Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ellenzik azt, hogy azonos neműek gyerekeket vállaljanak?
Jaj Istenem, kérdező, te most minek írtad ezt ide a végére? El sem olvastad a hozzászólásokat, és egyáltalán nem vagy jobb a fanatikus homofóboknál!
Én nem tartom magam homofóbnak, nem tartom rossz embernek a melegeket így globálisan, és általánosítva mint ahogy te írsz a heterókról.
Már rég nem arról van szó, hogy ki utál kit! Senki nem utál senkit! Nem erről folyt a vita! Olvasnád el a saját kérdésedre érkező válaszokat, mielőtt újra butaságokat írsz le tudatlanul és tájékozatlanul!
Most ezt miért kellett megint így leírni, mintha törvényszerű lenne és mindenkire vonatkozó?
"Érdekes, hogy a magyar társadalom többre tart egy melegnél egy olyan "hetero" embert , aki veri a feleségét meg a gyerekeit és egy utolso lusta iszákos ember... ez nagyon szomorú... dehát ugye ő heteró és ezért neki több tisztelet jár, mint egy melegnek.. szanalmas... az már senkit sem érdekel hogy veri a családját vagy száz prostituálttal csalja a feleségét, de azért többre tartjuk mint egy normális értelmes és a párjához hűséges meleg férfit... "
Most ezt megint honann a francból szeded? Mi a francot írtál ide össze meg vissza, hogy lehetsz ennyire elborult agyú! Ki mondta ezt neked??? Ki mondta, hogy a magyar társadalom tart egyáltalán valamire is egy olyan ember, (legyen az heteró vagy meleg), aki veri a családját, vagy bárkit? Honnan veszed ezt az idióta baromságot? Mi a f@szról beszélsz egyáltalán? Normális vagy???
Senki nem tartja embernek azt aki nőket és gyerekeket ver és senki nem áll ki ilyen ember mellett még csak embernek sem tartják! Én nem értem ezt honnan szoptad, melyik ujjadból?
Te beteg vagy, vgy a szüleid téged is vertek, vagy én nem tudom te hol laksz, de nem ezen a bolygón az biztos! Úgy teszel, mintha minden heteró férfi vagy heteró pár így működne, vagy legalábbis a heteró párok 80-90%-a szerinted iylen családi háttérből jött?
Hogy írhatsz ilyen ökör módon általánosítást az itt élő emberekről??? Hát gondolkodjál már el könyörgöm! A családon belüli erőszak szerinted eléri a 30-40-50%-át alakosságnak vagy mi? Komolyan ezt gondolod? Hogy mindenki aki nem meleg azegy vadállat, hűtlen, iszik, és veri a gyerekeket meg a nőket??? Hogy veszed a bátorságot, hogy ilyet feltételezz a magyar emberek nagy részéről? Én ezt nem is értem!
Megszállot vagy? Vagy csak azt írod, hogy heteró vagy de közben meg egy vadállat fanatikus meleg vagy aki csak vitát szítani jött ide??
"A meleget meg pusztán azért bántjuk mert a saját nemével fekszik le... na é2s? mi közünk ahhoz ha 2 azonos nemű ember közös megegyezésből lefekszik egymással?"
Megint f@szságokat írsz! Kit érdekel mit csinálnak a melegek a hálószobájukban! Rohadtu nem ez a vita tárgya vedd már észre! Saját kérdésed b@szod olvass már el néhány kommentet, miről vitáztunk szerinted???
Azzal fekszik le akivel csak akar mindenki ezzel itt senkinek semmi baja! Értsd már meg végre és ne írj olyat ami nem igaz!!
"De a magyar társadalom még a nőket erőszakoló "hetero" férfiakat is többre tartja a melegeknél....Ez pedig undorító... sok magyar embernek ezen el kéne gondolkodnia... "
Ismét csak egy gondolkodás nélküli buta és meggondolatlan nevetséges kijelentés!
Hozz nekem ide 10 embert, ne is, hozz ide csak 5 embert véletlenszerűen aki azt mondja majd, hogy a családját bántalmazó, nőket erőszakoló és gyermekeket verő férfit vagy nőt többre tartja egy átlagos meleg állampolgárnál!!
HOZZ IDE 5 OLYAN EMBERT B@ZD MEG, HOZZÁL IDE, VAGY HOZZ IDE CSAK 3-AT!!! QURVÁRA NEM TUDSZ MERT ILYEN EMBEREK NINCSENEK! GONDOLKODJ MÁR EL!!!!
"Örülök, hogy hetero lánynak születtem de mélyen együttérzek meleg ismerőseimmel és barátaimmal és sosem fogom őket cserbenhagyni, megteszek mindent azért, hogy segítsek nekik könnyebben élni..."
Szép gondoloat egy olyan lánytól aki heteró, de már lassan kételkedem benen, hogy lány vagy abban meg főleg hogy heteró, meg abban is kételkedem, hogy normális beszámítható vagy!
Ennyire durva dolgokat írni ismeretlen emberekről és ennyire általánosítani még a durván homofóbok sem tudnak itt az oldalon, meg a durván heterofóbok sem! Még a legagresszívabb hozzászóló melegek sem mondták azt hogy minden heteró ilyen, sem azt hogy a többség, de még azt sem, hogy a fele vagy harmada a heteróknak!
TE QRVÁRA BETEG VAGY!
12:30 mindjárt szétrobbansz itt, vigyázz... Ennél "szebbeket" már tényleg nem tudtál volna írni egy lánynak, mi?
Kérdező, akárki akármit mond, van igazság abban, amit írtál! De ez az én véleményem, nem kell mindenféle homofóbnak visszaidézgetnie, mert úgysem értünk egyet, ez van.
12:46
hagyd. Ezek mind heterok. A s.eggük ki van nyalva. Egy napig se bírnák ki melegeként. Amiket mondanak azokat nem saját magukra mondják, így nem érzik azt, hogy mennyire meg tudnak bántani másokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!