Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt még valaki ilyen helyzetben? (leszbi téma)
Nálam kivétel nélkül az van, ha egy lány kicsit megtetszik hirtelen átvált lezbikusba. Mondom ok köszi szia heló!
Szörnyű egy divat lett... Elegem is lett! Nem egyszerűsítitek meg az életet.
Ez nem valami divat, aranyom!
Egyszer "szerelmes" lettem a legjobb barátnőmbe, de megbeszéltük, és azóta is legjobb barátok vagyunk. Egyébként nem igazán jellemző szerencsére, mindig leszbikusok /biszexek tetszenek meg, csak az a baj, hogy olyankor általában még nem jöttek elő, szóval várhatok.
Szinte minden leszbi lány túlesik egyszer ezen..(van aki többször is:D) Beleszeret a tanárnőbe.. El fog múlni, hidd el. Ne mutasd ki neki, mert beéghetsz. ez csak egy fellángolás. :)
21/L/L
Jajj anyám, nem tudom honnan vettem ezt a tanárnős dolgot.... xD Benéztem a kérdést, bocsi. :D A lényeg változatlan, maradj távol tőle es el fog múlni az érzés! ;)
# 4. voltam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!