Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Panaszkodó pasik! Miért hibáztatjátok állandóan a nőket?
Figyelt kérdés
néha-néha felnézek az oldalra és többnyire nőgyűlölő kérdések vannak (szinte ugyanazok a kérdések) amiről szólnak : alacsonyság, rondaság, kövérség, vékonyság vagy éppen, hogy milyen bunkók a nők.
Nemrégiben visszautasítottam egy pasit, őszintén elmondtam neki, hogy nem jön be, próbáltam finoman mondani, nem is kiabáltam, nem röhögtem rajta. Erre meg válaszolta: te is egy hülye felszínes seggarc vagy.
Azt hozzáteszem, hogy régebben tiniként dagadt voltam és sorba aláztak meg a fiúk, lányok egyaránt, durvábbnál durvább visszautasításokat kaptam, de mégse bélyegeztem meg a pasikat, hogy mind szemét, mert tudom jól, hogy vannak normálisak is, ami a külsőtől független.
2013. jan. 29. 20:09
151/261 Noydra válasza:
148as, nem hinném hogy a világ...vagy magyarország....de akár csak a megyéd összes csajánál bepróbálkoztál volna :) Te is jól tudod, hogy nem egy ronda vagy épp nem előnyös külsejű férfinek van bnője. Ha nem tudod, akkor most mondom:) Én nyitott szemmel járok az utcán és látok is vele, akármeddig magyarázzátok, hogy ti SENKINEK nem vagytok jók, akkor sem lesz igaz :)
152/261 anonim válasza:
153/261 anonim válasza:
Még mindig ellentmondasz annak, h a külső vonzalom is szükséges a kapcsolathoz. Valóban vannak előnytelen külsejű embereknek is barátnőik, de ritkán, és vagy azért, mert gazdagok, vagy csak átveri őket (vagy magát) a csaj. Nekem is voltak már barátnőim, velük az utóbbi volt a helyzet. Olyanról viszont sose hallottam, h egy ronda férfit tényleg szeretett volna egy nő.
154/261 anonim válasza:
155/261 anonim válasza:
156/261 anonim válasza:
Voltam fent egy ideig rondarandin, ott se írt vissza senki. Ezt amúgy nem értem, ott mégis mire számítanak a lányok? :D
157/261 Noydra válasza:
Rondarandi... Édesistenem.:D 57%os te hány éves vagy egyébként ha nem titok?
158/261 anonim válasza:
Tökmindegy az egész. Egy nőnek nem éri meg attól szülni mint a többi nő. A szelekció nagyon mérsékelt lehet.
159/261 anonim válasza:
Hát, nektek ez jutott. :-)
Én meg válogatok kedvemre. :-)
Mert megtehetem.
160/261 anonim válasza:
A rondarandin sokan vannak akik nem is rondák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!