Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Panaszkodó pasik! Miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Panaszkodó pasik! Miért hibáztatjátok állandóan a nőket?

Figyelt kérdés

néha-néha felnézek az oldalra és többnyire nőgyűlölő kérdések vannak (szinte ugyanazok a kérdések) amiről szólnak : alacsonyság, rondaság, kövérség, vékonyság vagy éppen, hogy milyen bunkók a nők.

Nemrégiben visszautasítottam egy pasit, őszintén elmondtam neki, hogy nem jön be, próbáltam finoman mondani, nem is kiabáltam, nem röhögtem rajta. Erre meg válaszolta: te is egy hülye felszínes seggarc vagy.

Azt hozzáteszem, hogy régebben tiniként dagadt voltam és sorba aláztak meg a fiúk, lányok egyaránt, durvábbnál durvább visszautasításokat kaptam, de mégse bélyegeztem meg a pasikat, hogy mind szemét, mert tudom jól, hogy vannak normálisak is, ami a külsőtől független.

2013. jan. 29. 20:09
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯
 131/261 anonim ***** válasza:
Mit kellene még megérteni? Szerintem mindenről kifejtettem, miért gondolom úgy, ahogy.
2013. jan. 30. 12:19
 132/261 anonim ***** válasza:
Sosem találkoztam még Blackmore nevével. Régebben ki volt írva, onnan tudjátok kicsoda?
2013. jan. 30. 12:20
 133/261 anonim ***** válasza:
90%
Csőlátás vagy sem, én akkor is mindenhol azt látom, h aki jóképű, az sikeres a csajozásban, aki csúnya, az pedig kudarcra van ítélve. A saját szememnek pedig jobban hiszek, mint a neten névtelenül írogató embereknek. Ha ez csőlátás, akkor vállalom, csőlátásom van.
2013. jan. 30. 12:24
 134/261 anonim ***** válasza:
91%
#133: Egyetértek.
2013. jan. 30. 12:26
 135/261 anonim ***** válasza:
91%

Honnan veszed, h fel se emelem a seggem? Bekameráztad a szobámat?

Egyébként ha így lenne, akkor pedig a társkeresőkből is kiindulhatnék. Ott se ír vissza senki a ronda férfiaknak. De az utcán, BKV-n, stb. se látok sehol ronda pasit csajjal.

2013. jan. 30. 12:30
 136/261 anonim ***** válasza:
31%
Egyre inkább olyan ez a hely, mint egy óvoda. :)
2013. jan. 30. 12:32
 137/261 anonim ***** válasza:
90%
A társkereső más tészta. Vagyis ugyanaz a tészta, mint az utcán ismerkedős dolog. Ott se terem babér annak, aki nem néz ki jól. Nem jóképű férfinak csak az ismeretségein keresztül lehet szert tenni párra. Így simán az "utcáról" nem.
2013. jan. 30. 12:39
 138/261 anonim ***** válasza:
90%
Még ismeretségen keresztül sem.
2013. jan. 30. 13:16
 139/261 Noydra ***** válasza:
14%

Látom f*szán veszekedtek egész nap... Én már úgy vagyok vele, hogy menthetetlenek vagytok... Akárhogy néz ki valaki, akkor is tudna párt találni ha akarna. Deee ezt hiába írom le úgysem hiszitek el :D

Ti már csak azt látjátok amit bemagyaráztatok magatoknak. Szomorú... De ezvan. Remélem hogy egyszer majd belátjátok, hogy mekkorát tévedtetek... De valszeg arra már késő lesz, pedig most még nemaz.

Szebb jövőt :/ :)

2013. jan. 30. 15:33
 140/261 anonim ***** válasza:
2013. jan. 30. 15:46
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!