Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Panaszkodó pasik! Miért hibáztatjátok állandóan a nőket?
néha-néha felnézek az oldalra és többnyire nőgyűlölő kérdések vannak (szinte ugyanazok a kérdések) amiről szólnak : alacsonyság, rondaság, kövérség, vékonyság vagy éppen, hogy milyen bunkók a nők.
Nemrégiben visszautasítottam egy pasit, őszintén elmondtam neki, hogy nem jön be, próbáltam finoman mondani, nem is kiabáltam, nem röhögtem rajta. Erre meg válaszolta: te is egy hülye felszínes seggarc vagy.
Azt hozzáteszem, hogy régebben tiniként dagadt voltam és sorba aláztak meg a fiúk, lányok egyaránt, durvábbnál durvább visszautasításokat kaptam, de mégse bélyegeztem meg a pasikat, hogy mind szemét, mert tudom jól, hogy vannak normálisak is, ami a külsőtől független.
Én arra blazírozok, hogy olyan országból párt választani, ahol nincs ekkora ribanckultusz, és a nők a valódi értékek mentén választanak párt, nem a külsőségek alapján. Beszélek pár nyelven, így a nyelv nem probléma. A pénzhiány már nagyobb probléma, az, hogy kifutottam a korból, az a legnagyobb probléma.
Tehát aki ronda, de van pénze, tanuljon nyelvet, aztán go -> külföld.
azért ez is szép.
ribanckultusz, mert agyilag tré vagy és a kutyának sem kellesz. :-D
Noydra:
Hát ja, de ez van.
Segíteni nem tudsz. Nem tudsz helyettük gondolkozni, meg cselekedni. Tök felesleges ezen agyalni. Szánalom meg szégyen az összes.
Én még 28 évesen se kavarnék 20 évessel.......
Amúgy meg nem nagyon találsz 28 éves hajadon khmer, thai, lao nőt, főleg vidéken.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!