Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Panaszkodó pasik! Miért hibáztatjátok állandóan a nőket?
néha-néha felnézek az oldalra és többnyire nőgyűlölő kérdések vannak (szinte ugyanazok a kérdések) amiről szólnak : alacsonyság, rondaság, kövérség, vékonyság vagy éppen, hogy milyen bunkók a nők.
Nemrégiben visszautasítottam egy pasit, őszintén elmondtam neki, hogy nem jön be, próbáltam finoman mondani, nem is kiabáltam, nem röhögtem rajta. Erre meg válaszolta: te is egy hülye felszínes seggarc vagy.
Azt hozzáteszem, hogy régebben tiniként dagadt voltam és sorba aláztak meg a fiúk, lányok egyaránt, durvábbnál durvább visszautasításokat kaptam, de mégse bélyegeztem meg a pasikat, hogy mind szemét, mert tudom jól, hogy vannak normálisak is, ami a külsőtől független.
"Tudod, normális emberek, akiknek normális életük van nem használják ezt a oldalt, sokan nem is ismerik. Persze, hogy soknak tűnik a síróember itt :)"
Nem, ők a társkeresőket használják, hasonló eredménnyel. Csak számold össze, hányan vannak.
"csak nehogy abban a hitben élj, hogy minden 2-ik ffi ebben az országban olyan tévhitekben él, mint te."
Így van, hiszen a remény hal meg utoljára ugye :D nekem is volt három kiscicám, kettő közülük kommunista volt. Aztán kinyílt a szemük...
Te nem ismersz olyan embereket. Mert azok az emberek nyilván veled fogják először közölni az ezzel kapcsolatos gondjaikat, különösen ha elolvassák hogy miket összeirkálsz it... :DDDD
1. Tudok jönni a tapasztalataimmal, a randikimutatás is tapasztalat, de természetesen mivel telibe cáfolja a légváraidat, simán tudomást sem veszel róla :D Az egyszeri parasztbácsi is ugyanígy tett, amikor zsiráfot látott: "ilyen állat márpedig nincs". A hülye zsiráf meg erről nem tudott, és boldogan létezett.
2. Hogyne persze. Akkor bizonyára csak véletlen, hogy a "nyomilúzerszűzpasik" kommentjeit emeled ki és válaszolsz rájuk a magad útszéli stílusában. Szelektív olvasás FTW.
3. Ez valami igen kicsavarodott körbemagyarázás akart lenni?
4. Az úgynevezett tapasztalataidat mind ezek a kérdések, mind a válaszok jórésze élesen cáfolják. Az imént a budapesti és a keleti helyzetről írtál, erre most önmagadnak mondasz ellent :) ez bizony fail.
5. Nem.
Engem ne sajnálj, nekem van életem, az alapszintű trollkodásból pedig már kinőttem egy ideje.
Most tényleg ennyire nehéz felfogni amit írok?
Hol hazudtolnám meg magam? Írtam, hogy én itt ezt HALLOM ÉS LÁTOM.
Az fel sem merül benned, hogy azért írtam keletet meg pestet, mert én pont nyugaton lakom? Szerintem egyértelmü volt.
Az ismerőseim, havaerjaim, barátaim döntő többségének nem kell róla beszámolniuk, hogy ilyen problémáik lennének, mert mindig tudom mikor van nőjük, esetleg komolyabb kapcsolatuk, így evidens, hogy nincs ilyen gondjuk...
Ezért nen adok hitelt ennek az oldalnak, meg ezért nem hiszem el, hogy olyan huu de súlyos lenne a helyzet.
Viszont a korát nem írta ki a Nodyra. Tudtommal 20 körül vagy, nem? A te korosztályodban más a helyzet.
Én kevesebb, mint 1 év múlva 30 leszek. Az én korosztályomban a nők túlnyomó része párkapcsolatban él, neadjisten férjes, illetve gyereke van. Nekünk a maradékból kell válogatni. A maradék viszont vagy biszex, vagy az "igazira" vár, aki nem mi vagyunk, hanem egy überfullos valaki, vagy a politikusokra hajt, vagy gerontofil/szeminekrofil (between 90 and the kasza), illetve katolikus, aki ilyen hitetlen musztafákkal nem kezd, meg ilyenek.....
"Szóval ha az a kifogásod, hogy a korosztályodban már senki nem akar csak kapcsolatot, szerintem nem igaz..."
Az a kifogásom, hogy már megtalálták a kapcsolatot, meg mindent, nem rám várnak.
"van azért 30 körül is sok szingli nő" - hol? Elég nőies hobbit űzök, sok nőt ismerek. Nem ismerek egy szingli nőt sem. Még a legfiatalabb, aki 22 éves, ő sem szingli.
"mintha még direkt azt keresnéd, hogyan nem lehetne senkid; nem pedig azt, hogyan lehetne" - azért lássuk be, hogy a szerencse is elpártolt tőlem.
"ha nem jók azok a nők, akiket említettél, akkor keress másokat" - igen, megérzésem szerint a "külföldi nő" stratégia lesz a tuti.....
Igen, ezt már írtam neked régen is, hogy a szerencse nem melletted áll.
Viszont arra is emlékszem, hogy volt egy olyan kikötésed, hogy nem akarsz fiatalabbal járni, már 25-nél fiatalabbal sem. Pedig hidd el, hogy az lenne a jó és ha azt nézzük, ez a saját hülyeséged, ami akadályoz egy szinten a párkeresésben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!