Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ellenzik azt, hogy azonos neműek gyerekeket
vállaljanak?
Figyelt kérdés
23 éves lány vagyok, van pár meleg ismerősöm egyetemről stb... elkerülhetetlenül találkozik az ember naponta a homofóbiával, akár buszon ha elkap egy beszélgetést stb... Én most elgondolkodtam, hogy végülis az összes meleg ismerősöm rendes családban nőtt fel, mégcsak el se váltak a szüleik, ennek ellenére melegek lettek felnőtt korukra. Ennyi erővel akkor mindenkinek aki normális családban nő fel, heterónak kéne lennie. De nem így van... Akkor miért lenne evidens, hogy egy meleg párnak meleg lesz a gyereke is akit felnevelnek? Kicsit utánaolvastam most és külföldön, ahol már vállalhatnak törvényesen is gyereket meleg párok, az a jellemző, hogy a gyerekek nagy része ennek ellenére hetero lesz... Bizonyított, hogy már születésünkkor eldől a szexualitásunk, akkor miért kell ügyet csinálni abból ha 2 azonos nemű ember szeretne gyereket nevelni? Ők nem tudnák megadni ugyanazt a szeretetet mint 2 különböző nemű?
Kérdező nagyon ari volt az utolsó mondatod de ezt te sem gondolhatod komolyan :) túl sok amcsi filmet néztél :D
2012. dec. 21. 23:02
13/152 anonim válasza:
A 6. válaszra értettem, h ari volt csak sztem a valóságban ilyen nincs :)
2012. dec. 21. 23:03
14/152 anonim válasza:
Tévedésben élsz:még nem bizonyították.
Egyébként én nem ítélem el őket,de ne hogy már azt mondja bárki is hogy a homoszexualitás egészséges dolog.
Másrészt:nem evidens,hogy hetero párnak hetero gyereke lesz,mert ezt nem csak a család váltja ki,hanem rengeteg más külső hatás is.
A homoszexuális pároknál viszont mégiscsak azt látja a gyerek példaként,hogy két azonos nemű ember nyugodtan alkothat egy párt,és elég hülyén venné ki magát,ha a homoszexuális pár azt tanítaná a gyereknek,hogy hetero legyen.
Az emberiség pedig kihalna ha mindenki homoszexuális lenne,szóval nem szorgalmaznám,hogy nyugodtan neveljen gyereket egy homo pár.
2012. dec. 21. 23:05
15/152 A kérdező kommentje:
Ezt nem filmen láttam... hanem dokumentumfilmen és barátaim is mesélték akik jól ismerik a japán kultúrát. :) Ott toleranciára nevelik a gyerekeket. és ott szinte nincs is homofóbia ennek köszönhetően.. és az ország lakosságát nézve nincs több meleg, csak mert nem homofób a társadalom annyira mint itt..:) aki melegnek születik az úgyis meleg lesz egy életen át, max elfojtja.. és az hogy ki meleg és ki nem, nem a társadalom megítélésén múlik... max egy toleránsabb társadalomban több ember felvállalja, de ennyi csak a különbség
2012. dec. 21. 23:07
16/152 anonim válasza:
Először is gondolj bele mit kapna az a szegény gyerek az óvodában,iskolában miután megtudják a társai, hogy melegek a "szülei". Ha nem is lesz meleg tuti biztos, hogy komoly lelki törést okoz a gyereknek az amit kapna a környezetétől. Másodszor pedig régen a melegeket kiközösítették és üldözték, szóval egyelőre örüljenek annak a kivételes helyzetüknek ami van. Ha már a biológia ellen kevercelnek akkor ennek a következményét, hogy nem születhet gyerekük viseljék el és ne pótmegoldásokat keresgéljenek...
2012. dec. 21. 23:08
17/152 anonim válasza:
Nem csak szeretet és anyagi kérdések jönnek számításba.A gyerek szerepeket is megtanul,szülői szerepet.Megismer kétféle gondolkodásmódot.(nem intelligencia szerintit hanem nemek szerintit)
Mindkét nem mást tud nyújtani egy gyereknek,és emocionálisan szüksége is van erre a kettősségre.Hiába gazdag két férfi(nő),hiába látja el az anyagi szükségletekkel és egyfajta szeretettel,ha ezt a kettősséget nem tapasztalja meg,nem ebben nő fel,nem lesz olyan mint más,normális családban felnőttek.Szélsőséges példákat a hetero szülők oldaláról meg nem érdemes felhozni,rossz szülők vannak a heterók közt is,de most az ideális állapotot kell alapul venni,ha egy ilyen kérdést el kell dönteni.
2012. dec. 21. 23:09
18/152 A kérdező kommentje:
az emberiség kihalását ne keverjük ide..:) melegek mindig voltak vannak és lesznek... mégse halt ki az emberiség, mert mindig csak egy kis százalék meleg.... másrészt rengeteg hetero nem vállal gyereket sosem, pedig a szexuális beállítottságukon nem múlna... szoval akkor már őket is vegyük ide, ne csak a melegeket vegyük elő ha az emberiség kihalása a téma..:) és most nem azokra gondolok akinek hormonbetegség miatt nem lehet gyereke... ők nem tehetnek rola...
2012. dec. 21. 23:10
19/152 A kérdező kommentje:
"Először is gondolj bele mit kapna az a szegény gyerek az óvodában,iskolában miután megtudják a társai, hogy melegek a "szülei". "---erre megintcsak azt tudom írni, hogy ha arra nevelnénk a gyerekeinket hogy van ilyen is és ezért ne bántsuk a másikat, akkor nem bántanák az osztálytársukat... lásd az előbb említett Japán példámat....
2012. dec. 21. 23:12
20/152 anonim válasza:
Azt mondtam,hogyha mindenki az lenne.
A jelenlegi mutatók alapján természetesen nő a népesség,de akkor is rossz példát mutatna a homoszexuális pár a gyereknek.A heteroszexuális életre pedig nem tudja megtanítani.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!