Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez még változhat? (leszbi téma)
Ha van kapcsolatod, attól nem lesz biztosabb a szexualitásod.
Vannak olyan biszexuális emberek, akik korszakosan vonzódnak a csak az egyik, majd csak a másik nemhez. Van ilyen is.
Ne aggódj emiatt. Egyszerűen legyél azzal, akit szeretsz, és szeresd azt akit éppen szeretni tudsz.
Kb. ugyanígy voltam én is. Annyi, hogy én 2éve jöttem rá, 1évig küzdöttem ellene, belekényszerítettem magam olyan kapcsoltba amiben nem érztem jól magam, aztán 1éve feküdtem le pasival utoljára, azóta lányokkal vagyok, azaz jelenleg egy lánnyal, szeretem, és boldog vagyok Vele! Attól még lehet, hogy majd egyszer jön egy pasi, aki elcsavarja a fejem. Élj a mának, és ne töprengj azon, hogy most melyik nem. Ha jön egy lány akibe beleszeretsz, hát legyél vele együtt, és ha majd megváltozik az érzés még mindig lesznek pasik, akikkel tudsz majd járni. Magyarul, ne filózz ilyeneken :) Biztos hogy biszexuális vagy, és kész. :)
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!