Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez miért van? (leszbi téma)
figyelj, elég rossz a diagnosztizáló képességet, még ha nagy lélekbulvárnak állítod be magad, akkor is. hát nemrég még homonak tippeltél, most már látszólag hetero vagyok? de csak látszólag?
egyébként meg igen, ebben az egyben egyetértünk h nem csak a szexualitás, hanem az azonos neműek közti kapcsolatoknak is baromi sok árnyalata van, és bizony léteznek nagyon szép fiús kapcsolatok is (na nem buzulásra gondolok, csak hát én megtapasztaltam már sok mindent!)
Aztán: igenis van nagy különbség a beteges szex és az egészséges között. Vagy tán nincs? szóval kecskével szexelni is szted belefér akkor az egészségesbe, hiszen te azt mondod, hogy ne kategorizáljunk ... aha logikus.
Már bocsánat, de egymás seggében turkálni, nos ezt nem tartom túl egészségesnek, megbocsásson a világ :) Na ettől még létezik a fiú-fiú szerelem, csak ezt én nem kötném rögtön össze a seggbekukival. Az más téma.
Aztán a legutolsó is igaz: tudod teljesen hetero fiúk között is megtörténik olykor ez+az, legyen az egy tusoló edzés után vagy egy fiú kollégium vagy egy nyári edzőtábor és stb stb, és ehhez nem kellenek még csak fiús érzelmek se, ezek nagyrészt maradnak amolyan poén-szinten, és közük nincs a melegséghez. Bizony! Szintén sok év tapasztalata.
na aztán meg ennyi, mert nem nyomtattam ki a sok sületlenségedet,hirtelen nem ugrik be más, amire pedig reagálni akartam :) majd ...
Azért a kezdőpontra visszakanyarodva: én fenntartom a korábbiakat, és bizony nálunk is volt olyan csávóka aki sikeresen visszatalált az eltévelyedéseiből, és azóta csak lányokkal foglalkozik, továbbá kérlek, nézz már kicsit mélyebben utána, hogy egyáltalán mit miért neveznek diagnosisnak, ne csak a felszínt szajkózd itt. Tuti nő vagy egyébként, vagy meleg csávó, e kettőnek szokott oly sok esze lenni, h sokszor már csak ámulok...
nem tudom, te miket tartasz köztes bisex elemeknek, de azért naaa, ez se igazán így van (bár pontosíthatnál!)
"Ha már ilyennek fogant, nyugodtan próbálja teljes értékű emberként kihasználni a lehetőségeit és fogadja el a helyzetet ahelyett, hogy halála napjáig magát ostorozva bosszankodna rajta."
------Szó sincs róla!
1, te meg honnan veszed ezt a fogantatás-teóriát? bocs, te akkor többet tudhatsz valahonnan, mint a tudomány jelen állapota, ugyanis ez máig sincs egyértelműen tisztázva, és sőt, igen sokan NEM támogatják ezt a genetikai sületlenséget.
2, egyáltalán nem kell kiteljesedni egy ferdülésnek, már elnézést! pont azt mondom, hogy mindent be kell vetni annak érdekében, hogy meggyógyuljon, és hogy ne egész életében csak a szánalom, jusson neki, a kiközösítés, és ennél sokkal durvább dolgok is, hanem esetleg meggyógyultan, teljes értékű életet él, azaz megkockáztatom, gyerekekkel, családdal, barátnővel, feleséggel.
(csak mellékesen jegyzem meg, hogy ne keverd a szezont a fazonnal, mert a 2. pontban leírt srácoknak is akadhatnak persze fiús kalandjaik, na csak a különbség hatalmas persze, de nem részletezem)
Addig szerintem ne nagyon tegyél megjegyzéseket mások szellemi képességeire, míg te magad nem vagy képes egy párszavas, nem összetett mondatot értelmezni. Világosan leírtam, mi vagyok. Különben nem mindegy? Miben befolyásolja ez az álláspontom értékét?
Sehol, soha nem saccoltam neked 100%-ban homoszexuális orientációt, az, hogy a szavaim mögé képzelted ezt, nem az én hibám. Kezdettől fogva a meglévő hajlamaidra mutatok rá, teszem ezt mindkét kérdéses kommentem által. Hogy ezt megértsd, előbb a szemléletet kéne elfogadnod az érvelésem alapzata gyanánt, miszerint nemcsak teljesen meleg és teljesen hetero lehet valaki. Én így gondolom és erre építek, tehát a saját szemszögemből nem b*ziztalak le.
Továbbá azt sem fogod fel, miért lényegtelen a betegesnek titulált tettek pontos módja. Ha egyszer téged egyes egyedül a nők hoznak lázba, te a büdös életben nem fogsz olyannal érintkezni, akire nem húzható ez a jelző, legyen az hús-vér férfiember, hulla, kisgyerek vagy akár a teljes baromfi farm. Még azt a szerencsétlen kecskét is meghághatnád "poénból" ilyen alapon, mondván a hosszú évek során ámulatba ejtett és bűvkörébe rángatott szelíd pislogásával és szeretetteljes tekintetével, miközben etetted. Mindenbe bele lehet magyarázni, hogy "jaj, nem is úgy gondoltam, ez csak vicc", de attól az még egy szánalmas mentegetőzése marad azoknak, akik gyávák szembenézni a valósággal.
Ismétlem: NEM VAGY FELTÉTLENÜL MELEG, esélyes a biszexualitásra azonban igen. Naná, hogy csak az elsőkézből megtapasztalt élményeidet tartod egészségesnek. Lenyelni egy péniszt teljesen más, mint engedni, hogy az ánuszodba hatoljon, csak mert olyat már te is csináltál, így egyből nem fest annyira szörnyen előtted. Tökmindegy, mi történne veled, mindig meg tudnád magyarázni, hogy az közelében sincs a tényleges aberrációnak. A legtöbb ember agya egyébként pont így működik, inkább beburkolóztok a nektek tetsző ámításból szőtt paplanba, mintsem levetkőzzétek és az igazságra törekedjetek helyette. Kényelmesebb tévképzetben ringatnotok magatokat. (Ez okból fakadóan nem szükséges elásnom a lelked mélyére. Oly sokszor volt már szerencsém a fajtádhoz, hogy azt el sem hinnéd. Szinte már rutinból átlátok a védekező mechanizmusodon.)
Hogy honnan veszem a genetikai hátteret? Onnan, hogy az ismeretségi körömben akad példa a bigott neveltetésben töltött gyerekkorra, és annak eredménytelenségére, mely a homoszexualitásban nyilvánul meg. Én nem kétlem, hogy fel lehet borítani bármelyik ember énképét, azt viszont már igen, hogy egy hosszútávú boldogságot idézne elő a számára. A kiközösítéses-sárdobálós jelenségről épp eleget fröcsögtem már, s látván, hogy meg sem próbálod feldolgozni, jobbnak látom nem idevetni még egyszer.
Kedves kérdező! Én is pont ilyen vagyok, szóval ezzel nem vagy egyedül. :) van, hogy néha megtetszik egy fiú, de egyszerűen képtelen vagyok beleszeretni. Ez van! :D
egyébként hány éves vagy?
figyelj, ez így nincs rendben!
vannak jó terápiák, ma már vannak modern gyógyszerek is erre, szal nem lehetetlen a gyógyulás, csak akarni kell!
"esélyes a biszexualitásra azonban igen. Naná, hogy csak az elsőkézből megtapasztalt élményeidet tartod egészségesnek. Lenyelni egy péniszt teljesen más, mint engedni, hogy az ánuszodba hatoljon, csak mert olyat már te is csináltál, így egyből nem fest annyira szörnyen előtted. Tökmindegy, mi történne veled, mindig meg tudnád magyarázni, hogy az közelében sincs a tényleges aberrációnak. "
nos, ez egy komplett baromság, már bocs!
az tudod, elég sokszor megesik h pl edzőtáborokban ugye 2-3 fiú van együtt egy szobában, és hát este együtt kiverik mert jó poén, na és ilyenkor elég vékony az a bizonyos határ, hogy na vajon egymásnak is verik vagy netán be is kapja vagy csak simán évekig együtt verik ... VISZONT !!! az tökéletesen kizárt, hogy bármelyik ilyen srác (ismétlem a te kedvedért, mert nagyon gyenge a felfogóképességed: hetero!) benne lenne vagy egyáltalán csak eszébe jusson bármi anál dolog!!
Na látod, itt a hatalmas különbség. Aztán szintén tudok sok olyanról, aki csak szopatja magát fiúval, de fordítva szó se lehetne róla, vagy ritkább esetben kölcsönösen szopkodnak tusolóban, öltözőben, szal na ne legyünk már álszentek, ez megesik egy fiúközösségben. csakhogy pont ettől marad hetero és pont ezt írtam eddig is, csak mindig kiforgatod, hogy egy hetero srácnak eszébe nem jutna olyan, hogy megdugjon egy másik fiút! és nem azért írom ezt mert pont nekem ilyenek a tapasztalataim, hanem mert ez az ÁLTALÁNOS GYAKORLAT, érted? bár úgyse érted. úgyhogy ha velem történne meg (ami kizárt), akkor se tartanám normálisnak, h egy fiú fiút dugjon, de egy egymásnak verés vagy legextrémebb esetben egymás szopkodása még pont belefér abba, hogy ettől nem válik senki se bisexxé se meleggé se semmi egyéb!
De ezt is írtam már, hogy a sokéves tapasztalatomból kiindulva, akkor könnyen elképzelhető, hogy a te elgondolásod alapján csak olyan 5% körül van a tisztán hetero srácok aránya, mivel főleg tizenéves korban azért a legtöbbnek van valamilyen mértékű fiús kalandja. azt is írtam, hogy a határok itt igen vékonyak, de azért mégis vannak brutálisan határozott különbségek!
nem tudom, értesz-e (feltehetőleg nem), de szal van olyan helyzet nálunk is nem egyszer h a srácok edzés után szopkodnak a tusolóban, aztán vicces módon kint meg várja mindegyiket a bnőjük, és ahogy kell, mennek is utána csajozni ezerrel (érted! nem fiút dugni!!!)
Nahh kérlek, ennyi kb, de neked valamiért nehéz, tudom. De fenntartom: akkor a 95% átesik valami ilyesmin, és továbbra se hiszem, hogy a 95% bisex lenne! Kölcsönös kielégítés, és határesetként az orális kielégítés pont belefér egy hetero fiú kíváncsiságába és abba, hogy ezt nem is annyira szexként, hanem egy jó poénként fogja fel, és ők azok, akik ugyan bele kóstolnak tehát fiús élményekbe, de aztán ez az időszak elmúlik, és mondjuk 20-onévesen tutira nem lesz már semmiféle kalandjuk. Kivéve a kivételeket, azok is vannak persze, nálunk is van egy aki 25 éves és rendszeresen szopatja magát, de ismétlem itt is, fordítva teljesen kizárt lenne, na meg nála ez kitolódott, majd 30 évesen már garantáltan nem lesz semmiféle fiús ügye.
Amúgy isten hozott a való világba, és ne beszélj hülyeségeket olyan témákról, amikhez közöd sincs, ekkor teszed a legjobban! ok?
Mi értelme ötvenszer leírnod a süket rizsádat? Komolyan, nem unod még? Senkit sem fogsz meggyőzni arról, hogy seggel nagyobb bűn f*szt érinteni, mint szájjal, ez egyszerűen badarság, mert mindkettőhöz ugyanolyan típusú vonzalom kell! De tudod mit? A te kedvedért felteszek ide egy kérdést laza statisztikakészítés céljával, kíváncsi leszek, hány magát heterónak valló fiú bólintana rá önként és dalolva a kölcsönös cumira. Amúgy még mindig funkcionális analfabéta vagy. Nem forgattam ki a szopást seggbekukira, csupán egyenértékűként kezeltem a kényeztetés két módját, a fentebb vázolt okból.
Végül is, ha felkeresnének, lemészárolnálak és ugrálókötélnek használnám a beleidet, nem számítanék gyilkosnak, hiszen poénból tettem és jót röhögtem rajta. Kb. ennyit ér a logikád.
Aha, szóval az a homó, aki análisan csinálja, az, aki meg orálisan, az heteró.
Aki sehogy, az meg nyilván csak aszexuális lehet a logikád alapján.
A heteró csajok is ujjazzák egymást, a leszbikusok meg nyalnak is, nyilván.
Aki biszex, az mit csinál? Áruld el légyszi, úgy tűnik, naon képben vagy!*.*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!