Lehet nem jó a téma de most nem érdekel. Szerintetek wtf?
Figyelt kérdés
arra keltem fel hogy azt álmodtam h bentvagyunk barátnőmmel meg fiú haverommal egy zárt kisutcában,odajön egy nagy, nem izmos inkbb kicsit hájas ember h: heló, van tüzetek?? épp adnánk oda,leézek és ltom hogy előtt egy kiskést éselőször belémdöfte aztán a haverokba..kajak éreztemaz oldalamba..aztán pénzt követelt,ddeég "kínzott"előtte, megvágta a csuklóm, azn a tenyerem és beleakarta döfni a kést a combomba..szerintem meg is tette..na m1:D elég sz*r voolt még kissé ittas állapotban errekelni. amúgy mit jelent ha a saját "halálunkat" bantalmazásukat álmodjuk meg? köszskarok. / L /2011. szept. 17. 06:20
1/5 A kérdező kommentje:
helyesírást nemnézni:D mostkeltem sokkos állapotan vagyok xdd
2011. szept. 17. 06:22
2/5 anonim válasza:
Semmit, szar napod volt vagy jön, én nem adok az ilyenekre, régen sok rémálmom volt hogy üldöznek stb. de ha ösztökéled magad hogy erősebb tudsz lenni akkor álmodban te leszel erősebb.
3/5 anonim válasza:
Én azt szoktam álmodni, hogy a T-1000-es terminátor üldöz engem és ki akar nyírni (halál komoly), vagy azt hogy egy nagy balesetet csak én élet túl de nem tulajdonítok nekik túl nagy jelentőséget. Álmok és kész.
4/5 anonim válasza:
Az ember arról álmodik,ami a tudatalattiját ingerli, valószínűleg a közelmúltban láttál/átéltél valamit, ami ezt váltotta ki belőled (nem feltétlenül tudatosan) Ha nem jelentkezik újra a rémálom, akkor no para, ha igen, akkor keress meg egy szkképzett embert.
5/5 A kérdező kommentje:
áá azóta semmi...mondjuk ma azt álmodtam h havererral belehajtottunk kocsival a balatonba...:DDDDDDDDDDDDDD szépvolt
2011. okt. 7. 01:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!