Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek? Lehet ezen változt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Lehet ezen változtatni? (leszbi téma)

Figyelt kérdés
Mit tegyek, ha a nem tudom elviselni, ha a kiszemelt lányt aki nekem nagyon tetszik fiúk társaságában látom. Egyszerűen megbolondulok tőle ha mással látom. De szerintem látszani is szokott rajtam. 17/l

2012. nov. 29. 22:07
 1/7 anonim válasza:

privatba beszeldd meg vele hogy mi van, aztan ha megerto, akkor nem fog ilyet csinalni.

Fiuk nem is erdekelnek?

21F

2012. nov. 30. 01:31
 2/7 A kérdező kommentje:
hát nem megy ám olyan könnyen. Különben is ő heteró! Ezért is nehéz az egész.
2012. nov. 30. 06:44
 3/7 Zsazsa92 ***** válasza:

Teljesen megértelek,anno nekem is gimiben ilyen volt a szitu..heteró csaj...stb:/

Én nem tettem semmit.

Vagy beszéld meg vele,hogy mi van,vagy keress mást,próbáld őt figyelmen kívűl hagyni....egyébként ha találsz olyat aki leszbikus/biszex,akkor úgy is rá fog terelődni a figyelmed.

Ja! és állítólag minden csajban benne van legalább a biszexualitás...

2012. nov. 30. 10:00
 4/7 A kérdező kommentje:
heteró. És kérdeztem már tőle hogy mit gondol a leszbikusságról, vagy ha két lány csókolózik, de szerinte ez undorító dolog. Hát én pedig nem tudom kiverni a fejemből és nem is tudok más lányt aki leszbi vagy biszex lenne. Vagy ha tudok is az nem az esetem.
2012. nov. 30. 17:32
 5/7 anonim ***** válasza:
Ismerős... Előbb utóbb továbblépsz majd, ez biztos. De én pl hiába léptem tovàbb, még a barátnőm is érezte, hogy valahogy még mindig csak ő érdekel, ezért szakított, mostmeg megint csak ő tetszik... Szívàs, remélem neked több szerencséd lesz. Tudja, hogy te nem vagy hetero? Mert ha ezt elmondod neki, az közelebb visz hozzá...
2012. nov. 30. 22:19
 6/7 anonim válasza:
Tapasztalataim szerint, jobb ha csak kifordulsz a szitubol, elkerulod a lehetoseget, arra, h lathatod. A velemenyet mar tudod....:( Ez nem baj, O nem ezen a palyan van, de rad nezve ez nem kell, h jelentsen barmit. Minden esetre kizarolag onmagadat kontrollalhatod, tole nem varhatod el, h a Te elvarasod szerint keruljon bizonyos tarsasagot, mert neked ez nem tetszik. Ezert forditsd a tekinteted egy masik celpont fele, /-NEHEZ-/ meg ha eloszor nehez is, egy ido mulva mar csak emlek lesz, ahogy most erzel iranta. Akkor legalabb arra hasznalod az energiad, ami hasznodra valik, eselyt adsz magadnak, h mast talalj, aki kierdemli a figyelmedet... stb. Legyel profi, talad meg aki neked kell, akkor mondd el neki mi van veled es emlitsd meg mit ereztel iranta... Akkor nincs mit veszitened majd.. Ha belegondolok en is mennyit szalasztottam, igaz ugy,h kapcsolatban voltam jo sokaig husegesen, elutasitottam olyan csajokat, h csak nahh, egy valakiert akit szerettem, ma banom.. Mert egyreszt nem erdemelte meg, masreszt meg nem tudom,:D:D.. de mar jo messze elek Magyarorszagtol, tehat 3 evente egyszer ha en hazamegyek latogatoba...- ez az igazi szo*as:) En mar par eve itt elek Australiaban foleg h ezen a multikultur kontinensen rengeteg nemzettel taliztam...Magyar csaj parti vagyok, de az is oda van...... Tehat otthon ha a helyedben lennek, most feloltoznek es elmennek vadaszni, nem vesztegetnem az idomet! a vegen pedig majd O bolondul meg ha massal lat majd:) foleg ha elmondod neki, h oda voltal erte... ;)
2012. dec. 1. 15:37
 7/7 A kérdező kommentje:

ezaz, hogy nem tudja, hogy én nem heteró vagyok. Nagyon jó barátnők vagyunk, igaz, hogy párszor már összevesztem vele a féltékenységem miatt. De elválaszthatatlanok vagyunk.

Nagyon szeretem és minden reggel ő az első gondolatom és este az utolsó. Az iskolában sokszor elkalandoznak órán is a gondolataim. Egyszerűen nem tudom kiverni a fejemből. Nem találok rá megfelelő módszert és pillanatot, hogy elmondjam neki mit érzek iránta. Nincs is merszem hozzá. Félek, hogy mit szólna.

Próbálok lányokkal ismerkedni, de sose találok olyat, aki bejönne, vagy nem is találok.

2012. dec. 1. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!