Ha egy társaságban szexszualitással kapcsolatos téma merül fel mindig zavarban vagyok. Hogyan tudnék ezen változtatni?
hány éves vagy?
régebben én is zavarban voltam de am se szeretek erről beszélni ez mindenki saját magán ügye
18L
29N vagyok én is.
Nekem az a véleményem, hogy az ember, nem teregeti ki a szexuális ügyeit egy társaság előtt. Aki mégis így tesz, az nagyon primitív.
A másik, hogy lehet hülyéskedni, akár még erotikus töltetű beszólásokkal is, több ember előtt, csak nem mindegy, hogy ki mondja, kinek.
A multkor pl. egy társaságban arról beszéltem, hogy találkoztam egy férfivel, egy távoli ismerőssel, akit helyesnek találok, és örülnék, ha komolyabban megismerkedhetnék vele.Erre valaki feltette nekem ezt a kérdést: Na mi van, kellene egy kolbász? Én ezt annyira közönségesnek tartottam, hogy el is küldtem az illetőt a p@csába. Megmondtam neki, hogy nem egy útszéli k.rvával beszél.
Én sem vagyok prűd, csak felháborítónak, és undorítónak tartom, egyes emberek pofátlanságát.
Én úgy gondolom, hogy a szex nem társasági téma, hacsak nem szexel valaki egy egész társasággal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!