Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ellenzik azt, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ellenzik azt, hogy azonos neműek gyerekeket vállaljanak?

Figyelt kérdés
23 éves lány vagyok, van pár meleg ismerősöm egyetemről stb... elkerülhetetlenül találkozik az ember naponta a homofóbiával, akár buszon ha elkap egy beszélgetést stb... Én most elgondolkodtam, hogy végülis az összes meleg ismerősöm rendes családban nőtt fel, mégcsak el se váltak a szüleik, ennek ellenére melegek lettek felnőtt korukra. Ennyi erővel akkor mindenkinek aki normális családban nő fel, heterónak kéne lennie. De nem így van... Akkor miért lenne evidens, hogy egy meleg párnak meleg lesz a gyereke is akit felnevelnek? Kicsit utánaolvastam most és külföldön, ahol már vállalhatnak törvényesen is gyereket meleg párok, az a jellemző, hogy a gyerekek nagy része ennek ellenére hetero lesz... Bizonyított, hogy már születésünkkor eldől a szexualitásunk, akkor miért kell ügyet csinálni abból ha 2 azonos nemű ember szeretne gyereket nevelni? Ők nem tudnák megadni ugyanazt a szeretetet mint 2 különböző nemű?

2012. dec. 21. 22:47
 101/152 anonim ***** válasza:
16%

Valójában a tiltás megkönnyíti a melegek gyerekvállalását. Szegény heterok végigszenvedik az egész hivatalos cirkuszt. Mi eleve bele se kezdünk, hanem megejtünk néhány telefont.

Megdöbbentő, hogy hány meleg párnak van gyereke. Évente duplázódik a gyerekes meleg párok száma.

2012. dec. 26. 18:40
 102/152 anonim ***** válasza:
18%

"mintha"? Nem, nem erről van szó, nem ettől jobb valaki másoknál, de amit leírtam azok a valós tények, ami a Magyar kultúra, erkölcs része. Felesleges olyasmiről vitatkozni ami nincs. Ami van, az az egészsges erkölcs, és a helyes magyar törvények.

A melegek egy része szerint ezek az erkölcsök és törvények nem helyesek, és meg akarják változtatni, de ez minket nem érdekel, nem hagyjuk, hogy szélsőséges meleg csoportok gyökeres változásokat érjenek el az erkölcsünk, morálunk, és törvényeink szintjén. Még nem olyan beteg és liberális ez az ország, hogy idáig sűlyedjen, és nem is fogjuk hagyni, hogy ilyen erkölcsi fertőbe süppedjen a Magyar Nemzet!

Ti, szélsőséges ratyik folyamtosan próbájátok bomlasztani az alap erkölcsöt és értékrendet, akonzervatív értékeket, a vallást és mindent ami ennek a nemzetnek az alapját jelentette és jelenti máig!

Lehet nácizni, lehet nacionalistának hívni, meg bigott vallásos fanatikusnak és begyöpösödöt gondolkodásúnak a magyar népet, de ettől még nem az, és ha mindenki csak a felét tartaná be annak amit az Újszövetség tanít, vagy csak a 10 parancsolatot tartaná be, már nem lenne semmi probléma.

Vannak dolgok, amik attól függetlenül, hogy vallási kontextusból kerültek ki a közerkölcsbe vagy a törvények közé, még nem rosszak, nem hülyeségek, nem eltörlendőek, hanem igenis olyan alapelvek, amik a normális és értelmes egészséges társadalom alappillérei!

Nekünk jó így ahogy van, csak bizonyos melegeknek nem jó semmi úgy ahogy most van, hát akkor menjenek máshová, és éljenek más országban, más kultúrában más értékrendben, de amiénket ne akarják megbontani, mert azt nem hagyjuk!

2012. dec. 26. 18:42
 103/152 anonim ***** válasza:
24%

Az, hogy kijátszuk a törvényt, még nem megoldás. Ha nektek ennyire mindegy lenne, ha ennyire egszerű lenne a dolog, és csak a cél elérése lenne a lényeg, akkor minek sírtok melegházasság után, meleg gyerekválallás után?

Ha úgyis törvénytelenül, bűnözőként éltek, akkor meg miért kértek jogot, jogszabályt meg törvénymódosítást?

Elárulom miért.. mert rohadtul nem jó ez nektek, és nagyon zavar titeket, hogy fű alatt törvénytelenül kell ezt tennetek. Mert nem veszi be a gyomrotok, hogy a többség nem úgy ugrál ahogy ti szeretnétek, és nem ti döntitek el mi legyen!

Ha annyira könynen mennek a dolgok, és csak csettinteni kell, akkor csettintgess, és ne itt kommentelj, akkor minek kell rinyálni jogokért és hivatalos törvényekért?

Megint csak od ajutunk, hogy hiába lesz gyereked, hiába csettintesz, mert jogilag csak egy szülője lesz a gyerekenek, te vagy a másik meleg párod, mindketten nem lesztek hivatalos szülők!

Ha neked ez jó így, akkor te nem vagy potenciális válaszoló itt.

Aki itt támadja a heteró világot az általában törvényes megoldást akar, te nem tartozol ezen melegek közé, te simán törvényen kívüli bűnöző vagy szabálysértő vagy.

2012. dec. 26. 18:49
 104/152 anonim ***** válasza:
35%

"Évente duplázódik a gyerekes meleg párok száma."

Ne viccelj már :D jaj, és mióa van ez így? Hány éve?

Mert ha igazad van és ez így megy tovább, akkor ezek szerint kevesebb mint 10 év alatt itt az országban már mindenki ratyi lesz, nem is lesz hetero férfi vagy nő, és mindenkinek a szülője vagy két pasi vagy két nő lesz. :D

Szerintem kissé túlzás, szerinted nem?

2012. dec. 26. 18:51
 105/152 anonim ***** válasza:
91%

18:51

Ennyire korlátolt nem lehetsz. nem a melegek száma duplázódik, hanem a gyereket vállaló melegek száma.

2012. dec. 26. 18:55
 106/152 anonim ***** válasza:
80%

"Ha annyira könynen mennek a dolgok, és csak csettinteni kell, akkor csettintgess, és ne itt kommentelj, akkor minek kell rinyálni jogokért és hivatalos törvényekért?"

A meleg jogok növelik a toleranciát. Ennyi. A jogi előnyei engem nem érdekelnek.

Ráadásul elegem van abból, hogy csöves parasztok azt hiszik, hogy több nálam, mert hivatalosan több joguk van.

Csak azt felejtik el, hogy ebbe a nagy válságba joguk van éhen halni, miközben nekem jogom van jól megtömni a pénztárcámat.

2012. dec. 26. 18:58
 107/152 anonim ***** válasza:
4%

18:49

Vergődhetsz, ahogy akarsz, én gy is elérem, hogy ne legyen hátrányom abból, hogy meleg vagyok. Már írtam. Néhány telefon...

2012. dec. 26. 18:59
 108/152 anonim ***** válasza:
15%
Vicces, amikor a mosdatlan tömeg azt hiszi, hogy a debil politikusok által hozott törvényeket mindenkinek egyformán be kell tartania. Azokat nektek, parasztoknak találták ki, nem nekünk, melegeknek.
2012. dec. 26. 19:06
 109/152 anonim ***** válasza:
39%

Nem én vergődöm, hanem te, nekem van törvényem, jogom hivatalosan apának lenni és családot alapítanom a feleségemmel. Lehet saját gyermekem, a saját véremből a saját feleségemtől. Ha meg úgy adódott volna, hogy valamelyikünk egészségügyi okokból nem alkalmas, akkor is még örökbe fogadhatunk hivatalosan, úgy hogy lesznek a gyerekenek szülei, apja és anyja, hivatalosan mindkettő, és mindent megkap jogolag is, törvényesen ami jár egy magyar állampolgárnak.

Ezzel szemben te csak a korrupcsióhoz, a törvénytelen módszerekhez, és a törvénytelen alvilági kapcsoaltokhoz nyúlhatsz, és titokban, törvényellenes módon kell spekulálnod, mint egy bűnözőnek. Ráadásul képtelen vagy utódot nemzeni, és ha nem használnád ki a kapcsolataidat, mert nem mindenkinek vannak, akkor nem lehetne gyereked, és nem tudnád megoldani.

2012. dec. 26. 19:06
 110/152 anonim ***** válasza:
24%

Atya Úr Isten! :D

Hülye politikusok által kitalált törvények?

Miről beszélsz, a családtörvény gyökeresen nem nagyon változott azóta amióta megvan, legalábbis a rátok vonatkozó része alig. Ezt mikor találták már ki? Könyörgöm gondolkozz! Nem mindig voltak ám hülye politikusaok, ráadásul ezt az emberek akrták/akarják így ez a törvény nem egy Fidesz vagy MSZP kreálmány, totál be vagy rekedve a mai beteg politikai háborúskodás világába! Nem mindent az elmúlt 20 évben hoztak létra, előtte is ééltek emberek, és voltak még rendes becsületes politikusok!

---

110-es, nem vagyok korlátolt. Ezek a számok, arányok is csak a te agyszüleményeid, semmi több, csak szeretnéd ha így lenne! :)

2012. dec. 26. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!