Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai világban miért vonzz mindenkit ennyire a szerelem téma, afféle kapcsolatok, amelyek nem ébresztenek valós érzelmeket?
Szerintem a szerelem nem jön könnyen. Mostanság azonban a kis hülye tini lányoknak csak azért kell egy személy, hogy azt mondhassák: 'Vaan pashiim!^^'
Szerintem ez nagyon szánalmas, sőt újabban divatba jött a 'facebook kapcsi' is, ami a neten megismert, profilkép alapján választott pár felszólítása egy párkapcsolatra. Ugyan miért jó ez nekik? Vagy ez is egy újabb megfejthetetlen kérdés, minthogy a tojás, vagy a tyúk volt előbb!?
Egyet értek.
Én am. egy ilyen látszatra leszarom flegma hideg fiú vagyok,pedig csak arról van szó,h rosszul vagyok a felszínességtől. A felszínes emberektől. Nálad jobban le se lehetett volna írni,ezt a problémát.
Sok buta tinicsaj azt hiszi,h ha egy fiú már kapcsolatot akar tőle,akkor mindjárt szerelmes is belé-.-...Én pasiból vagyok és elárulom,mind a szexre hajtunk,most h kapcsolatban,v csak úgy, sztem tökmind1. Sokan csak divatból 'járnak' valakivel,meg ez a facebookon szeretlek szívecske totál kész....Azt hiszem,a valódi kapcsolatok kivesztek manapság...Nekem voltak ilyen felszínes kapcsolataim régen,azt hittem,az milyen jó...De már lassan egy éve nem megyek bele ilyenbe, tényleg olyan lányt keresek aki valódi érzelmeket képes kiváltani belőlem,mert 20 éves létemre még sosem voltam szerelmes,. Ha úgy vesszük én is ennek a felszínes világnak az áldozata voltam. Mjdnem engem is elsoddort ez a felszínes mocsok,amivel a rohadt média is tele van. Nagyon nehéz ebből kikerülni,még én is csak félúton vagyok....Minden elismerésem kérdező,mert egyik legglobálisabb társadalmi problémára világítottál rá a kérdéssel...!
Azért abból, hogy rengeteg hülye ember van még nem kell egyből azt leszűrni, hogy vége a normális kapcsolatoknak.
12-16 évesek között is vannak normálisak és hidd el, 18-26 között is vannak akkora gyökerek, hogy nevethetnéked van tőle :)
Neked 1 nőt kell találni akit szeretsz és viszont szeret, a többi ember baját/facebook kapcsolatát meg szard le magasról.
Egyszerű elv: ha nem tetszik egy nő, akkor nem nézem. Ugyanez igaz kapcsolatokra is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!