Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Panaszkodó pasik! Miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Panaszkodó pasik! Miért hibáztatjátok állandóan a nőket?

Figyelt kérdés

néha-néha felnézek az oldalra és többnyire nőgyűlölő kérdések vannak (szinte ugyanazok a kérdések) amiről szólnak : alacsonyság, rondaság, kövérség, vékonyság vagy éppen, hogy milyen bunkók a nők.

Nemrégiben visszautasítottam egy pasit, őszintén elmondtam neki, hogy nem jön be, próbáltam finoman mondani, nem is kiabáltam, nem röhögtem rajta. Erre meg válaszolta: te is egy hülye felszínes seggarc vagy.

Azt hozzáteszem, hogy régebben tiniként dagadt voltam és sorba aláztak meg a fiúk, lányok egyaránt, durvábbnál durvább visszautasításokat kaptam, de mégse bélyegeztem meg a pasikat, hogy mind szemét, mert tudom jól, hogy vannak normálisak is, ami a külsőtől független.

2013. jan. 29. 20:09
 231/261 anonim ***** válasza:
100%

Cseppet érdekes hogy az ilyen kérdésenknél mindig feltűnsz és segítség helyett próbálkozol oda rúgni amiről azt képzeled hogy fáj. Aki elolvassa a kis szösszeneteidet, lány vagy fiú, egyből le fog jönni hogy trollkodsz és szerecsenmosdatsz, mert hát ez olyan király móka..."small thingz amuse small mindz"

Érdekesmód az olyan kérdéseknél amik minket igazolnak,valahogy egyikteknek sincs akkora pofája, lapítotok mint szar a gazban...

Nekem nem kell semmit "elhinnem", én tapasztalok, és a tapasztalat az valóság. Pénzzel be LEHET csajozni, kész, ez ellen nincs értelme rúgkapálni. Hogy te mit hiszel, az erősen másodlagos. A gravitációt sem kell elhinned, de ettől még leesel a fáról. A prosti pedig ár-érték arányban olcsóbb a barátnőnél, számold ki...

Változtatni a nők felfogásán kellene talán, nem rajtunk. Amíg ilyenek a nők,addig külön pozitívum ha egyedül dögölhetek meg, thank you.

2013. okt. 12. 14:52
 232/261 anonim ***** válasza:
100%
Nem hazudik, csak nem tudja beleképzelni magát a kevésbé jóképű és kevésbé gazdag férfiak helyébe. Ahogy a politikus sem tudja beleképzelni magát az átlagember helyébe, és beleböfögi a TV-be, hogy 47000-ből meg lehet élni. Nem hazudik, el is hiszi. Aztán a tanácsadói szólnak neki, hogy ez mégiscsak meredek, aztán jön a magyarázkodás.
2013. okt. 12. 15:15
 233/261 Noydra ***** válasza:
56%

Aha.

1. Mutass már egy olyan kérdést, ami titeket igazol, mert ezt nem igazán értem, mikre gondolsz. Én mindenhova írok itt általában, amihez megfogalmazódik az agyamban egy

"small thingz"...

2. Én nem azért írok erre az oldalra, hogy trollkodjak, nekem ez nem létszükséglet, mint nektek itt a hülyeség terjesztése.

3. Nem hiszel, hanem tapasztalsz? Érdekes, mert én is. Mégsem hiszed el.

4. Pénzzel be lehet csajozni? Nem mondtam, hogy nem. Viszont az annyit is ér. Attól a csajtól, aki a pénzedre hajt, ne várd, hogy szeressen, vagy elfogadjon. Illetve pont ezt adja, úgy, hogy elhidd, hogy nem csak színészkedik. Pedig de...

5. Ez a legszarabb kifogás a csajok ellen, amit eddig életemben hallottam, hogy a prosti olcsóbb xD Ez annyira szar, hogy megemlíteni is gáz. De azért ezen gondolkodj el: Összejössz egy csajjal. Vonzódtok egymáshoz stb.. Egyrészt nem minden csaj várja el, hogy összevissza meghívd mindenre, vagy ajándékokkal halmozd. Ha ilyen, görgess vissza a 4. ponthoz. Ha nem ilyen (amit te már nem hiszel, hogy létezik, én viszont tapasztalom is, dehát tökmindegy, úgy is trollkodok...), akkor ha mindkettőtöknek normális libidója van, naponta többször fogjátok csinálni, ha van idő rá. Prosti alapáron 10es kb, kezdhetsz számolgatni.

Tudod az a különbség kettőnk között, hogy én sosem állítottam, hogy minden nő normális. Hogyne, 70-80% selejt, k..va, satöbbi, ez így van.

Viszont te szerinted a 100% ilyen, ami sehol sem állja meg a helyét.

Igen helike, valóban nem, de ha böszmeségeket írogattok ide, csak mert nektek nem jön össze, azt más is elolvashatja, és nem egy emberrel találkoztam már itt, aki van olyan hülye el is hiszi. Aztán jön az, hogy a nők miatt van egyre több hozzátok hasonló sorsra jutott... Persze. :)

2013. okt. 12. 20:07
 234/261 anonim ***** válasza:

Olyan kérdésekre gondolok, barátocskám, amik felett ti szándékosan elnéztek, és gyorsan úgy tesztek, mintha sose láttatok volna semmit. Olyan kérdésekre gondolok, amik teljesen tőlünk függetlenül bizonyítják az elméletünket, miszerint a nők felszínesek és anyagiasak, és kb. mindenhol ezt tapasztalni.

"Én nem azért írok erre az oldalra, hogy trollkodjak, nekem ez nem létszükséglet, mint nektek itt a hülyeség terjesztése."

Tényleg nem? Csak mert már ezerszer szénné lettél cáfolva általam is, mások által is, ennek ellenére ugyanazt a bullshitet nyomod agyba-főbe. Aztán ha valaki közli veled, hogy márpedig a víz nem narancssárga és az ég nem piros, azonnal höbölö-böbölö. Ez kérlekszépen vastagon trollkodás.

Tapasztalsz, na persze. Akkor nyilván más bolygón élsz...

Amelyik csaj a pénzemre hajt, az olyan is. Az már ugye más kérdés, hogy 98%-ban csak ilyenek vannak. Ha 10 lányból 8 ilyen, akkor VASTAGON van helye az általánosításnak, like it or not. Ha 10 emberből 8 azt mondja hogy beteg vagy, menj el orvoshoz.

Az pedig kész tény, hogy egy prosti olcsóbb, mint egy barátnő. Ha az ünnepeket nem is számolom, kb. 7-8 randi az átlag ami alatt egy lány actually le is fekszik veled (ha kiderül hogy csak átbäszarintott a fejed, akkor persze ez plusz ráfizetés ugye). Na már most, egy randi utazással, programokkal stb. együtt olyan 5 ezer forint környékén van. Szép környék, igaz? Akkor most számold ki, hogy ebből hányszor mehetnél prostihoz, aki nem huzigálja a száját, és csinálja amit kell, különben nincs mani.

2013. okt. 12. 22:04
 235/261 anonim ***** válasza:
100%

"Hogyne, 70-80% selejt, k..va, satöbbi, ez így van.

Viszont te szerinted a 100% ilyen, ami sehol sem állja meg a helyét. "

Senki nem állít ilyet. Abban egyetérthetünk, hogy a 70-80% ilyen, de a maradék pedig nem ránk fog várni, hanem már rég férjes/gyerekes, de legalább kapcsolatban van egy jóképű, jó családból való, normális férfival, nem ilyen nincstelen trógerekkel, mint mi.

"Tapasztalsz, na persze. Akkor nyilván más bolygón élsz... "

Nem él más bolygón, csak más helyzetben van, és másképp néz ki, mint mi, emiatt ezt tapasztalja.

2013. okt. 12. 22:47
 236/261 Noydra ***** válasza:
63%

:D Hát helike legalább felfogja amit írok, mert neki van mivel...

Viszont őszintén 53%os te hol élsz? Mert nem én élek más bolygón, abban biztos vagyok. Ja igen, ugye a kedvencem, ellent mondok neked, és már szaturnusz-lakó vagyok... Ugye erre ne mondjak semmit?

Ez mi ez, hogy 7-8 randi, meg randinként 5k? Legalább egy megyét nevezzél meg légyszíves, mert oda biztos nem megyek, ahol ilyen emberek élnek :)

Voltál te már randin? Vagy téged húztak csak le ennyivel, azért írsz ilyen mérhetetlen baromságokat? :D

Ez is tetszik: "Engem itt szanaszéjjel cáfolnak, többen is, és utána hőbörgök".

Elmondjam miért csak engem cáfolnak itt meg mindig? Mert az ilyen kérdésekhez általában már csak annyit írnak, hogy "már megint", "sírjál máshol", vagy egyszer kifejtik a véleményüket, te meg jössz a hülyeségeddel, aztán látják, hogy felesleges ilyenekkel vitázni.

Csak én vagyok olyan bátor(?), hát inkább balfa.., hogy a hozzád hasonlókkal vitatkozzak. De ez már az én bajom.:)

Ja a kérdések amik felett elsiklok, mint mondtam, én nem itt élek, jelenleg nem tudok aludni azért írok. De számtalan olyan kérdésnél, amikor k..vák nem tudnak választani, hogy hányadik szeretőjükkel kúrassák meg magukat, ki szoktam fejteni a véleményem...

Fuuu de most komolyan egy megyét írjál már, mert ezen meghaltam :D

2013. okt. 13. 02:07
 237/261 anonim ***** válasza:

Helike burkoltan megerősítette azt amit írtam,de hát ahogy olvastam, stabilan beálltál egy passzív-agresszív álláspontra, hogy márpedig ő is hazudik, én is hazudok, mindenki hazudik, és azért van hetente többszáz "hisztizős" kérdés, mert nekünk ez olyan bazijó...

Á, már látom is a következő hozzáfűznivalódat:

"Ezeket a kérdéseket tuti mind 1 ember irkálja ki"

És készen is van egy újabb varázslatos konteó :D

Én kérlekszépen a nagybetűs életből szerzem a tapasztalataimat, amik a realitás kőkemény talaján fogantak. Semmi szükség rá hogy cifrázzam a dolgokat, akinek van szeme, az úgyis remekül lát mindent. Aki meg becsukja a szemét, kijelenti hogy neki a fekete az fehér, akkor is ha piros, annak meg kár bármit is magyarázni, a saját maga által mantrázott ideológiáján kívül másnak úgyse ad hitelt.

Megnevezzek? Szíves-örömest. Budapest, drága barátom, ahol egy dobozos üdítőért is zsigerből elkérnek 420 forintot, a megyeszékhelyeken valóban nincs 5 ezer egy randi, ott megúszod 3 ezerből (de az még akkor is sok). Az ötezer forint egyébként vonatozással együtt értendő ám, ha a lány még messzebb lakik, akkor emelkedik az 5 rugó is szépen. Az árnyékra vetődések okozta pénzveszteséget is vedd hozzá, ami ideális esetben 0 forint, ha a lány már az első randi előtt lebukik a kamuival, és nem utazol el potyára. Több tucat randin voltam már, regardless hogy te mit hiszel és mit nem, azért tudok ilyen relative pontos költségkimutatást készíteni, mert pontosan tudom, egy-egy randi mégis mennyibe fáj nekem. Hogy szerinted mindez baromság, nos, az ékesen bizonyítja, hogy kb. NULLA darab randiban volt eddig részed (amit nem is csodálok)

Ami felett pedig szintén elegánsan átléptél, hogy prostihoz az ember nem 24/7 jár, két-háromhavonta egy alkalom meg vastagon olcsóbb, mint egy barátnő. Azonkívül sem házasságot,sem gyerekeket nem fog akarni tőled. Csakhát mivel ezek romba döntik az elméleted kártyavárát, egyszerűbb tudomást sem venni róluk :DDD

A pajtikáidat valószínűleg ugyanúgy szénné cáfolták már jóval korábban, ahogy téged is, aztán az értelmesebbje belátja, hogy tényleg felesleges vitatkozni: a vágyaik nem befolyásolják a valóságot, boszorkányok pedig nincsenek, és nullával csakazértsem nem lehet osztani, az ostobábbja meg ittmarad trollkodni és kereszteslovagként védelemezni az asszonyság "becsületét". Mellesleg ha jól láttam, te is csak akkor vagy hősbátor netlovag, amikor hárman-négyen ugyanazt a lózungot mantrázzátok egyszerre, szavalókórus :D

2013. okt. 13. 02:58
 238/261 Noydra ***** válasza:
63%

Most is kvasokan vannak itt, hogy kórust alkossunk, mindegy, úgy is szar a hangom.:D

Nem, nem jöttem volna azzal, hogy 1 ember írja ki, mert tudom, hogy nem így van. Ez stimmt.

Bp. Ja, hát sosem költöznék oda, ez tény, de rosszabbra számítottam, mindig azt hallom itt, hogy keleten szar a helyzet. Igazából nem tudom mit hozzáfűzni ...

De van amihez igen. Szóval mégis csak nekem volt igazam, hogy csak téged ba..nak át állandóan, innen a hülye dumád. Sajnálatos, ugyanakkor szánalmas is :) Bár nem lennék meglepve, ha elviselhetetlennek titulálna mindenki ezért a sok kudarc. A 0 randiról meg majd megkérdezem barátnőm véleményét reggel, aki most is itt alszik mellettem...

Ezek után még képes vagy azzal jönni, hogy nekem nem lehet megmagyarázni semminek az ellenkezőjét? Nekek vannak tévképzeteim? Ember, felfogod, hogy 1 kommenttel ezelőtt mondtam, hogy elhiszem, hogy létezik ilyen, mint amit terjesztessz, amihez már betegesen ragaszkodsz? Csak sajnos nincs annyi eszed, hogy belásd, hogy attól még, hogy téged folyamatosan átkúrnak(vagy csak nem tudnak elviselni), ettől még normális emberek és párkapcsolatok is vannak a világon.

Ja a prostis dolog xD Sajnállak, ha 2-3 havonta neked elég lenne. Jól sejtem hogy szűz vagy? Csak mert ez lenne az egyetlen magyarázat, hogy megint ekkora baromságot mondjál :)

Az értelmesebb pedig belátja, hogy a vágyaik nem befolyásolják a valóságot? Nem, ők visszatérnek abba a valóságba, amiket a vágyaik szerint befolyásoltak, ahogyan én is teszem, ha épp nem hozzád hasonló ritkaságokkal vitatkozom :) Mert ez az élet rendje, de neked csak lenne.

2013. okt. 13. 03:26
 239/261 anonim ***** válasza:
100%

Na, végre valamit beismertél...azért van annyi olyan gyűlölt kérdés kiírva, mert ennyire szar a helyzet, és mert a nőkkel cefetül elszaladt a nyihaha. És ha összeszámolod ezeket a kérdéseket, plusz még azokat is, ahol bevallottan kiírják a nők hogy a pénzre mennek, akkor az általánosítás bőven megállja a helyét.

Azt sehol nem írtam, hogy az összes nő ilyen. Biztos vannak normális nők is, ahogy az Érmelléki Kuglófember is biztos létezik. Bár, az Érmelléki Kuglófemberrel gyakrabban találkozok.

Én mellesleg 1 ilyen kérdést nem írtam ki, próbálok segíteni a kérdezőnek, te viszont kb. mást se csináltál csak jókorákat rúgtál a földön fekvőbe, persze szigorúan az egészséged megóvása érdekében ugye :$ Úgyhogy óvatosan dobálózz ilyen szavakkal hogy "szánalmas", mert durván visszafelé fog elsülni.

Engem bsznak át állandóan? :) Maximum akarnak, aranyhaver, maximum akarnak. Nem volt neked semmiben sem igazad, csak szokás szerint felállítottál egy madárijesztőt, amivel aztán bőszen vitatkozhatsz. A sok kudarc pedig megintcsak nem az én bűnöm, mert nem az én elvárásaim érnek a szomszédos galaxisban lévő reptoid birodalom központjáig.

Én maximum a tapasztalataimmal tudok jönni, esetleg más emberek tapasztalataival, amiket én speciel el is olvasok, te meg lerántod a görgőt a VÁLASZ KÜLDÉSE gombhoz, nyomsz egy copypasztát a "nyomisíróslúzerhöbölöböbölö" vágólapos szövegedre, és elküldöd. És rendkívül érdekes ,hogy a tapasztalatok kérdésfeltevőtől függetlenül ugyanazok. Ehhez körülbelül annyira ragaszkodtunk "betegesen", mint amennyire a matematikusok ahhoz az egyszerű tényhez, miszerint nullával nem lehet osztani. Csak hát ugye neked sokkal kényelmesebb úgy tenni, mintha ez nem létezne, csak azt elolvasni ami téged igazol, és nagy elánnal magas lóról osztani az észt.

Nem sejted jól, nem vagyok szűz, ez újabb mellélövés volt. Hogy számolni nem tudsz (vagy csak nem akarsz, mert ugye a végeredmény nem téged igazol, és jó marxista módon az ilyet a szőnyeg alá gyorsan), az a te bajod.

" ők visszatérnek abba a valóságba, amiket a vágyaik szerint befolyásoltak"

LOL :D Ahogy aztat Móricka elképzeli :D

2013. okt. 13. 03:47
 240/261 Noydra ***** válasza:
56%

Tudod, normális emberek, akiknek normális életük van nem használják ezt a oldalt, sokan nem is ismerik. Persze, hogy soknak tűnik a síróember itt :) Valahol ki kell engednie az embernek az érzéseit satöbbi, ha még barátaik sincsenek, persze hogy jó lesz ez az oldal. Ezt most nem bántásból írom, ez szomorú, csak nehogy abban a hitben élj, hogy minden 2-ik ffi ebben az országban olyan tévhitekben él, mint te.

Itt ahol én lakom, példának okáért egy olyan embert nem ismerek, aki hozzád csak közelítene is. Pedig nem mondanám, hogy kevés az a szám. Én nem egész nap ez előtt ülök :)

Huszonéves szüzzel már találkoztam, most hirtelen 5 órakor 1 jut eszembe, de ő nem volt 100as.

Na akkor:

1. Tudsz jönni a tapasztalataiddal? Az, hogy egész eddigi élteden át nem ismertél egyetlen normális nőt sem(mert ugye nem léteznek), valamint a prostizást olcsóbbnak tartod, meg egy randi 5000, meg édesistenem ezeket leírni is akkora vicc, hogy hihetetlen, na szóval ezek nem engem minősítenek.:)

2. Én amihez választ írok, minden kommentjét elolvasom. Ha 100 van akkor is. Ezt kikérem magamnak.

3. Próbáld meg felfogni, hogy azért van itt ennyi ilyen kérdés, mert olyan emberek, akik nincsenek egyedül, és nem szexuális analfabéták, nincs értelme idejönniük. Bár már leírtam egyszer.

4. Elismertem, hogy rossz a helyzet? Szövegértelmezési problémákkal is küzdessz. Én itt hallom azt, hogy szar, a tapasztalataim érdekes módon egészen mások... Dehát ezt neked magyarázhatom, úgysem hiszed el, nem is fogod. Dehát ugye neked jó így.

5. Nem vagy szűz. Jó. Akkor prostizol? Ez csak egy kérdés.

Ez meg, hogy nem tudok számolni :D

Ha neked az jobban megéri, tényleg csak sajnálni tudlak. Ez is csak azt bizonyítja, hogy sosem ismertél normális csajt... Én ismerek, de én ugye hazudok :D

2013. okt. 13. 05:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!