Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Panaszkodó pasik! Miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Panaszkodó pasik! Miért hibáztatjátok állandóan a nőket?

Figyelt kérdés

néha-néha felnézek az oldalra és többnyire nőgyűlölő kérdések vannak (szinte ugyanazok a kérdések) amiről szólnak : alacsonyság, rondaság, kövérség, vékonyság vagy éppen, hogy milyen bunkók a nők.

Nemrégiben visszautasítottam egy pasit, őszintén elmondtam neki, hogy nem jön be, próbáltam finoman mondani, nem is kiabáltam, nem röhögtem rajta. Erre meg válaszolta: te is egy hülye felszínes seggarc vagy.

Azt hozzáteszem, hogy régebben tiniként dagadt voltam és sorba aláztak meg a fiúk, lányok egyaránt, durvábbnál durvább visszautasításokat kaptam, de mégse bélyegeztem meg a pasikat, hogy mind szemét, mert tudom jól, hogy vannak normálisak is, ami a külsőtől független.

2013. jan. 29. 20:09
 211/261 Noydra ***** válasza:
70%
Helike az a baj, hogy a te gondolkodásmódod sem reális ebben a témában, amit már írtam is neked érvekkel együtt :))
2013. jan. 30. 22:53
 212/261 anonim ***** válasza:
73%

Látom, a #152-es hsz-emet ignore pályára tettétek.

Ez egy társkereső reprezentatív felmérése. Nem egy 10 milliós országé, hanem egy 300 milliós országé, ahol nem 10000 felhasználó van :)

Szóval, íme:

[link]

Az első diagram (Male appraisals of female attractiveness) szép kis Gauss-harangot formáz. Ez teljesen normális.

Ami érdekes, az a harmadik diagram (Male attractiveness), ahol hiányzik a Gauss-harang fele, ami nagyon durva.

Tehát akkor kinek nincsenek helyén az értékítéletei?

Illetve a harmadik diagram alatt ott a kulcsmondat:

"As you can see from the gray line, women rate an incredible 80% of guys as worse-looking than medium. Very harsh."

Hát very harsh. Gyakoratilag az 57%-os móré #150-es kommentjének az igazolása, miszerint "A nők az átlagos külsejű férfiakat is élből lerondázzák".

2013. jan. 30. 23:31
 213/261 anonim ***** válasza:
87%

Látom jó témát szolgáltattam, ez megtisztelő :D

Amíg nem próbáltátok ki, milyen alacsony és ronda srácként élni, úgyse fogjátok látni, milyen felszínes minden nő. Én viszont inkább a saját szememnek hiszek, mint nektek, akárhányan mondjátok a képtelen sablonszövegeket meg a hihetetlen hazugságokat.

Olyan még nem volt, h egy lány azt mondta volna, h tetszem neki. Ha vmi csoda folytán mégis történne ilyen, akkor vagy vak/gyengénlátó lenne az illető, vagy csak hülyíteni akarna.

Aki értelmesen ír, annak szoktam válaszolni, ezek szerint te nem írtál értelmesen, kérdező :) Volt már aki rávett arra is, h képet küldjek, és egyetlen pozitív véleményt se kaptam. Ki is raktam már 2x a képemet (még régebben), azokra összesen 1 db pozitív véleményt kaptam (annyit h "helyes"), gondolom azt se gondolta komolyan az írója, csak az önbizalmamat akarta növelni.

2013. jan. 31. 07:42
 214/261 anonim válasza:

Az egy dolog, hogy kit tartanak rondának. Az alacsony, helyes srácok egyébként ezerrel csajoznak már. Ők azok akiket szidnak, hogy "az a kis b.zi lenyúlta a nőmet!"

A nőnem evolúciósan válogatósabb, ez nem felületesség. Mindegyik a leghelyesebbet akarná. De más is közrejátszik a végén. Genetikailag egyik sem ellensége önmagának (és ezzel még csak nem is arra célzok, hogy a helyes nehezen köteleződne el a nő mellé, segíteni a nőt utódainak felnevelésében).

Tudja már valaki a választ a 77%-os kérdésére?

Hosszútávon a diverzebb stratégiát választó nők bizonyulnak sikeresebbnek. Egyszerű matematika.

2013. jan. 31. 08:37
 215/261 anonim ***** válasza:
87%
Nagyon helyesnek kell lenni ahhoz, h vki alacsonyként sikeres legyen a csajozásban. Az igaz, h a nők sokkal válogatósabbak, nem is emiatt felszínesek, hanem azért, mert kizárólag külső alapján válogatnak.
2013. jan. 31. 08:42
 216/261 anonim ***** válasza:
"Tudja már valaki a választ a 77%-os kérdésére?" - mi a kérdés?
2013. jan. 31. 09:30
 217/261 anonim válasza:

Nem csak a külső alapján. Esetleg elsőre. Akkor meg még minden férfi teszi a szépet nekik.

A kérdés konkrétan nem hangzott el bár, de nagyjából arról szól, miért nem éri meg nők tömegeinek kevés számú (mondjuk 30%-nyi) férfin osztozni?

2013. jan. 31. 13:30
 218/261 anonim válasza:

Persze kizárólag szaporodás szempontjából közelítettem meg most a kérdést.

Arról erősen megoszlanak a vélemények, hogy más szempontból hogy éri meg jobban?

Egy nőnek több férfi tartani, egyet szeretőnek, egyet házias férjnek, egyet amolyan lelki barátnak, egyet meg ki tudja mire...

Vagy inkább több nőnek egyet (kevesebb vele a baj). :D

Kis irónia, nőkre is pont úgy elmondható, nem kell komolyan venni.

2013. jan. 31. 13:37
 219/261 anonim ***** válasza:
21%
"egyet amolyan lelki barátnak" - igen, ez lesz a csúnya, de értelmes férfiakból........
2013. jan. 31. 17:04
 220/261 anonim válasza:
Látom, hogy te művelt vagy és intelligens. Sőt, higgadt. Keveset írsz, kimérten, továbbá felismerhetők ezek a jegyek. Csak egyet kérdeznék tőled: lecserélnéd a bensődet egy helyes arcra?
2013. jan. 31. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!