Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ellenzik azt, hogy azonos neműek gyerekeket
vállaljanak?
Figyelt kérdés
23 éves lány vagyok, van pár meleg ismerősöm egyetemről stb... elkerülhetetlenül találkozik az ember naponta a homofóbiával, akár buszon ha elkap egy beszélgetést stb... Én most elgondolkodtam, hogy végülis az összes meleg ismerősöm rendes családban nőtt fel, mégcsak el se váltak a szüleik, ennek ellenére melegek lettek felnőtt korukra. Ennyi erővel akkor mindenkinek aki normális családban nő fel, heterónak kéne lennie. De nem így van... Akkor miért lenne evidens, hogy egy meleg párnak meleg lesz a gyereke is akit felnevelnek? Kicsit utánaolvastam most és külföldön, ahol már vállalhatnak törvényesen is gyereket meleg párok, az a jellemző, hogy a gyerekek nagy része ennek ellenére hetero lesz... Bizonyított, hogy már születésünkkor eldől a szexualitásunk, akkor miért kell ügyet csinálni abból ha 2 azonos nemű ember szeretne gyereket nevelni? Ők nem tudnák megadni ugyanazt a szeretetet mint 2 különböző nemű?
47-48-al egyetértek, maximálisan. Utolsó: leszbikus nőként neked könnyebb utad van, akár szülhetsz is magadnak, bár ha nem akarsz férfivel lefeküdni, már bajosabb. De akkor is könnyebben megoldható. S bizony, valójában rengeteg gyereket nevel két, vagy több nő. Ahol nincs apa, nem vesz részt a nevelésben (látszólag van- de minek?)- anyák, nagynénik, nagymamák, ők nevelik a kicsiket. Különben semmi bajom a leszbikusokkal, pedig full hetero nő vagyok, de elfogadom őket. Bár még attól is undorodnék, hogy másik nővel csókolózzak, de hát nekem nem is kell, az emberi elfogadás meg más dolog. Meleg férfi barátaim is vannak.
2012. dec. 22. 14:18
52/152 anonim válasza:
13:02
A leszbikus pároknak csak sperma kell. A pasi belecsinál egy pohárba, ti meg utána "beöntitek". Van, aki kanállal csinálja.
2012. dec. 22. 14:25
53/152 anonim válasza:
Utolsó, erről is hallottam már, de nem tudom, hogy ezt jobban engedélyeznék-e... Mind a két lehetőségre értettem az engedélyezést.
2012. dec. 22. 15:25
54/152 anonim válasza:
olyan jót nevetek a kommentálók többségén... (már elnézést)de elég vicces a kihal a világ, a gyerek eltanulja a homoszexualitást, és a kedvencem: majd csúfolni fogják- azért ne legyen gyereke kifogás! ezzel az erővel a romáknak se legyen, mert hát azokat is csúfolni fogják!
Ugyanmár.... emberek... ezt ti sem gondoljátok komolyan.. :)
2012. dec. 22. 16:13
55/152 anonim válasza:
Utolsóval egyetértek abban, hogy ennyi esettel tényleg bármelyik nemzetnek megtilthatnák, hogy gyereke legyen, mert úgyis kicsúfolják. Engem nagyon csúfoltak kiskoromban, pedig rendes magyar vagyok, a szüleim heterók, és akkor még nem is tudták rólam, hogy a saját nememet szeretem. Szóval csúfolni bárkit lehet, nem kell ahhoz feltétlenül melegeknél élni. A rendes leszbikusok nem tehetnek róla, hogy nem vonzódnak a másik nem iránt, arra viszont nekik is joguk van, hogy gyerekük legyen! Nem tilthatnak el egy nőt a gyerekvállalástól, csak azért, mert nem tudja elképzelni a másik nemmel az életét!
2012. dec. 22. 17:27
56/152 anonim válasza:
"Utolsó, erről is hallottam már, de nem tudom, hogy ezt jobban engedélyeznék-e... Mind a két lehetőségre értettem az engedélyezést."
Azt, hogy a saját otthonodba kiküldesz a WC-re egy pasit, majd a pohárba levő cuccot beküldöd...ahová kell?
Ehhez nem kell engedély.
2012. dec. 22. 17:33
57/152 anonim válasza:
Ezt gondoltam, de csak ezért nem fogok magamhoz idegen pasikat felhurcolni..
2012. dec. 22. 17:36
58/152 anonim válasza:
Szerintem teljesen elfogadható!A szüleidet akkor is szeretni fogod ha két anyukád/apukád van! nem az számít hogy hetero vagy sem ha normálisan nevel és szeret!a melegek is teljes értékű emberek,sőt tapasztalataim alapján több empátia szorult beléjük mint egyes heteroba!semmi közünk ahhoz hogy a másik ember melyik nemhez vonzódik ha így jól érzi magát!ti mit szólnátok ha nem lehetnétek együtt a szerelmetekkel?valószínűleg fel lennétek háborodva,joggal teszem hozzá.igencsak ,,ókori'' gondolkozásra vall ha valakit arról ítélünk meg hogy milyen nemből választja a párját!
2012. dec. 22. 20:40
59/152 anonim válasza:
Nekem is vannak leszbikus ismerőseim, és teljes életet élnek, egyáltalán nem rosszabbat, mint a heterók. Normális, kedves, tanult emberek, egy rossz szavam sem lehet rájuk. Jobban törődnek velem, mint akármelyik heteró rokonom, akik évek óta felém sem kérdeznek... Szóval ennyit az előítéletekről.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!