Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ellenzik azt, hogy azonos neműek gyerekeket vállaljanak?
Olvasgatom a kommenteket és komolyan mondom, hogy leszakad a pofám... Kik vagytok ti, hogy megmondjatok, hogy mi a normális, mi fog történni a gyerekkel, milyen atrocitások érik... Honnan a jó bűdös pikulából veszitek ezeket a dumakat? Ismerték egyáltalán egyetlen egy ilyen párt? Vagy gyereket? Mert szerintem csak a nagyvilágba fecsegitek a sok b#romsàgot...
Kedves kérdező... Tudod miért ellenzik? Mert félnek attól, hogy megbukna az elmeletuk... Miszerint 2 azonos nemű szülő gyermeke mindenféle sérüléseket szenvedne el és egy lelki nyomorék lenne belőle...
Egyszeruen nem értem, hogy melyik ujjukbol szopjak ki?! Talán őket melegek vagy leszbikus nevelték? Ketlem... Begyöpösödött felnotasok.. Elnézést... De nekem is van véleményem.
És bocsassanak meg a hetero mindenttudo, de mondjatok el kérlek, hogy azoktól a gyerekektől a társaik nem kérdezik meg h neked csak egy anyukád van? Vagy csap apukad van?.mert mondjuk az egyik fél a börtönben vagy az új csaladjanal csücsül? Hm? Annak a gyerekének milyen joooo? H az anyja vagy az apja hetero? Mégiscsak egy szülője van?
Nem baj, hogy kevesebb az esélye annak, hogy egy "abnormális"\ahogy ti mondjátok\ család szethullik? Vagy elhagyjak a gyereket? Gonddoljatok csak bele... Egy ilyen pár.....mennyit küzd egy gyerekert?? Mi nem tudjuk csak ugy potyogtatni a kolkoket... Ami egyenesen arányos azzal, hogy jobban meg is becsülik a csemetet... Hisz az nem csak véletlenül becsuszott, igaz? Nem értem, hogy miért kell elvenni a lehetőséget a gondoskodasra vágyó emberektől a lehetőséget...
Azt hittem az a bajuk a b#zikkal, hogy keresztbevagjak népesedés többszörösodeset... Hát nem.. Ők is szülők akarnak lenni...
Hozzatennek meg, hogy "normális" hetero családban nőttem fel és milyen fura.. leszbi lettem... Ja és milyen fura... Apám gyerekkoromban elhagyta a csaladunkat és egy másik családhoz koltozott... Aztán vissza hozzánk... Ez milyen normális IGAz?? Mégis a mai napig úgy érzem, hogy nincs apám.. Hoppá...
Milyen erkölcsről is beszélünk? valaki kifejtené nekem? mert komolyan nem értem...
a paráznaságról? jaaaa... talán a heteroszexuális emberek nem ugyanazt csinálják? mutassatok fel nekem 5 heteró embert, aki CSAK a gyereknemzés miatt bújik ágyba párjával... bocsánat, vagy szeretőjével...
mi másról lenne szó, ha erkölcsről beszéltek? ha nem ez, akkor ti sem tudjátok, hogy miről... :)
én megértem azt, hogy vannak emberek akik undorodnak, ha két egyneműt látnak az utcán kézenfogva vagy csókolózni.... képzeljétek, én is :)) nekem nem számít, hogy melegek, leszbikusok vagy heterók nyalják egymást az utcán, mindegyik ugyanolyan visszataszító számomra... mert az az ami a hálószobába való... és szerintem ez egy erkölcs... hogy ne az utcán pettingeljenek a párok, legyen szó akármilyen indentitású emberről...
mégis leszbikus vagyok :)) és ettől függetlenül erkölcsös embernek tartom magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!