Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Panaszkodó pasik! Miért hibáztatjátok állandóan a nőket?
néha-néha felnézek az oldalra és többnyire nőgyűlölő kérdések vannak (szinte ugyanazok a kérdések) amiről szólnak : alacsonyság, rondaság, kövérség, vékonyság vagy éppen, hogy milyen bunkók a nők.
Nemrégiben visszautasítottam egy pasit, őszintén elmondtam neki, hogy nem jön be, próbáltam finoman mondani, nem is kiabáltam, nem röhögtem rajta. Erre meg válaszolta: te is egy hülye felszínes seggarc vagy.
Azt hozzáteszem, hogy régebben tiniként dagadt voltam és sorba aláztak meg a fiúk, lányok egyaránt, durvábbnál durvább visszautasításokat kaptam, de mégse bélyegeztem meg a pasikat, hogy mind szemét, mert tudom jól, hogy vannak normálisak is, ami a külsőtől független.
Szia!
Köszönöm a válaszod üdv Gábor
#176 Vagy te vagy hazug.
Szeretnéd mi? kellene az önigazolás.. mert az élet más területén nem kapod meg.. :-)
Én nem is hibáztatlak titeket. Felszínesek vagytok, de erről nem tehettek, a női nem velejárója.
#182 Nem szeretném, de attól még hazug vagy. A bunkó stílusodból kiindulva amúgy se lenne meglepő :)
Az is vmi. 175 már néhány lánynak elég, na meg azért az arcberendezéstől is sok minden függ. 170 centisen gyakorlatilag esélytelen lennél, hacsak nem vagy baromi jóképű.
De régebben egy másik kérdésnél nem lány voltál? :D
"Nem bunkó vagyok, hanem őszinte, látom ezt sem tudod kezelni."
Őszinte nő? Jó vicc :D
"Magyarázkodni nem fogok egy ilyen kis senkiházi nyomoroncnak."
De nem vagy bunkó, á dehogy :D
jajj 57%os! menj már vissza az oviba :DD annyira odatartozol.... tudod jól, hogy miért beszélnek veled így. akkor ne várj mást!
(de kezdem már óvónéninek érezni magam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!