Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ellenzik azt, hogy azonos neműek gyerekeket vállaljanak?
Azért, mert ez a formája nem természetes. Két azonos nemű nem tud közös utódot nemzeni.
És ez elfogadhatatlan, ha mégis valamilyen formációban megtörténik.
Nem a két apával vagy anyával van a gond. A sok válás miatt van, akinek jut 3-4 is. A gond az, hogy ők ketten töltik ki mindkét szerepet, nem csak egyiket.
Egy gyereknek szüksége van arra, amit a természet által is kaphat, egy anyukára és egy apukára. Ők soha nem lesznek pótolhatóak.
Nekem semmi gondom a melegekkel, tényleg, sok meleg barátom van, de az örökbefogadást még közülük is ellenzik páran.
Én sajnos láttam sokkal-sokkal biztosabb módszert. Különnemű szülők, rossz apa, állandó veszekedések. A gyerek teljesen meghasonlott önmagával és a férfi szereppel, mert utálta az apját. Gyakorlatilag olyan felnőtt vált belőle, aki szimbiotikus módon csügg az anyján, ám mivel férfi és öngyűlölő lett, ezért kompenzálásként nőgyűlölővé is vált. Most kb. ott tart, hogy mindenkit utál.
Ha két meleg fogad örökbe gyereket, feltételezhetően nagyon fontos nekik és jól fognak bánni vele. De nem vitatkozni akarok, ez csak az én véleményem.
Továbbra is úgy érzem, hogy ez a vicc elmond mindent.
Hetero: ti nem nevelhettek gyereket.
Meleg: mért nem?
Hetero: mert a gyereket csúfolni fogják!
Meleg: kik?
Hetero: hát mi!
Egyébként most is beszéltek női meg férfi mintáról. Mért gondolja azt mindenki, hogy azok a heterók, akik gyereket nevelnek azok megfelelők arra, hogy megtanítsák arra a gyereket, hogy milyen a női illetve a férfi nemi szerep? Enyhén szólva túlzás, hogy attól mert valaki hetero akkor rögtön meg is felel ennek.
Egyébként nem kell félni attól, hogy ha egy gyereknek melegek a szülei akkor nem fog tudni heteró kapcsolatban élni, mert engem is heterók neveltek mégis tudok meleg kapcsolatban élni. Egy gyereknek az kell, hogy lássa milyen egy kapcsolat független attól, hogy hetero vagy meleg. Ha két férfi megtudja mutatni, hogy milyen egy jól működő páros akkor a gyerek tudni fogja, hogyan kell egy kapcsolatban viselkednie. Mert ugye két férfi szülő nem befolyásolja a szexualitást és ugyanúgy hetero marad a gyerek.
23 meleg F.
Ez a vita lényegtelen. Fejlett országokban már generációk nőttek fel azonos nemű szülőkkel. Több tízezren. Kiderült, hogy semmi bajuk sincs. Nem gyakoribb a homoszexualitás, mint máshol. Boldog gyerekkoruk volt.
Lehet elméleteket gyártani, de nem érdemes, amikor ennyi "cáfolat" járkál a világban.
Magyarországon is egyre több meleg pár vállal gyereket. Nem kell senkinek se a beleegyezése. Valójában senkinek semmi köze hozzá.
12:00
Úgy, ahogy a legtöbb hetero pár teszi.
Elmegy egy ügynökséghez és tejel.
12:00
Természetesen be is biztosítják magukat, mint Terry Black. megszerzik a meleg politikusok, vallási vezetők listáját.
Nagyon remélem, hogy engedélyezni fogják. Én leszbikus vagyok és nagyon szeretnék majd gyereket. Attól egy gyerek még ugyanúgy lehet heteró, ez így is van. Inkább éljen és nőjjön fel egy két nő között, mint eldobva!
És engem nem zavart volna, ha két anyukám van kiskoromban! Ugyanis van akiért az a bizonyos "apa" nevű személy semmit nem tett...! Nagyon is meg tudja adni ugyanazt a szeretet két nő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!