Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Panaszkodó pasik! Miért hibáztatjátok állandóan a nőket?
néha-néha felnézek az oldalra és többnyire nőgyűlölő kérdések vannak (szinte ugyanazok a kérdések) amiről szólnak : alacsonyság, rondaság, kövérség, vékonyság vagy éppen, hogy milyen bunkók a nők.
Nemrégiben visszautasítottam egy pasit, őszintén elmondtam neki, hogy nem jön be, próbáltam finoman mondani, nem is kiabáltam, nem röhögtem rajta. Erre meg válaszolta: te is egy hülye felszínes seggarc vagy.
Azt hozzáteszem, hogy régebben tiniként dagadt voltam és sorba aláztak meg a fiúk, lányok egyaránt, durvábbnál durvább visszautasításokat kaptam, de mégse bélyegeztem meg a pasikat, hogy mind szemét, mert tudom jól, hogy vannak normálisak is, ami a külsőtől független.
57 eskeee :DD a szövegértéseddel pedig a sulipadba is visszaültetnélek! azért ír rólad így, mert te is undorítóan írsz a nőkről!
ne adj isten, egyszer beléd zúg egy csaj, aztán odaül a gépedhez és megtalálja hogy mit írtál a nőkről azt hiszem abban a pillanatban venne jegyet a marsra.
"az igazság fáj" tudod... mindenki magából indul ki kedves, neked ennyire fáj, hogy kismilliószor elmondod?
Tudom. Azért beszélnek így velem, mert fáj az igazság. De nem bírom ki, h ne mondjam ki, sajnálom :)
Igazság?? Amióta itt vagyok, te még egyszer sem írtál olyat, ami igaz lenne.
És tudod mit? Lehet, hogy bunkó vagyok, de veled ellentétben nem fogok magányosan meghalni. :-)
Noydra
57est megnevelni? :D
lehetetlen!
Noydra
jaja xD
azt is eltudom képzelni, hogy egyszer odamegy hozzá egy nő és bevallja, hogy vonzódik hozzá. erre Ő: HAZUDSZ!!
:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!