Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Panaszkodó pasik! Miért hibáztatjátok állandóan a nőket?
néha-néha felnézek az oldalra és többnyire nőgyűlölő kérdések vannak (szinte ugyanazok a kérdések) amiről szólnak : alacsonyság, rondaság, kövérség, vékonyság vagy éppen, hogy milyen bunkók a nők.
Nemrégiben visszautasítottam egy pasit, őszintén elmondtam neki, hogy nem jön be, próbáltam finoman mondani, nem is kiabáltam, nem röhögtem rajta. Erre meg válaszolta: te is egy hülye felszínes seggarc vagy.
Azt hozzáteszem, hogy régebben tiniként dagadt voltam és sorba aláztak meg a fiúk, lányok egyaránt, durvábbnál durvább visszautasításokat kaptam, de mégse bélyegeztem meg a pasikat, hogy mind szemét, mert tudom jól, hogy vannak normálisak is, ami a külsőtől független.
Viszont ha egy olyan országból származott volna a barátnőm, aminek a nyelvét beszélem, akkor azt a nyelvet C szinten tudnám......
Tehát az egy C1 és sok B1 szint helyett inkább lenne két C1.
Most itt nem játszik külföldi csaj:D A kérdés az volt beválalltad volna e? Legalább tudnád milyen egy kapcsoat és egy nő(MAGYAR), s így könnyebben tudnál most is ismerkedni.
Cserébe nem lennél ilyen tanult, de intelligenciád persze nem csökkent volna:)
Nos?
Persze, akkor is bevállaltam volna.
Viszont ha hasonló érdeklődésű lett volna a "képzeletbeli barátnő", akkor együtt tanultunk volna.
De persze lehet tanulni ha van bnőd, de van annál jobb dolgod is ilyenkor :D Még akkor is ha hasonló az érdeklődési körötök :)
Eleve nem tanulnál annyit mint egyedül.:)
Úgy tudom, ti nők választotok közülünk, és nektek vannak csillagászati elvárásaitok, nem nekünk. Hát ezért. Amíg nem vagytok hajlandóak kilépni a saját árnyékotokból, addig nem ennyi, de ötvenszer, százszor ennyi ilyen kérdés lesz (egyenesen arányos a tahó módon lekoptatott pasik számával, remélem jó vagy matekból)
Az általánosításról meg annyit, hogy ha 10 lányból 8 ilyen, akkor VASTAGON helye van. Ha 10 emberből 8 azt mondja neked hogy beteg vagy, menj kórházba.
20:14, igen, persze, mindenről mi tehetünk, és a kvaanyánkat. Menjélmár...
20:26, ebből a csajok sose csinálnak bajt. A legtöbb pénzes sportkocsis fószernak 4-5 barátnője is van egyszerre, egymással csalja őket,de furamód egyik lány se hagyja ott. Hmhm minő érdekes dolog ez.
20:38, ezt én is szeretném tudni :) Interneten ugye a jelenlévők mindig kivételek.
Noydra a ténytagadásod nem hiányzott ide. Imádom amikor minden ilyen kérdésnél két lábbal ugrasz a férfiakra, és még szépen meg is ideologizálod hogy a fekete az fehér, és azért piros mert még zöld. Úgyhogy STFU pls, trollkodás nem kell.
Egyébként frankón ellentmondásba kerültél magaddal :DDD ennyire lehet komolyan venni téged...
21:37, azért van ennyi prosti, mert az értelmesebb pasasok hamar rájönnek arra hogy a prosti feleannyiért is megcsinálja ugyanazt amit a szerető barátnő tízszer annyiért sem hajlandó. Ők legalább nyíltan elismerik hogy a pénzért csinálják.
21:40, akkor most próbálkozzon vagy ne próbálkozzon? Saját hülyeségeidnek is ellentmondasz. A kisebbségekről meg annyit, hogy tégy egy látogatást a Nyóckerbe, mert hogy te cigányt csak a Macskajajban láttál eddig, az 100%.
11:36, ismered a mondást, pénz beszél.
18:25, ostoba vagy. 'Nuff said. Szépek vagytok ketten a trolltársaddal, pofára ment a válogatás? :DDD
helike13, a Nodyrának meg a sleppjének hiába magyarázol, ezek csak a saját visszaöklendezett bullshitjeiket könyvelik el igazságnak, mindenki más hazudik ugye. Ha igazuk lenne, akkor EGY is elég lenne belőlük...
Ojajjajj. :D
Most aztán megkaptam :)
Igen, biztos neked/nektek van igazatok, akiknek lóf.. köze nem volt nőkhöz, én meg trollkodok hazudok, meg biztos az a legjobb dolgom, hogy nektek hazudjak, meg az idegeiteket húzzam. Valóban.
Tudod én azért csinálom ezt, mert nem bírom sokszor elviselni, hogy emberek egy része a saját kitalált f..zságaiban hisz. Átmehetnék a vallás kategóriába is savazni őket, de nekik a vallásuk erőt ad nekik, illetve hiába magyaráznék ott, úgy is mindegy, tiszteletben tartom. Neked mit ad, hogy ezeket amiket írsz elhiszed!?
De igazából leszarom ezt az egészet, hidd csak azt, hogy a nőket csak a pénz érdekli, vagy azt, hogy csak a külső, vagy azt, hogy egy prosti olcsóbb (!xD), mint egy barátnő.
Meg se próbálj változtatni, nem én döglök meg egyedül...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!