Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez nem szerelem! De akkor mi? (Megcsalás téma. )
A barátommal több mint 5 éve együtt vagyunk. Megcsaltam. És nem érzem, hogy bűnt követtem volna el. Nincs lelkiismeret-furdalásom, simán belenézek a szemébe, szemrebbenés nélkül mondom neki, hogy szeretem.
Szeretem! De akkor miért nem érzek megbánást? Nagyon jó a kapcsolatunk, minden a legnagyobb rendben kettőnk között. De mégis megcsaltam. Akkor viszont nem szeretem eléggé ahhoz, hogy egész életemben vele maradjak?
Másnak is volt már ilyen tapasztalata?
inkább csak ragaszkodsz hozzá de nem vagy belé szerelmes
szegény srác...
Azt mondjátok meg, miért nem tudom szeretni azt, aki az életét is értem adná? Nem becsülöm eléggé? Nem tisztelem eléggé?
Fordított esetben pedig én is megtenném. Bármit megadnék érte. Nem tudom összerakni a dolgokat a fejemben, nem értem önmagam.
Kevés ő neked.
nem szexuális értelemben, - nagy hiányokat hagy az életedben.
Azt hittem egyedül vagyok.
Valahol megnyugtat a gondolat, hogy nem egyedül küzdök ilyen problémákkal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!