé válogatós. Azonnal hátrányba kerültek volna azok a hímek, akik túl finnyásak. Ez viszont ahhoz vezet, hogy a csúnya lány is válogathat. Vagyis a kettő kiegészíti egymást.

Viszont semmi vész, van egy határpont, ahol már nem éri meg a nőnek, ha túlságosan szelektál. Ugyanis annak értelmében sok csajnak kellene osztoznia kevés pasin. Ez pedig alapvető genetikai hátrányokat szülne számukra. Ilyenkor elindulnak a diverzitás irányába. Gyakorlatilag erről szól, hogy sokféle férfi tetszhet nekik.

2013. jan. 29. 20:26
 13/261 anonim ***** válasza:
6%
It's always easier to blame somebody, then doing something which could solve the problem.
2013. jan. 29. 20:27
 14/261 A kérdező kommentje:

20:13 ennek nagyon örülök ! :D

20:14 én ezt nem tapasztaltam, hogy a szexelő nőket leribizik, max azokat, akik nagyon sok emberrel voltak. én nem élek ilyen életet, de ettől függetlenül nem ítélek el senkit, amíg nem a másikat kritizálja. :) mindenki úgy éli az életét ahogy akarja.

a visszautasítás okát, gondolom azért nem mondták, mert nem akartak megsérteni... lassan már én is lehet ezt fogom csinálni az őszinteség helyett, mert aztán leseggarcoznak :D:D

20:15 és a legszomorúbb, hogy ez csak egy nagyon pici része a sok hülye kérdésnek :(

20:17 az a baj, hogy elvárjátok, hogy őszinték legyenek a lányok, de ha őszinték, akkor meg máris egy felszínes ribanc. :( ezt mondtam: "kedves vagy, ne haragudj.. de nem vagy az esetem..." talán ez annyira rossz? vagy mit kellene mondanom??

57%! régebben odavoltam egy srácért, aki dagi volt olyan magas volt mint én (160 cm) az arca se volt valami hú de jóképű, ő 17 volt én 16. Dagi voltam, ezért visszautasított. Azóta lefogytam és most elég sokan teszik nekem a szépet, jó páran szeretnének velem randizni. Most így, hogy lefogytam randizni akart velem az a srác, aki 160 cm magas, én meg azóta nőttem is. Szóval visszautasítottam, de még így sem olyan bunkón ahogy ő tette az velem régebben.

A kérdésedre: nem, nem jönnék össze egy olyan pasival, akihez nem vonzódom, mert én is megküzdöttem azért amilyen ma vagyok. Természetesen nem vagyok tökéletes, ahogy senki sem. Másrészt már tetszett olyan pasi, akire azt mondták, hogy undorító ahogy kinéz.

2013. jan. 29. 20:33
 15/261 A kérdező kommentje:
helike13 valóban nem erről szól a kérdés. azonban a pasik agyát is eléggé mossa a tv... :D
2013. jan. 29. 20:35
 16/261 anonim ***** válasza:
Ha még csak a tv mosná! De a fő agymosó még jobban. :D
2013. jan. 29. 20:36
 17/261 anonim ***** válasza:
0%

Jajaj, ajajajj, azok a nők... ajajajaj.

Itt jártam:

aláírás: egy panaszkodó pasi

2013. jan. 29. 20:37
 18/261 A kérdező kommentje:
érdekes. nem sok választ kaptam a panaszkodó pasiktól. pedig kíváncsi lettem volna, hogy milyen létező okot tudnak írni az általánosításokra.
2013. jan. 29. 20:37
 19/261 anonim ***** válasza:
70%
"régen NEM lehettek egy nőnek külsővel kapcsolatos igényei, ma meg már igen" - lehettek, csak akkor egyedül maradtak.
2013. jan. 29. 20:38
 20/261 anonim ***** válasza:
77%
Érdekes, h itt minden lány összejött már alacsony pasival, a valóságban mégse látni ilyet sehol... Merre bujkáltok? :P
2013. jan. 29. 20:38
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!