Mi az amit NAGYON nem szabad csinálni a terhesség első trimeszterében? Fizikailag, lelkileg, egészségügyileg érdekel a téma.
Mitől mehet el a baba leggyakrabban?
(Úgy tudom,hogy az első 12 hét a legveszélyesebb).

A baba elsősorban attól megy el, ha a fejlődése nem megfelelő, hibás az osztódás, beteg lenne a baba. Esetleg ha az anya hormonjai nincsenek rendben (pl. sárgatest elégtelenség).
Nagyon kevés olyan dolog van amivel valóban árthatsz egy megfogant egészséges magzatnak. Pl. ne szúrj kötőtűt a méhedbe. Vagy ne ülj bele nagyon forró vízbe. Ne hordj cementes zsákokat és 50 kg felett semmit ne cipelj.
Mással nagyon nem árthatsz.

Nem szabad : nagyot emelni, forró vízben fürödni, nyers húst v.nyers tojást enni, stresszes életet élni, dohányozni, alkoholt v kábítószert fogyasztani....
Egészségesen kell élni, amennyire lehet.
22+4 hkm

ne piálj,ne cigizz.
ahogy az előző írta ártani nem nagyon tudsz, ha elvetélsz akkor az genetika, vagy valami fiziológiai probléma

Ha idáig nem sportoltál akkor ne most kezd el, ha sportoltál akkor csak finomabban és addig ameddig jól esik. Kerülni kell a veszélyes sportokat a futást súly emelést. Pihenj annyit amennyit csak tudsz. Kerülni kellene a hüvelyi fertőzéseket. Figyelj a táplálkozásodat tartósitoszert ne tartalmazzon az étel, bő folyadék bevitel.
Az alhasi vérbőséget okozó dolgokat is kerüld. (pl.: meleg fürdő de ezt a fertőzések miatt is.)
Kb ennyi jutott eszembe. Ja a veszélyes anyagokat is kerülni kell vegyszereket.
Jó baba várást. :D
Emelni miért nem szabad?Én olyan helyen melózom ahol teli rekeszeket kell cipelni,mert a bazi nagy fagyisporos cuccokat.
Akkor én bajt csináltam???????????Mikor látszik ha baj van?????????

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!