Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Lehet nem jó a téma de most...

Lehet nem jó a téma de most nem érdekel. Szerintetek wtf?

Figyelt kérdés
arra keltem fel hogy azt álmodtam h bentvagyunk barátnőmmel meg fiú haverommal egy zárt kisutcában,odajön egy nagy, nem izmos inkbb kicsit hájas ember h: heló, van tüzetek?? épp adnánk oda,leézek és ltom hogy előtt egy kiskést éselőször belémdöfte aztán a haverokba..kajak éreztemaz oldalamba..aztán pénzt követelt,ddeég "kínzott"előtte, megvágta a csuklóm, azn a tenyerem és beleakarta döfni a kést a combomba..szerintem meg is tette..na m1:D elég sz*r voolt még kissé ittas állapotban errekelni. amúgy mit jelent ha a saját "halálunkat" bantalmazásukat álmodjuk meg? köszskarok. / L /
2011. szept. 17. 06:20
 1/5 A kérdező kommentje:
helyesírást nemnézni:D mostkeltem sokkos állapotan vagyok xdd
2011. szept. 17. 06:22
 2/5 anonim ***** válasza:
Semmit, szar napod volt vagy jön, én nem adok az ilyenekre, régen sok rémálmom volt hogy üldöznek stb. de ha ösztökéled magad hogy erősebb tudsz lenni akkor álmodban te leszel erősebb.
2011. szept. 17. 06:48
 3/5 anonim ***** válasza:
Én azt szoktam álmodni, hogy a T-1000-es terminátor üldöz engem és ki akar nyírni (halál komoly), vagy azt hogy egy nagy balesetet csak én élet túl de nem tulajdonítok nekik túl nagy jelentőséget. Álmok és kész.
2011. okt. 3. 02:43
 4/5 anonim válasza:
Az ember arról álmodik,ami a tudatalattiját ingerli, valószínűleg a közelmúltban láttál/átéltél valamit, ami ezt váltotta ki belőled (nem feltétlenül tudatosan) Ha nem jelentkezik újra a rémálom, akkor no para, ha igen, akkor keress meg egy szkképzett embert.
2011. okt. 6. 22:01
 5/5 A kérdező kommentje:
áá azóta semmi...mondjuk ma azt álmodtam h havererral belehajtottunk kocsival a balatonba...:DDDDDDDDDDDDDD szépvolt
2011. okt. 7. 01:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!