Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Panaszkodó pasik! Miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Panaszkodó pasik! Miért hibáztatjátok állandóan a nőket?

Figyelt kérdés

néha-néha felnézek az oldalra és többnyire nőgyűlölő kérdések vannak (szinte ugyanazok a kérdések) amiről szólnak : alacsonyság, rondaság, kövérség, vékonyság vagy éppen, hogy milyen bunkók a nők.

Nemrégiben visszautasítottam egy pasit, őszintén elmondtam neki, hogy nem jön be, próbáltam finoman mondani, nem is kiabáltam, nem röhögtem rajta. Erre meg válaszolta: te is egy hülye felszínes seggarc vagy.

Azt hozzáteszem, hogy régebben tiniként dagadt voltam és sorba aláztak meg a fiúk, lányok egyaránt, durvábbnál durvább visszautasításokat kaptam, de mégse bélyegeztem meg a pasikat, hogy mind szemét, mert tudom jól, hogy vannak normálisak is, ami a külsőtől független.

2013. jan. 29. 20:09
❮❮ ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 ... ❯❯
 201/261 A kérdező kommentje:

na jó nem szeretek gonoszkodni ://

73%os egyszer írtam neki egy szép üzenetet ő meg még válaszra se méltatott. ez elárult pár dolgot, szóval én nagyon nem veszem őt komolyan! ^^

2013. jan. 30. 21:41
 202/261 Noydra ***** válasza:
Nemtudom már mit higyjek :) Ilyen hozzáállással 99% hogy sosem lesz senkijük :/
2013. jan. 30. 21:43
 203/261 anonim ***** válasza:
63%

Nem is kell, tök felesleges. Nem lehet az ilyennel mit csinálni, hagyni kell a saját elmebetegségében dagonyázni, mert csak az esik jól az ilyennek..

Amúgy most egy 168cm magas sráccal járok, állati cuki és ugyanolyan zeneb*zi elitista, mint én. :-))

Sikersztori a miénk, pedig én 170cm vagyok. :-)))

2013. jan. 30. 21:44
 204/261 anonim ***** válasza:
63%
Ez a fajta nem lát túl a saját előítéletein ezért gondolja, hogy mindenki más is olyan csőlátású és felszínes, mint ő maga..
2013. jan. 30. 21:47
 205/261 Noydra ***** válasza:
67%
Úgysem hiszi el hogy kisebb gyeerekkel jársz :D Neki nem ez van az agyába rögzülve, remélem azért egyszer észreveszi majd ezt. Ez minden sorstársára is vonatkozik akik itt élnek.
2013. jan. 30. 21:48
 206/261 A kérdező kommentje:

áhh 73%-os! :D vigyázz, ne írj ilyeneket, mert mindjárt jön a kövezés, hogy hazudsz! :D

az mekkora fail lenne, ha közben ez az 57eske valójában egy nagyon jóképű pasi, aki itt éli ki a "nyafogós" énjét mert a valóságban túl elégedett önmagával :D:D

végülis én még nem hallottam, hogy képet küldött volna valakinek, meg ilyen csőlátású ember nem létezik :D legalábbis volt szerencsém nem találkozni ilyennel.

2013. jan. 30. 21:49
 207/261 anonim ***** válasza:

Kérdező:

Igen, az írásai alapján tipikus madárijesztő készítő troll. Semmi más. Ezt a módszert pont nem az IQ bajnokok szokták alkalmazni.

2013. jan. 30. 21:51
 208/261 A kérdező kommentje:

:D micsoda "csend"

lehet elvitték haza az ufócskák :))

2013. jan. 30. 22:06
 209/261 Noydra ***** válasza:
Ne b*szogassátok szegényt.:/ Így is kicseszett vele az élet.:/ Én azért sajnálom kicsit ...
2013. jan. 30. 22:27
 210/261 anonim ***** válasza:
73%

Hiába cikizitek az 57%-ost, elég realista a gondolkodása, jó meglátásai vannak, bár elég sajátságosan fejezi ki magát. Magasságtémához nem tudok hozzászólni, mert átlag magasságú vagyok, tehát ezzel kapcsolatban nincsenek észrevételeim.

73%: Tudsz mást is a személyeskedésen kívül? Ugyanis érvekben igencsak szegények a ma esti megnyilvánulásaid.

2013. jan. 30. 22:37
❮❮ ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!