Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Lehet ezen változtatni? (leszbi téma)
privatba beszeldd meg vele hogy mi van, aztan ha megerto, akkor nem fog ilyet csinalni.
Fiuk nem is erdekelnek?
21F
Teljesen megértelek,anno nekem is gimiben ilyen volt a szitu..heteró csaj...stb:/
Én nem tettem semmit.
Vagy beszéld meg vele,hogy mi van,vagy keress mást,próbáld őt figyelmen kívűl hagyni....egyébként ha találsz olyat aki leszbikus/biszex,akkor úgy is rá fog terelődni a figyelmed.
Ja! és állítólag minden csajban benne van legalább a biszexualitás...
ezaz, hogy nem tudja, hogy én nem heteró vagyok. Nagyon jó barátnők vagyunk, igaz, hogy párszor már összevesztem vele a féltékenységem miatt. De elválaszthatatlanok vagyunk.
Nagyon szeretem és minden reggel ő az első gondolatom és este az utolsó. Az iskolában sokszor elkalandoznak órán is a gondolataim. Egyszerűen nem tudom kiverni a fejemből. Nem találok rá megfelelő módszert és pillanatot, hogy elmondjam neki mit érzek iránta. Nincs is merszem hozzá. Félek, hogy mit szólna.
Próbálok lányokkal ismerkedni, de sose találok olyat, aki bejönne, vagy nem is találok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!